Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy a legszuperebb feleség

Ezekről a csillagjegyekről úgy tartják, ők a legszuperebb feleségek. Vajon mit tudnak, amit a többi csillagjegy szülötte nem? És mitől oly nagyszerűek? A horoszkóp minden kérdésre válaszol. Nos, melyik három csillagjegy szülöttei a feleségek gyöngyei? Ők azok. Te is köztük vagy?

 

A Kos mindenben támogatja párját

kos csillaghegy horoszkóp feleségHa Kos csillagjegyű nővel kötnél házasságot, gondolj végig néhány fontos javaslatot. Ez a nő nagyon keményfejű és makacs, az elveihez mindenkor mereven ragaszkodik, nem mellesleg rendkívül céltudatos típus. Aztán az is nagyon fontos, hogy fenntartsd a kíváncsiságát, az érdeklődését. Támogatást, hűséget, elkötelezettséget vár el tőled. Meg tudod neki adni? Ha igen, bámulatos feleségre találsz a személyében, aki talpraesett, nem mellesleg erősen inspirál is téged. A belőle áradó energia magával ragad, és visz előre, a sikert ketten arathatjátok le. Ő lehet az a nő, akire igaz a mondás, minden sikeres férfi mögött egy sikeres nő áll. Édesanyaként következetes és tudatos, a gyerekekből kihozza a lehető legtöbbet és a legjobb képességeket. Rendkívül megbízható, kiváló szervező és hűséges típus.

A Rák a legérzelmesebb feleség

rák csillagjegy feleség horoszkópA Rák nő nem fél megmutatni az érzéseit. A boldogság, talán minden más csillagjegyet is beleértve, számára a legértékesebb. Nem is múlik el a szeretete, a szerelme, amíg párjától is pontosan ezt érzi. Szerencsésnek mondhatod magad, ha feleséged a Rák jegyében született. Rendkívül odaadó, figyelmes és gondoskodó típus, aki mindent megtesz érted. Talán az egyetlen negatív tulajdonsága, hogy olykor nehéz őt kiszámítani. Rendkívül érzelmes, ezért szinte folyamatosan hol ilyen, hol olyan a hangulata. Egyszer fönt, egyszer lent – nem mindig könnyű követni. Ezt leszámítva, ő valóban a feleségek gyöngye. A háztartást nála senki sem intézi jobban, remekül főz, és a gyerekeit is imádja. Megbízható, hűséges, párja imádni való felesége.

Az Oroszlán lehengerlő típus

oroszlán csillagjegy feleség horoszkópAz biztos, az Oroszlán nő nyelve rendkívül éles és csípős, kertelés nélkül kimondja, amit gondol. Neki mindenképpen olyan férfire van szüksége, akire felnézhet, akit tisztelhet, és akitől természetesen mindezt ő is megkapja. Elképesztően vonzó és független típus. Annak ellenére, hogy nem mindig könnyű kijönni vele, sőt a drámázás is igencsak közel áll a lelkéhez, a hűsége, a szeretete megkérdőjelezhetetlen. A szerettei érdekében mindenkor kiáll, védi és óvja a párját, a gyerekeit. A család mindennél többet jelent a számára, senki sem mondhat rosszat róluk. Kétségtelenül az Oroszlán szíve a legnagyobb, nagyon tud szeretni, nagyon ragaszkodik a társához, a hozzá legközelebb állókhoz. A gyerekeit sem könnyen engedi el, akkor is gyakran kontrollálni szeretné őket, amikor már kirepültek a családi fészekből.

(via peace quarters)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top