Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek rettegnek az elköteleződéstől

Ezek a csillagjegyek rettegnek attól, hogy el kellene magukat kötelezniük a párjuk mellett. Vajon, miért tűnik mindez ennyire rémisztőnek? Miért félnek a tartós párkapcsolattól? A horoszkóp meglepő és igencsak elgondolkodtató információkat fed fel róluk. Vajon te is köztük vagy?

A Bika önfejű

csillagjegy házasság bikaA Bika sok egyéb ismertetőjegye mellett az önfejűségéről, a makacsságáról is ismert. Meglehetősen kényelmes típus, amiben jól érzi magát, azon nem változtat. Kétségtelenül romantikus típus, a szerelemben nagyon kitartó, hiszen a párkapcsolat különösen fontos a számára. Viszont kényelmessége okán semmit nem siet el, sőt, ha lehetséges, mindent halogat, olyan ráérünk arra még stílusban. A Bika kényelme vagy inkább a lustasága miatt nem kötelezi el magát, úgy gondolja, lesz arra még ideje később is. Csak legyen, aki mindezt kivárja mellette…

A Szűz könnyen csalódik

csillagjegy szűz horoszkópA Szűz vitathatatlanul maximalista. Egyetlen részlet sem kerüli el a figyelmét, gyorsan kiszúrja nemcsak a munkájában, de az emberekben is azt az apró dolgot, ami ellenérzést vált ki belőle. Az ő tetszését csöppet sem egyszerű elnyerni. Nagyon magasra helyezi az elvárásait, ezért nem is kéne meglepődnie, hogy miért csalódik olyan sokat a szerelemben. Ha valami nem az, amire gondolt, amit szeretne, arról gyorsan lemond. A párkapcsolattal is pontosan ugyanígy tesz. Mégis hogyan kötelezhetné el magát bárki mellett is, ha esélyt sem ad a másiknak a bizonyításra?

A Mérleg gyűlöli a magányt, de…

csillagjegy mérleg horoszkópAnnak ellenére, hogy a Mérleg már csupán a magány gondolatától is retteg, mégis hajlamos rá, hogy a párja melletti elköteleződéstől vagy a házasság lehetőségétől is meneküljön. A Mérleg imádja a társaságot, a barátait, ezért nagyon nehéz a gondolatot elfogadnia, hogy egyetlen valaki mellett cövekeljen le hosszú távra. Folyamatosan mérlegel és agyal, vajon mit és hogyan tegyen. A párkapcsolat nagyon fontos, de a szabadság is éppen ennyire. A tökéletes társat keresi, közben elfelejti, hogy ő sem az, és a vágyainak, a félelmeinek valójában semmilyen valós alapja nincsen.

A Nyilas a szabadságnak él

csillagjegy nyilas horoszkópA Nyilas gyűlöli az elkötelezettséget, el sem tudja képzelni, hogy végleg lekösse magát valaki mellett. Gyűlöli az érzést is, hogy többé nem szabad, és nem teheti azt, amit akar, amit elképzel. Ő pontosan az a típus, aki azonnal lázad a korlátozás, a kötöttség ellen. Neki pedig nagyon pontos elképzelései vannak arról, hogy mit és hogyan szeretne a párkapcsolatban. Szórakoztató és vidám csillagjegy egészen addig, amíg szabadon járkálhat a kedve szerint. Nem is igazán képes hosszabb ideig egy helyben ülni, neki mennie kell. Csak akkor marad, ha nem tartóztatják, és semmire sem kötelezik…

(via gag)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top