Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek az érzéseiddel játszanak

Ezek a csillagjegyek elképesztően vonzóak és izgalmasak. A párkapcsolatot, a szerelmet viszont nem nagyon veszik komolyan. Ők azok, akik inkább csak játszanak az érzéseiddel. Légy velük óvatos, mert könnyen csalódást okozhatnak. Melyek ezek a csillagjegyek? A horoszkóp lerántja róluk a leplet.

Az Ikrek két arcot visel

Az Ikrek kettős jegy, ezért az sem véletlen, hogy két arcot visel. Az egyik imádni való, sármos, kedves, humoros, vidám, a másik ennek épp az ellenkezője. Valójában sosem tudhatod, éppen melyiket mutatja neked. Nagyon szereti a társaságot, a barátokat, ugyanakkor a magányt, az egyedüllétet kifejezetten rosszul viseli. Szívesen flörtöl és ismerkedik, akkor érzi magát elemében, amikor beszélgethet. Valójában sosem tudhatod nála, mennyire gondolja komolyan. Nem kizárt, hogy valóban érdekled, és hogy valóban mélyek az érzései irántad, de az is előfordulhat, csak játszik veled. Nagyon megnyerő és vonzó, a beszélőkéje elképesztő, nehéz neki ellenállni, mégis légy vele óvatos. Az ördög ugyanis sosem alszik.

A Nyilas csak szórakozik

A Nyilas vidám, nyitott, laza és rendkívül szórakoztató csillagjegy. Imádja a bulizást, a vidám társaságot, a legnépszerűbb szórakozóhelyekről biztosan nem hiányozhat. Ő is mester a flörtölésben, tőle az egyéjszakás kalandok sem állnak távol. Az is biztos, a megbízhatóság szobrát nem róla faragták. Szívből élvezi az életet, gyűjti a kalandokat, keresi, sőt elébe is megy az izgalmaknak. Nagykanállal falja az életet, ő az a típus, aki inkább csak később higgad le. Semmilyen korlátot nem visel, ő azt teszi, amit a szíve diktál. Óriási lendülettel veti magát az éjszakába, még az is megeshet nála, hogy nem csak egyetlen szívet tör darabokra aznap.

csillagjegy szerelem horoszkóp párkapcsolat

Ezek a csillagjegyek az érzéseiddel játszanak

A Vízöntő menekül az érzelmektől

A Vízöntő nagyon különleges kisugárzásának nem lehet ellenállni. Vibráló, szórakoztató, elbűvölő, rendkívül megnyerő. A társaságokban ő is szívesen megfordul, nagyon népszerű és kedvelt típus. Amikor megismered, nagyon gyorsan levesz a lábadról, úgy érzed, nélküle el sem tudod képzelni az életet. Rendkívül független és önálló típus, képtelenség korlátozni, mert amint úgy érzi, szűkülnek a lehetőségei, gyorsan veszi a nyúlcipőt. Az érzelmeket nem tudja kezelni, a romantikától egyenesen menekül. Bármilyen vonzó és megnyerő, jobban teszed, ha vigyázol vele. Könnyen csalódás érhet, ha a szerelem érzésébe ringatod magad.

(via your tango)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top