Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy nevetségesen flörtöl

Ezek a csillagjegyek nevetségesen rosszul flörtölnek. Valójában semmi érzékük a hódításhoz, rémes a dumájuk, inkább viccesek, mintsem romantikusak. Igazság szerint gyűlölik a széptevést, a flörtölést, ők egészen más jellemvonásaikkal hódítanak. Melyik ez a három csillagjegy? A horoszkópból erre is fény derül. Te köztük vagy?

A Skorpió nyomozóként faggat

A Skorpió annyira erősen vonz másokat, hogy valójában szüksége sem lenne a flörtölésre. Bőven elegendő lenne a sikerhez, ha csak beszélgetne. A gond, hogy neki ez csöppet sem megy, mert ő inkább faggat. Nagyon gyorsan és minél több információt szeretne kiszedni a kiszemelt partnerből. A flörtölése inkább hasonlít egy „minivallatáshoz”, mint hódításhoz. Aztán persze csodálkozik, miért vág mindenki fura és összezavart arcot. Kérdezősködése igencsak egyoldalú, mert ő magáról már nem hajlandó semmit sem elárulni. Így az a baleset is megtörténik vele, hogy lehetséges partnere egyszerűen faképnél hagyja.

A Bak komolyan gondolja a szerelmet

A Bak sosem játszik. Megbízható, egyenes, őszinte, ezért is képtelen a széptevésre, a jópofaságra, a flörtölésre. Ráadásul őt a legkevésbé sem lehet a partik királyának nevezni, inkább otthon vagy a munkahelyén tölti az ideje nagyrészét, így a flörtre lehetősége sincs. A lelke mélyén valójában nagyon is vágyik a hódításra, a flörtölés izgalmára. Nagyon szeretne flörtölni, csak amikor odakerül, úgy érzi, csapdába esett. Olyan veszélyesnek érzi, hogy kibúvót keresve inkább másfelé baktat. Amikor pedig valaki vele próbál flörtölni, kikerekedik a szeme, és nem igazán érti, mit is akar tőle a másik.

A Vízöntő elbohóckodja a flörtölést

A Vízöntő mindent egészen másként tesz, mint a többi csillagjegy. Mivel rendkívül okos és intelligens, ezért a flörtölést is logikus alapra helyezi. A gond csupán annyi, hogy ezt a logikát rajta kívül senki sem érti. Teljesen összezavarja beszélgetőpartnerét, mert flörtölése inkább furcsa, mintsem vonzó és bizalmas. Valójában elbohóckodja az egészet. Ha partnere vevő a humorára, akkor jót szórakoznak együtt, ellenkező esetben viszont könnyen lehet, hogy a „nem vagy normális” kifejezéssel illeti. A Vízöntő társasági ember, kifejezetten szeret ismerkedni, a flörtölés is izgatja a fantáziáját, csak éppen meglehetősen ügyetlen benne. Nem is kellene flörtölnie, a kisugárzásával hódít.

(via her way)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top