Horoszkóp

Válassz egy rózsát! Csodás dolgot tudhatsz meg magadról

Melyik rózsát választottad a szebbnél szebb színek közül? Választásod bámulatos dolgot árul el rólad. Nézd meg a gyönyörű képeket, és válaszd azt a virágot, amelyik a leginkább tetszik. Felkészültél az újabb érdekes személyiségtesztre?

Válassz egyet a szebbnél szebb rózsák közül, azt a virágot, amelyikről úgy érzed, a leginkább jellemezhet téged, a személyiségedhez a legközelebb áll. Valamennyi rózsa önálló jelentést takar, így a döntésed nagyon sokat árulhat el rólad. A rózsák ugyanis csodás titkot rejtenek, nem mellesleg különleges üzenetet hordoznak. Indulhat a játék?

személyiségteszt rózsák önismeretHa a vörös rózsát választottad

A klasszikusnak számító vörös rózsa bátor választás, amely nyíltszívű, őszinte és egyenes jellemet takar. Remek intuícióval rendelkezel, ezért könnyedén kiszűrheted, amikor hazudnak neked. Tiéd a jövő, és több tervet is fontolgatsz magadban. Pontosan tudod, mit szeretnél elérni, és kellő bátorsággal indulsz a céljaid megvalósítása felé. A stresszt ugyanakkor nehezen viseled, ezért nagyon fontos, hogy pihenj és relaxálj minél többet. Például sétálj el egy virágüzletbe, és illatold meg a legszebb vörös rózsát.

Ha a zöldes-sárga rózsára esett a választásod

Aki ismer, pontosan tudja, hozzád bármikor fordulhat támogatásért. Szívesen segítesz másoknak, főként a barátadat és a családtagokat látod el megszívlelendő tanácsokkal. Ahhoz, hogy másoknak segíthess, önmagadra is oda kell figyelned. A saját egészséged, lelki békéd és harmóniád legalább olyan fontos, mint mások jóléte. Időnként falat húzhatsz önmagad és a külvilág közé, hajlamos lehetsz rá, hogy magadba vonulj. A feltöltődéshez szükséged is van erre. Lehetsz egy picit merészebb és vállalkozókedvűbb is.

Ha a narancsszínű rózsát választottad

Kifejezetten emocionális személyiségtípus lehetsz, ha a harmadik rózsa jellemez téged. Időnként úgy érezheted, nem tudsz ebbe a mai világba beilleszkedni, ami azért lehetséges, mert az átlaghoz képest jóval érzékenyebben reagálsz a világban történő eseményekre. Előfordulhat, hogy alábecsülöd a teljesítményedet, mert nem ismered fel a saját értékeidet, a rejtett képességeidet. Próbálj minél inkább hinni önmagadban, erősítsd az önbizalmadat, és tölts minél több időt a szeretteiddel. Ők is erősíteni fognak téged.

Ha a szivárvány színeiben pompázó rózsát választottad

Egészen biztosan nagyon kreatív, vidám és természetes típus lehetsz, nem mellesleg többféle tehetséggel is megáldott a sors, ha ezt a rózsát választottad. Optimista a beállítottság, kíváncsiság, merészség és nyitottság jellemez, szívesen fedezel föl és próbálsz ki új dolgokat. Nagy lelkesedéssel veted bele magad az új feladatokba, viszont nem mindig fejezed be azokat, mert amikor már untatnak, inkább valami újabb és izgalmasabbnak tűnő dolgot keresel magadnak.

Ha a sárga rózsát választottad

Mindenkor a jövőbe, előretekintesz, ezért a döntéseidet mindenkor nagyon átgondolod. A biztonság, a kiszámíthatóság nagyon fontosak a számodra. Leginkább azon dolgozol, hogy a világot jobb hellyé tehesd. A céljaid nagyon nemesek, mégis, ha csak a jövőre koncentrálsz, elfelejtesz élni a jelenben. Rád még inkább érvényes lehet a mondás, éld úgy az életedet, mintha ez lenne az utolsó napod. Csempéssz több örömet és boldogságot a mindennapokba.

Ha a kék rózsára esett a választásod

Kétségtelen, hogy az álmaidat mindenkor megvalósítod, ha a kék rózsát érzed magadhoz a legközelebb. Fegyelmezett és elszánt típus lehetsz, aki teljes mértékben hisz benne, hogy amit elkezd, azt mindenkor be is fejezi. Keményen, gyorsan és nagyon megbízhatóan dolgozol, a munkádat szereted. Mindenképpen figyelj az egészséges egyensúlyra, legalább annyi pihenést engedj meg magadnak, amennyit dolgozol. A sikered inspirálja a környezetedet, oszd meg szeretteiddel is a tapasztalatokat.

(via soul spot)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top