Horoszkóp

5 jel, hogy született jóstehetség vagy

Mindenkinek van egy spirituális énje is, csak éppen a legtöbben nem tudnak róla. Ők azok, akik sosem fedezik fel magukban a tehetséget, amelynek használatával pedig könnyebbé tehetnék az életüket. Csupán kevesen ébrednek rá, milyen különleges erőt és képességet birtokolnak. Ezekből a jelekből te is felismerheted a benned rejlő jóstehetséget.

A spirituális képességet azért sem ismerik fel sokan magukban, mert az többnyire váratlanul és spontán tör a felszínre. Nagyon finom és intuitív energiák formájában nyilvánul meg. Nos, ha olvasod ezt a cikket, akkor már egészen biztosan elindultál a felismerés útján. A legjobb helyen jársz, hogy használd született jóstehetségedet, és megváltoztasd az életedet. Nos, felismerted már ezeket a különleges jeleket?

1. jel: nagyon gyakran emlékszel az álmaidra

Az álmokra csöppet sem egyszerű visszaemlékezni. Még ha az ébredést követően fel is tudod idézni, néhány perccel később szinte minden álom a feledés homályába merül. Az álmok a tudattalan szimbolikus üzenetei. Különleges spirituális képességed van, ha emlékszel rájuk, és meg is tudod fejteni a jelentésüket. Érdemes följegyezned az álmokat és követni a tanácsokat.

2. jel: látod a jövőt

A jövőt előre látni igazi jóstehetségnek számít. Mégsem jelenti azt, hogy mint egy filmet a moziban, úgy peregnek előtted a jövő képei. Leginkább álmokon vagy megérzések révén is érkezhetnek az üzenetek, amelyek aztán a valóságban is úgy történnek meg, ahogyan előre megálmodtad vagy ahogyan megérezted. 

jóslas spirituális képesség tehetség

Ezekből a jelekből, tudhatod, ha felébredt benned született spirituális tehetséged

3. jel: felébredsz hajnali 3 és 4 óra között

Gyakran előfordul veled, hogy valami felébreszt ebben a hajnali órában? Szent órának is nevezik ezt a korai időszakot, amely a nap spirituálisan legfogékonyabb órája. Ilyenkor a magasabban rezgő, univerzális információkat még egyszerűbb érzékelni és befogadni. Az angyalok is ilyenkor üzenhetnek. Szóval, ezentúl ne bosszankodj rajta, hogy valami megzavarta az alvásodat, inkább lazíts, és hallgasd meg a spirituális üzeneteket.

4. jel: bámulatosan empatikus vagy

Az empátia nemcsak azt jelenti, hogy megértesz, és meghallgatsz másokat. Különlegesen érzékeny lehetsz, ha könnyedén rá tudsz csatlakozni a másik ember energiájára. Mindez nem biztos, hogy kellemes élmény, hiszen nem mindenkinek pozitívak az energiái. Viszont a született jóstehetség újabb jele.

5. jel: rendkívül jól működik az intuíciód

Az intuíciója valójában mindenkinek működne, amennyiben figyelnének, hallgatnának rá. Sokan elnyomják ezt a képességet magukban, és inkább racionálisan, észérvekkel döntenek a dolgaikról. Pedig az intuíció sokkal többet segít, mintsem gondolnád. Az angyalok sugallata is lehet a megérzés, de érkezhet a gondolat a tudattalanból is. Különleges spirituális képességedet értékeld, gyakorold és használd minél többet a sikeres élet reményében.

(via curious mind)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top