Horoszkóp

5 jel, hogy blokkolod a teremtő erődet

Könnyen lehet, nem is tudsz róla, mennyire akadályozod önmagad a vágyaid, a céljaid elérésében. Amikor a benned lévő természetes teremtő erőt blokkolod, a dolgaid sem úgy sikerülnek, ahogyan szeretnéd. Valahogy minden döcögősen, nehézkesen halad. Milyen jelekből veheted észre, hogy nagyon erősen akadályozod magad? Ezek a legjellemzőbbek.

1. Negatív energiák vesznek körül

Mi sem bizonyítja jobban, hogy elzárod, akadályozod a teremtő erődet, mint amikor lehúzó energiákkal, negatív emberekkel veszed magad körbe. A mérgező kapcsolatokat nem vonzod be tudatosan, ugyanakkor érdemes elsajátítanod, hogy védhesd meg magad ellenük. A vonzás törvénye szerint az jelenik meg az életedben, amit gondolsz, amit cselekszel. Próbáld meg felismerni a saját negatív érzéseidet, gondolataidat, mindazt, amivel akadályozod a boldogságodat. Érdemes azt is végiggondolnod, miért hagyod, hogy lehúzó energiák vegyenek körbe.

2. Nem sétálsz a szabadban

Kutatásokkal igazolták, hogy a szabadban, a természetben töltött idő felpezsdíti a vérkeringést, serkenti az agy működését és csökkenti a stresszt. Minél kevesebb időt töltesz a szabadban, egy idő után annál rosszabbul érzed magad, és annál inkább elzárod a teremtő erődet, az intuíciódat. Ha nagyvárosban élsz, még fontosabb, hogy erdőben, friss levegőn sétálj, lehetőség szerint minél többet. A szabadban energiát gyűjtesz, közben a depresszió tünetei és a szorongás is csökken.

teremtő erő blokkok jelek

Ezekből a jelekből tudhatod, blokkolod a teremtő erődet

3. Nem vezeted le a stresszt

Erősen akadályozod magad a céljaid elérésében, amikor nem vezeted le a napközben felgyülemlett stresszt. Mindez a testi és a lelki egészségedre is kihat. Amikor zaklatott időszakot élsz, még fontosabb a rendszeres mozgás vagy bármilyen olyan, a munkádtól eltérő tevékenység, amely megnyugtat, ellazít, pihentet és természetesen energiával tölt fel. Amikor a lelked kimerült, a céljaidat sem leszel képes megvalósítani.

4. Betegségekkel küszködsz

A betegségek az ezoterikus filozófiák szerint a lélek üzenetei, azt jelzik, valamit nem jól teszel az életedben. Érdemes ezért végiggondolnod, vajon miért betegszel meg, mit szeretne a magasabb éned a betegségeddel üzenni neked. Mi az, amit önmagad ellen teszel? Az egészségedért változtathatsz az étkezési szokásaidon, többet mozoghatsz, tudatosabban odafigyelsz a tested igényeire. Mindezzel a betegségtől is megszabadulhatsz, és aktiválhatod a teremtőképességedet.

5. Nem vagy kellően stabil

A teremtő erőt azzal is akadályozhatod és blokkolhatod, ha olyasmibe kezdesz, amihez nem rendelkezel kellő tudással, ismerettel. Ilyenkor nem a földön jársz, többet szeretnél, mint amire valójában készen állsz. A spirituális ébredés, az ezoterikus gondolkodás esetében minden még fontosabb. Lényeges, hogy ne „szállj el”, áll mindenkor két lábbal a földön, hiszen a fizikai világban élsz, a fizikai világban teremtesz. A legjobb út ehhez a meditáció, amelyre napi néhány perc is bőven elegendő. Elalvás előtt lazíts el, és gondolja a problémára, amit meg szeretnél oldani. Egyszerűbben és gyorsabban tér vissza a teremtőd erőd, mint hinnéd.

(via gostica)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top