Horoszkóp

Válassz egy kártyát, angyalod fontos üzenete vár rád

Válassz egyet az öt gyönyörű angyalkártya közül. Vajon milyen nagyon is fontos vagy sürgető üzenetet szeretnének tudatni veled az angyalok? Most különösen lényeges lehet, hogy figyelj a belső hangra, a belső vezetésre, angyali útmutatásra.

Az angyal szó eredeti jelentése hírvivő. Az angyaloktól érkező üzenetek éppen ezért is különös fontosak lehetnek a számodra. Üzenhetnek az álmokon keresztül, használhatják az angyali számokat, segíthetnek a céljaid megvalósításában. Segítő angyalod feltétel nélkül fogad el és szeret, mindenben támogat, és segít, ha kéred, óv, és vigyáz rád. Az angyalkártyákkal még egyszerűbb megérteni a jeleiket, az üzeneteiket. Hogy megtudhasd, mi a jelen pillanat legfontosabb és legsürgetőbb üzenete a számodra, válassz egyet az öt gyönyörű kártyából, majd olvasd el az ahhoz tartozó leírást. Felkészültél? Akkor végy néhány mély levegőt, nézd meg az angyalkártyákat, és válaszd azt, amelyik a legközelebb áll a lelkedhez.

angyalkártya üzenet

Az 1. angyalkártya: Bízz magadban

angyalkártya angyali üzenetHa mindenki megtanulna kérdések és kétségek nélkül bízni az ösztöneiben, a világ békésebb hely lehetne. Kevesebb dráma és tragédia történne, kevesebb stressz érne téged is, nem beszélve arról, hogy egészségesebb lehetnél. Angyalod azt üzeni a belső hangon, az intuíciódon keresztül szól hozzád. Amikor figyelmen kívül hagyod a megérzéseidet, az angyali útmutatást és segítséget sem veszed észre. Az intuíciód egy vezető és nem magyarázó rendszer, amely energiából áll, ezért sohasem csap be. Meg kell tanulnod bízni önmagadban a nélkül, hogy a miértekre keresnéd a választ. Ha kételkedsz a megérzéseidben, kérj jelet az angyaloktól, az univerzumtól.

A 2. angyalkártya: Szeresd magad

Az életedben a legfontosabb dolog, hogy szeresd és fogadd el magad. Amikor valóban így teszel, igazán szereted magad, megbocsátasz önmagadnak, mások felé is meg tudod nyitni a szíved. Azt tudod átadni, amit önmagadban érzel és tapasztalsz. Minél erősebb az önmagad iránti feltétel nélküli szeretet, annál többet adhatsz másoknak, annál boldogabb lesz a párkapcsolatod, és annál egészségesebb a lelked és a tested. Minden szeretet belülről jön, pontosan úgy, ahogyan a gyűlölet is. Amikor gyűlölöd magad, ugyanezt az energiát bocsátod kifelé a világba is. A vonzás törvénye szerint a gyűlölet gyűlöletet és negatív energiákat vonz. Amikor szereted magadat kifelé is ugyanezt a pozitív energiát sugárzod. Szeresd magad, és a világ is szeretni fog.

A 3. angyalkártya: Élj örömmel

angyalkártya üzenetAz öröm, az élvezet pontosan olyan magas rezgásű energia, mint a szeretet. Amikor örömmel végzed a munkádat, örömteli dolgokat teszel, önkéntelenül másoknak is átadot ezt az energiát. A személyes életcélod valójában pontosan az életöröm továbbadása, hiszen minél többen éreznek örömet, élvezetet az életükben, a Föld rezgése is annál inkább emelkedik, annál magasabb lesz. Amikor stresszes napokat élsz, nyomorultnak, boldogtalannak érzed magad, ezt az energiát bocsátod ki magadból. Ilyenkor még fontosabb az angyalok üzenetét, segítségét meghallgatnod. Nemcsak a te életedben nagyon fontos az öröm, de mindenki máséban is, akivel kapcsolatban állsz. Sugározd rájuk is ezt az energiát.

A 4. angyalkártya: Ne versenyezz

angyalkártya angyali üzenetAmikor az életedet másokéhoz hasonlítod, amikor másokkal akarsz versenyezni, a saját energiádat fecsérled fölöslegesen. A másokhoz való hasonlítgatástól csak boldogtalanabb leszel, rosszul érzed magad, és győzni sem tudsz. Az egyetlen út, amin végighaladhatsz, a saját utad, a saját ösvényen. Éppen ezért mindenkor magadra figyelj, és a saját céljaidra összpontosíts. Mindegy, mit tesznek, vagy mondanak mások, a saját boldogságodért csak te tehetsz, senki más. Mások tapasztalataiból, példájából inspirálódhatsz, de higgy a saját lehetőségeidben. A féltékenység, az ítélkezés a romboló energiák jele. Ne fuss versenyt másokkal, csak magadra figyelj.

Az 5. angyalkártya: Törekedj a békére

angyalkártya angyali üzenetA világbéke talán a legfontosabb érték a jelen pillanatban. A benned lévő belső békét és harmóniát a világba is kisugárzod. Minél békésebb és kiegyensúlyozottabb vagy, annál többet adsz a világnak is. Rád érvényes az első négy angyali üzenet is ezzel az ötödikkel együtt, hiszen valamennyit kombinálva találhatod meg a lelki békét, a harmóniát az életedben. Persze bármilyen egyéb módszert is találhatsz magadnak ehhez. Meditálj, relaxálj vagy jógázz minél gyakrabban, fogyassz tiszta ételeket, mozogj rendszeresen a szabadban, gyógyíthatod magad energiákkal, hiszen valamennyivel a békét és a számodra oly fontos nyugalmat érheted el. Használd a benned lévő kreatív és spirituális energiákat, így az életedet a pozitív irányba fordíthatod, a világot pedig békésebbé teheted.

(via mystical raven)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top