Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek rémesek az ágyban

Ezek a csillagjegyek rémesek az ágyban. De legalábbis nem ártana némi trükköt bevetniük, hogy ne legyenek olyan hihetetlenül unalmasak. Kétségtelen, a csillagjegyek a hálószobában is egészen másként viselkednek. Akadnak közöttük bámulatosan ügyesek és nagyon figyelmesek, és olyanok is, akik az ágyban kevésbé tehetségesek. Melyek ezek a csillagjegyek? A horoszkóp lerántja róluk a leplet. Ezúttal is jelezzük, akinek nem inge, ne vegye magára...

Az Ikrek nagyon passzív az ágyban

csillagjegy horoszkóp ikrek szeretőAz Ikrek meggyőződése, hogy kiválóan teljesít a hálószobában. Ezzel szemben igencsak visszafogott és passzív szerető, aki az ágyban inkább átengedi neked az irányítást. Közben azt gondolja, mindent tökéletesen csinál, és nem jön rá, hogy változtatnia kéne. Talán csak akkor, amikor megunod, és faképnél hagyod. Az Ikrek valójában fél az érzéseit átadni és megmutatni, mert a sérülésektől, a csalódástól is nagyon fél. Szex közben sokszor teljes mértékben belefeledkezik a gondolataiba, ezért teljes valójában nincs is ott az ágyban. A teste ott van, de ő maga valahol egészen máshol járhat, nem egy másik partnernél, inkább a gondjai megoldásán agyalhat. Két dologra pedig nem tud egyszerre figyelni.

A Bak fantáziákat kerget

csillagjegy bak horoszkóp szeretőA Bak rendkívül vonzó és megnyerő csillagjegy. Az ő ajánlatát már csak emiatt is képtelenség visszautasítani. Személyében értékes, megbízható és kitartó partnerre találsz. Viszont igencsak furcsán viselkedhet a hálószobában. Folyamatosan fantáziál, filmek pörögnek az agyában, miközben veled tölti az időt az ágyban. Így testileg valóban veled szeretkezik, és azt sem lehet mondani róla, hogy nem értené a dolgát, csak a gondolatai járnak neki is egészen máshol. Ha teljesen kikapcsolná a fejéből az erotikus a képeket, képzeleteket és kizárólag rád figyelne, könnyen lehet, komoly bajba kerülne. Vad szexfantáziáiban más emberekkel tölti az időt, az esetek többségében nem is csupán eggyel. Nem korábbi szeretőkről ábrándozik, a felnőtt filmek világába kalauzolja magát. Ha meg tudsz ezzel barátkozni, valójában hátrányát sem érzed a „kiruccanásoknak”.

A Halak zokog az ágyban

csillagjegy horoszkóp halak szeretőA Halak az egyik legérzékenyebb és leérzelmesebb csillagjegy. Könnyen meghatódik, és bizony igen gyakran előfordul vele, hogy örömében is potyognak a könnyei. Elinte mindez talán csöppet sem zavaró, de egy idő után kínossá is válhat, hogy már megint sír vagy zokog az ágyban. És valójában azt sem tudhatod, azért sír, mert nem érezte jól magát vagy tényleg azért, mert annyira boldog. Persze, ha te is empatikus és meghatódó típus vagy, akkor szavak nélkül is megértitek egymást, pontosan tudni fogod, mire gondol, mit érez párod az adott pillanatban. Ti valóban együtt örültök, együtt sírtok. Ellenkező esetben viszont lehet, hogy jobb, ha veszed a nyúlcipőt, és valahol máshol, a stabilabb érzelmű csillagjegyek körében keresgélsz.

(via gag)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top