Horoszkóp

Mit látsz a képen? Újabb izgalmas személyiségteszt

Ezek a rajzok ezúttal sem egyértelműek. Több dolgot is láthatsz rajtuk. Vajon mi az, ami először kirajzolódik a szemed előtt? Mit veszel észre elsőként? Döntésed sokat elárul a személyiségedról. Vajon mit látsz a képeken? Újabb izgalmas teszt és jellemzések következnek.

Személyiségedről sokat elárul, mit veszel észre először ezeken a furcsa és talán kicsit szokatlan rajzokon. Több dolog is felvillanhat a szemed előtt attól függően, agyad hogyan dolgozza fel a látottakat. Ugyanakkor ezek a személyiségtesztek a tudattalanod választását is tükrözhetik.

Arra kérünk, ezúttal se csapd be magad. Nézd meg a rajzot, és csak azt követően görgess a kép alatt található leírásokhoz, miután végleges döntést hoztál. A leírások elolvasását követően ugyanis agyad felismeri a teljes képet, ezzel pedig éppen a poént lőnéd le. Felkészültél? Akkor vajon mit látsz a képen?

Íme az első rajz

rajz teszt önismeret személyiség

1. Ha a színes kismaradat látod a képen

Előfordulhat, időnként kissé könnyelműen, felelőtlenül viselkedsz vagy döntesz. Ugyanakkor az is elmondható rólad, hogy kreatív és szórakoztató típus vagy. A világot sokkal szebbnek és jobbnak szeretnéd látni, nagyon örülnél, ha néhány dolgon változtathatnál.

2. Ha az oroszlán feje rajzolódott ki előtted

Vélhetően olyan személyiségtípus lehetsz, aki leás egészen a problémák gyökeréig, a megoldást sem a felszínen, inkább a mélyben keresed. Attól sem tartasz, hogy megmutasd a legnagyobb félelmeidet. Bátor és erős típus vagy.

És íme a második rajz

személyiség teszt rajzok

1. Ha a kutya orrát látod a képen

Választásod arról árulkodik, hogy hosszasabban nézted a képet. Nem döntöttél azonnal, hanem ahogyan írsz, balról jobbra haladva vizsgáltad meg a képet. Mindez még nem jelenti, hogy átlagos lennél, viszont logikusan gondolkozol és megfontolod a döntéseidet. Az is biztos, azonnal észrevennéd a rajz másik felét, ha jobbról balra néznéd meg a képet.

2. Ha a kutya hátsó lábát és farkát látod a képen

Te egészen biztosan a kép jobb oldalára figyeltél először, így rajzolódott ki a kutya hátsó lába és a farka előtted. Nagyon valószínű, hogy eredeti gondolataid vannak, és többnyire sajátod döntéseket hozol. Mindez persze nem jelenti, hogy a logikát figyelmen kívül hagynád, inkább arra utal, hogy a problémákat kreatív módon szeretnéd megoldani.

(via bright side)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top