Horoszkóp

Melyik csakrát blokkoltad? Tesztünkből megtudhatod

Amikor egyensúlyban vagy önmagaddal, jól érzed magad, az életed is a maga rendjében halad, a csakráidon is megfelelően folyik át az energia. Amikor problémákkal, betegségekkel küzdesz, semmi sem akar összejönni, könnyen előfordulhat, hogy blokkoltad, lezártad valamelyik csakrádat. Vajon melyiket? Töltsd ki ezt az érdekes tesztet, és választ kapsz a kérdésre.

A csakrák a test energetikai központjai. Végigfutnak a gerincvonal mentén, amikor megfelelően, harmonikusan működnek az energia akadálytalanul halad át rajtuk. Nagyjából a farokcsontnál található az első, a gyökércsakra, valamivel feljebb a második, a szakrális vagy szexcsakra, a harmadik a köldöknél helyezkedik el, ez a napfonat vagy köldökcsakra. A következő, negyedik csakrád, a szívcsakra, amely a mellkas közepén található, az ötödik, a torokcsakra, természetesen a nyakadnál, a torok környékén helyezkedik el. A hatodik a harmadik szem csakra, amely a homlok közepén, nagyjából a szemöldök vonalában található, míg az utolsó, a hetedik a koronacsakra, a fejtetőn.

Valamennyi csakra más és más feladatot lát el, és különböző színekkel is jelölik. Betegségek, problémák esetén, amikor kimerülnek a csakráid, az energia szabad áramlása megakad, blokkolódik. Melyik csakrádat blokkoltad? Ebből a tesztből minderre máris fény derül.

(via gostica)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top