Horoszkóp

Melyik tündért választod? Ez most a legfontosabb feladatod

A tündérek abban mindenképpen hasonlítanak az angyalokhoz, hogy nagyon szépek, szárnyakat viselnek, és segítenek, ha kéred. Ezúttal üzenetet kaphatsz tőlük a jelenlegi legfontosabb feladatoddal kapcsolatosan. Melyik tündért választod? És vajon mi a teendőd mostanában? Íme, a részletek.

A tündérek az angyalokhoz hasonlóan légies, szemmel nem látható lények. A tündérmesékben csodaszép szárnyas alakként jelenítik meg őket, akik mindenkor jók, nagyon szerethetők és segítőkészek. Maradva a mesék gyönyörű alakjainál, most te is különleges birodalomba léphetsz. Válassz egyet a három meseszép tündér közül, és ismerd meg a neked szóló üzenetet!

tündérek üzenet

 Az első, a virágtündér

Az első tündér, a virágtündér, aki a békét, a könyörületet, a szeretetet közvetíti. A tündér azt üzeni, bízz magadban, és légy magabiztosabb. Könnyed, érzékeny és gyönyörű vagy, akár egy rózsaszál. Tudod, hogyan kommunikálj másokkal, tudod, milyen tanácsokkal lásd el őket, amikor problémáik adódnak. Ennek ellenére légy óvatos és körültekintő, vigyázz és figyelj magadra, hiszen mások érzelmei könnyen átragadhatnak rád is.

A második, a jégtündér

A második tündér, a jégtündér, ő az erő, a bátorság és az intelligencia szimbóluma. A tündér üzenete szerint vezetésre születtél. Ha most még ezt a feladatot idegennek is érzed, az esélyt megkapod hamarosan. Bámulatos érzékkel rendelkezel ahhoz, hogy csoportokat irányíts, különböző projekteket vezess. A körülötted lévők tisztelnek gyors, határozott és okos döntéseidért. A feladatokat könnyen, különösebb erőfeszítés nélkül meg tudod oldani.

A harmadik, a kerttündér

A harmadik tündér, a kerttündér, aki a találékonyság, a kreativitás és a vidámság szimbóluma. A tündér üzenete szerint most jött el a kockáztatás ideje. Az is könnyen előfordulhat, hogy mostanában megterhelőnek érzed a környezetedben élő többi embert. A kreatív feladatok és ötletek helyett mostanában inkább a fantázia világában merülsz el. Pedig sokan bíznak benned, és sokan várnák tőled a javaslatokat. Nagyon szeretsz beszélni, időnként talán többet is, mint kellene. A viták és veszekedések helyett inkább mosolyogj és nevess minél többet!

(via gag)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top