Horoszkóp

20 jel, hogy te is tisztán érző típus vagy

Milyen jelekből tudhatod, hogy az átlagostól eltérően és egészen másként érzel, másként tapasztalsz, mint a többiek? Nem csupán empatikus és megértő vagy, annál többet és mélyebben is érzel. Ezek a jelek és ezek a felismerések még neked is segíthetnek, hogy minél inkább kibontakoztathasd a benned rejlő különleges képességet.

Nagyon sokan rendelkeznek különböző spirituális képességgel annak ellenére is, hogy a legtöbben nincsenek ezzel tisztában. Nem mindenkor egyszerű ugyanis ezt a tehetséget felismerni és kibontakoztatni. Talán a két leggyakoribb spirituális adottság vagy különleges képesség az empátia és a tisztán érzés. Sokan úgy gondolják, a kettő egy és ugyanaz. Nos, azért nem egészen. Tény és való, akadnak hasonlóságok, de az eltérések is figyelemre méltóak. Az biztos, mindkét típus megérzése egészen bámulatos, gyakran azt érezni, szinte röntgensugárként látnak át a többieken.

Az empatikus emberek és a tisztán érzők nagyon megértőek és segítőkészek. Közöttük sokan indigó szülöttek vagy fénymunkások, és vélhetően minderről fogalmuk sincsen. A tisztán érzők az empatikusoknál is mélyebben és intenzívebben érezhetnek meg dolgokat, energiákat. Hogy milyen jelekből ismerheted föl ezt a különleges spirituális képességet? Íme a legjellemzőbbek. Nem is bonyolultak, igaz?

tisztánérző típus jelek

Ezekből a jelekből tudhatod, te is tisztánérző típus vagy

20 jel, hogy te is tisztán érző típus vagy

  1. Pontosan érzed, és látod mások valódi érzelmeit
  2. Nyomasztanak, lemerítenek a túlzsúfolt helyek
  3. Azonnal felismered a hazugságot
  4. Képtelen vagy olyan filmeket megnézni, amelyben másokat kínoznak, durván bántalmaznak
  5. Gyakran érzed magad fáradtnak, kimerülnek
  6. Megbíznak benned az emberek
  7. Szükséged van az egyedüllétre is
  8. Erősek a kreatív energiáid
  9. A természetes dolgokat kedveled
  10. Érdekel a spiritualitás – talán nem meglepő módon
  11. Könnyen elunod magad
  12. Azt teszed meg, amit igazán szeretsz
  13. Szívesen kutatod az igazságot
  14. Kíváncsi típus vagy
  15. Előfordul, hogy merészebb lehetsz, mint gondoltad magadról
  16. Szeretsz utazni
  17. Tisztaság és rend jellemez
  18. Érzékeny vagy a körülötted lévő energiákra 
  19. Változékony lehet a hangulatod
  20. Inkább zárkózott típus lehetsz

Tisztán érzőként a megérzéseid időnként összezavarhatnak, nem tudod pontosan megkülönböztetni, hogy sejtések csupán, vagy a benned lévő természetes gyanakvás, vagy valóban az intuíciód hangját hallod. Figyeld ilyenkor, mi történik körülötted, kitartó gyakorlással pontosan tudni fogod, mikor helyesek a megérzések.

(via evolve me)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top