Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek a legszuperebb főnökök

Kedveled a főnöködet? Milyen típus? Segítőkész, kedves, megértő, vagy inkább megosztó? És vajon melyik csillagjegyben született? Ha ezek valamelyikében, akkor nagyon szerencsésnek érezheted magad. Nos, melyik csillagjegyek szülöttei a legszuperebb főnökök? Íme a részletek.

A Kos született főnök

A Kos született vezető. Amit ő akar, azt abban a pillanatban, itt és most akarja. A türelem nem az erőssége, de hogy következetes és remek főnök, mindenképpen vitathatatlan. Profi, így azzal is tisztában van, ahhoz, hogy munka tökéletesen és határidőre elkészüljön, rajta legalább annyi múlik, mint a beosztottakon. Nagyon kreatív csillagjegy, de az is igaz, időnként hajmeresztő ötletekkel állhat elő. Akkor a legboldogabb, ha azt látja, az emberei csapatban és egymást segítve dolgoznak. Nagyon inspiráló a kifogyhatatlan energiája, a céltudatossága. Nem létezik számára elérhetetlen cél, a terveit mindenkor meg is valósítja. Aztán pedig együtt ünnepel a kollégákkal.

A Szűz gondol a munkatársaira

Szerencsésnek érezheted magad, ha főnököd a Szűz jegyében született. Nem csak azért, mert ő biztosan mindenféle tanfolyamra, szemináriumra és előadásra elküld, hogy fejleszthesd a tudásodat, hanem azért is, mert a karrieredben, az előrejutásodban is segít. Azért is nagyszerű főnök, mert többet törődik a beosztottjai érzelmeivel és a jólétükkel, mint a saját vállalkozásával. Titkon sokat aggódik a negatív eredmények miatt, és be nem ismerné, hogy gond van, inkább úgy tesz, mintha minden a legnagyobb rendben folyna a cégnél. Nem akarja munkatársait fölöslegesen stresszelni, az értekezleteken inkább még jobb munkára inspirálja őket.

A Nyilas szabadságot ad

Ha főnököd a Nyilas jegyében született, abban biztos lehetsz, hogy ő kihozza belőled a maximumot. Olyan munkavállalókra van szüksége, akik hozzá hasonlóan gondolkodnak, önállóan kezelik és oldják meg problémákat, mindent megtesznek a sikerért és leginkább a profitért. Nem mellesleg gyorsan érik el az eredményeket. Amit pedig a leginkább értékel, az a függetlenség. A Nyilas szabad lélek, ezért pontosan tudja, ha rugalmasan végezheted a feladatokat, sokkal ambiciózusabb leszel azokhoz képest, akiket számos kötöttség, előírás terhel. A Szűzzel ellentétben ő nem foglalkozik a magánéleti problémáddal, mert a munkánál semmi sem érdekli jobban. Vele még az is megtörténhet, hogy reggel az íróasztalára dőlve találod, mert az éjszakát az irodában töltötte.

(via her way)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top