Horoszkóp

Hátborzongató jelenetet rögzített az iskola kamerája

Hátborzongató jelenetet rögzített az egyik írországi iskola kamerája. A megmagyarázhatlan esemény hajnali három órakor történt, amikor elvileg senki sem járkálhatott az intézmény folyosóján. Talán csak a szellemek... Ettől a videótól biztosan meghűl a vér az ereidben.

Írországban, Cork városában áll az a fiúk számára létesített iskola, ahol hátborzongató jelenetet rögzítette a videókamera. Október 1-jén, az éjszaka kellős közepén egészen váratlan és döbbenetes eset történt. Hajnali 3 órakor senki sem tartózkodott az épületben, a folyosón mégis megmozdultak a szekrények. Mintha szellemek jártak volna az iskolában.

Másnap reggel a diákok nyitva találták a szekrényeket, néhány holminak nyoma veszett, több pedig csúnyán megrongálódott. Mindehhez hozzátartozik, hogy szekrényüket a fiúk a tanítás után mindenkor kulcsra zárják. Betörőkre gyanakodtak, ezért megkérték a biztonsági személyzetet, pörgessék vissza a kamera felvételeit, hátha abból kiderül, mi történhetett az iskolában. A videó mindenkit megdöbbentett

Hátborzongató és elgondolkodtató, igaz?

(via the earth tribe)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top