Horoszkóp

Melyik szellemlény vigyáz rád a 3 közül?

Háromféle szellemlény vagy angyal segíthet neked. Ölthetnek emberi alakot, de az állatok szellemeként is megjelenhetnek. A szellemi lények különböző jelzésekkel próbálnak kapcsolatba lépni veled. Vajon melyik áll hozzád a legközelebb, melyikük vigyáz rád?

Az őrző vagy oltalmazó szellemi lények a magasabb éned része, ezért hozzád tartoznak, mindenkor körbevesznek. Érzésként, sugallatként, figyelmeztető belső hangként jelenhetnek meg. Számtalan módon bukkanhatnak fel, ahogyan hozzád a legközelebb állnak, ahogyan el tudod őket képzelni. Nem véletlen, hogy a vallásokhoz kapcsolódóan ki-ki a hite szerint jeleníti meg őket.

Könnyen lehet, hogy ebben a pillanatban is érzékeled őrangyalodat, aztán a következő pillanatban az érzés eltűnik. Ahogyan lelkileg is fejlődsz és változol, úgy a téged oltalmazó angyal vagy szellemi segítő is változhat. Szellemi segítőid valójában három formában jelenhetnek meg, attól is függően, hogyan képzeled el őket, és mennyire fejlett a lelked éppen.

1. Emberi alakot ölthetnek

Az oltalmazó szellemi lények félig emberi alakot is ölthetnek. Ezért is ábrázolják őket például hableányként vagy sellőkként, de a kentaurok, a szfinxek és a tündérek is hasonlóak. Ismertek a keleti filozófiák istenségei, mint a hinduknál Ganésa, a félig ember, félig elefánt. Az egyiptomi mitológiában Anubisz is emberi alakban jelenik meg, de feje egy farkasé.

őrangyal szellem ganésa istenség

Ganésa a hinduk istensége, félig ember, félig elefánt alakot ölt

2. Állati alakok vagy totemek

Az állatok szellemében ősidők óta hisznek az emberek. Számtalan szimbólum jelképezi őket, a barlangfestményeken át az amulettekig évszázadokon keresztül kísérnek bennünket. Az állatok jelenítik meg az ember belső vágyakozását, ezért sokkal többet mesélnek rólad, mint gondolnád. Az indián törzsek totemállatai például ma is népszerű és létező szimbólumok.

totem állat szellem

Az állatok szelleme az emberi vágyat szimbolizálja

3. Az őrangyalok

A nyugati világ legnépszerűbb szellemi lényei az őrangyalok, a szellemi lények harmadik megjelenési formái. Fénylényeknek is nevezik őket, mert a legnehezebb időszakokban fényt gyújtanak a lelkedben, így segítenek a problémára rávilágítani. Amikor hívod őket, amikor kéred az angyalok segítségét, érzékelheted gyógyító energiájukat.

őrangyal segítség

Őrangyalod a lényed része

Valójában mindegy tehát, melyik oltalmazó szellemi lényt kéred, vagy választod a három közül, melyikőjüket látod magad előtt, melyikőjükben hiszel, kérésedre a segítség nem marad el. Ő a részed, hozzád tartozik.

(via gostica)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top