Horoszkóp

Válassz egy kártyát! Erre számíthatsz hamarosan

A kártyákat ősidők óta nagyon sokan használják jóslásra is, hogy bepillanthassanak a jövőjükbe. Ha te is kíváncsi lennél, vajon mire számíthatsz, mit remélhetsz a közeli időszakban, akkor válassz egyet a gyönyörű kártyák közül, és valami izgalmasat egészen biztosan máris megtudhatsz. Nos, melyik kártyát választottad, és mi vár rád a közeli jövőben?

A jósláshoz először is lazítsd el magad. Helyezkedj el kényelmesen, aztán lélegezz néhányszor lassan és mélyen. Amikor úgy érzed, felkészültél, válassz egyet a gyönyörű kártyák közül. Hagyd a megérzésedet, a belső hangot dönteni helyetted. Válaszd azt a kártyát, amelyik – lényegtelen, milyen okból – megragadja a figyelmedet, amelyik a legjobban tetszik, amelyikhez a leginkább vonzódsz. Most mindenképpen fontos, hogy ne olvasd el előre a válaszokat, ne is görgess lejjebb egészen addig, amíg nem döntöttél. Nos, melyik kártyát választottad? És mit jósol neked a közeli jövődre?

kártya jóslás jövő

Ha az első kártyát választottad

Szerelmi kaland vár rád, ha az első kártyát választottad. Valódi romantikára számíthatsz a közeli jövőben. Ha már van párod, akkor biztos lehetsz benne, hogy mostanában nagyon figyelmes lesz veled. A párkapcsolatodban mindenképpen új időszámítás kezdődhet. Ha még egyedül élsz, akkor sem kell hosszasan várnod a változásra, a nagy találkozásra, szinte már a küszöbön áll a szerelem. A legfontosabb, hogy légy nyitott a téged körülvevő dolgokra.

Ha a második kártyát választottad

Vibrálás és pozitív változás vár rád, ha a második lapra esett a választásod. A szomorúság, az unalom hamarosan eltűnik az életedből. Óriási lehetőség előtt állsz, ha valami újat szeretnél elkezdeni. Kifejezetten izgalmas időszak elé nézel. Olyan dolgokat is fölfedezhetsz magadban, amelyek létezéséről eddig fogalmad sem volt. Fontos, hogy a lehetőség ne ijesszen meg, ne félj tőle, vágj bele bátran, sikered lesz.

Ha a harmadik kártyát választottad

Az életed végre nyugodt és stabil lesz. Minden téged foglalkoztató kérdésed, problémád egészen véletlenül és váratlanul oldódik meg. Hamarosan a félelmektől, a rossz érzésektől is hosszú időre búcsút mondhatsz. Ismét lazíthatsz, és élvezheted az életedet. Ez az új és stabil időszak arra is tökéletesen megfelelő lesz, hogy új célokat, kihívásokat keress az életedben. Gondold át a múlt hibáit, és lehetőleg ne kövesd el azokat újra.

Ha a negyedik kártyát választottad

Hamarosan megteheted, hogy magadra is figyelhess. Mostanáig feszült időszakot élhettél meg, hajlamos lehettél elvegyülni a tömegben, beleszürkülni a hétköznapokba. Már a közeli jövőben óriási változás történik az életedben. Szó szerint ragyogni fogsz, a munkádban izgalmas feladattal bízhatnak meg, a barátaid is csodálni fognak, a szüleid, a családod pedig méltán lehet büszke rád. Nem mellesleg a legjobb időszak ígérkezik az új ismerkedésekhez is.

(via light workers)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top