Horoszkóp

Válassz egy baglyot, és fedezd fel az igazságot magadról

Ezek a baglyok többet árulnak el rólad, mint gondolnád. Nem hiszed? Inkább szkeptikusan állsz a személyiségtesztekhez? Akkor éppen itt az ideje, hogy próbát tégy. Válassz egyet a négy rajz közül, és fedezd fel a valódi személyiségedet. Izgalmas játékra invitálunk ezúttal is. Felkészültél?

Nézd meg tehát a négy gyönyörűen megrajzolt és kiszínezett baglyot. A személyiségtesztekben a színek és a formák természetesen épp olyan lényegesek, mint maga teljes ábra. Döntésedet mindenkor befolyásolhatják a színek, hiszen mindenki a kedvenc színéhez vonzódik a leginkább. A választásodra, a döntésedre ez is mindenkor hatást gyakorol. Csak emiatt lehetőség szerint ne is válassz másként, mint ahogyan a szíved diktálja, hiszen kedvenc színed a személyiséged egyik fontos részlete. Ahogyan a cselekedeteid, a motivációd, a gondolataid is nagyon sokat mesélnek rólad. Nos, melyik baglyot választod? Döntésed érdekes dolgot árul el, nem mellesleg fontos igazságokat is megtudhatsz az egyéniségedről. A válaszokhoz a végleges választásodat követően görgess le.

személyiségteszt önismeret

Ha az első baglyot választottad

Biztosan nagyon szeretsz olvasni és tanulni, erős benned a vágy az újdonságok megismerésére, ha az első baglyot választottad. Személyiségtípusod kifejezetten nyitott, viszont az üzleti és pénzügyekhez nincs túl jó orrod. Ebben mindenképpen érdemes lenne fejlődnöd. Inkább önmagadra figyelj, a saját vágyaidat valósítsd meg, mintsem hogy kéretlenül tanácsokat osztogass másoknak.

Ha a második bagolyra esett a választásod

Könnyen lehet, te még 30 fokban is fázol, ha a második bagolyhoz vonzódsz. Hajlamos lehetsz aggódni olyan dolgokért is, amelyek valójában nem tartoznak rád. Ezen pedig mindenképpen változtatnod kéne, mert így alig élsz. Légy egy kicsit bátrabb, és engedd meg magadnak a lazítást. Mondj többször igent mindarra, amit kedvelsz, amit szívesen kipróbálnál, amit szívesen csinálsz, és meglátod, az élet számtalan izgalmat tartogat.

Ha a harmadik baglyot választottad

Magabiztos típus lehetsz, aki azért küzd, és teszi a dolgát, hogy magasabb szintekre léphessen. Időnként mégis magadat akadályozod a céljaid elérésében, hiszen előfordul, hogy gyermeki ártatlansággal tekintesz a feladatokra. A céljaid, a kötelezettségeid felé haladva úgy érhetsz el sikereket, ha közben elengedsz néhány dolgot, amire már nincs szükséged. Ismerd fel tehát mindazt, amivel lassítod és akadályozod magad, így haladj tovább az utadon.

Ha a negyedik baglyot választottad

Van egy gyermeki oldalad, ha a negyedik baglyot választottad. Érdekel a világ, ami körbevesz, ugyanakkor nehéz feladat különbséget tenned a gonosz emberek és a rosszakarók között. A lábadon sem állsz meg könnyen, az önállósodás komoly problémákat okozhat az életedben. Ne szomorodj el, hamarosan megváltozik minden. Ehhez ugyanakkor érdemes mielőbb rátalálnod saját magadra, a saját hangodra.

(via mystical raven)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top