nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Horoszkóp
Ezt jelenti az 1717, az angyalok száma

Ezt jelenti az 1717, az angyalok száma

Az angyalok gyakran számokon keresztül üzennek. Előfordulhat, hogy néhány napon belül többször is látod az 1111-et, a 222-t vagy az 1717-et. Valamennyi az angyalok száma, valamennyi különleges jelentést hordoz. Mit jelent az 1717? Ismerd meg az izgalmas részleteket.
NLCafé
f Ajánlom

Amikor rövid időn belül többször találkozol ugyanazzal a számmal, az sosem történik véletlenül, az angyalok a számokkal üzennek. Meglátod például, hogy a mutató 11 óra 11 percet jelez, de az is lehet, az utcán különböző rendszámtáblákon bukkannak fel ugyanazok a számok. Ilyenkor jusson eszedbe, hogy angyalod szeretne neked valamit üzenni neked. Az 1717 szintén számtalan formában megjelenhet előtted. Vajon mit jelent, és miért olyan fontos ez a szám? Íme, a részletek.

Az 1717 üzenete neked szól

Az angyali üzenet mindenkor egyéni, csak neked szól, csakis rád érvényes. Mindegy, mit olvasol vagy hallottál a számok jelentéséről, amikor felbukkannak előtted, az üzenet egyedi. A megérzésed, az intuíciód segíthet a pontos megértésében. Az angyali számokat sosem lehet egyvalamire ráilleszteni, a jelentés, az üzenet mindenkor személyre szóló. Az általános jelentés természetesen nagyon sokat segíthet az inspirációban, a neked szóló egyedi üzenet ugyanakkor mindig ott rejlik benned.

angyal szám 1717 spirituális jelentés

Az angyali 1717 különleges üzenetet közvetít

Ezt jelenti az angyali 1717

Az angyalszám az 1-es és a 7-es számok kombinációja, és mivel a számok ismétlődnek, ezért az energiájuk is jóval erősebb. Az 1-es az új kezdet, az elindulás, a kezdeményezés, az előrehaladás száma, amely segíti a kreatív, a teremtő és alkotó energiákat is. Az angyali üzenet szerint légy pozitív, bővítsd az ismereteidet, és maradj kapcsolatban a magasabb éneddel, vagyis az angyaloddal. A 7-es szám a spirituális energiákat segíti, kapcsolódhatsz a kollektív tudattalanhoz, használhatod a belső bölcsességedet és a benned rejlő mágiát, a teremtő erőt. Angyalod azt üzeni a 7-es számmal, hogy új spirituális ajtókat nyithatsz meg, új lehetőségeket kapsz a lelki fejlődésedhez.

Az 1717 mindezek alapján azt az üzenetet közvetíti számodra, hogy használd a benned lévő spirituális erőt és képességet, légy magabiztos, mutasd meg az utat másoknak is. A saját pozitív példádon keresztül vezesd a többieket. Éld meg az élet örömeit. A benned lévő szenvedélyt és szeretetet sugározd másokra is. Próbálj megszabadulni a kétségektől, engedd el a bizonytalanságot, a félelmet.

Lépj ki a megszokottságból, lépj túl a határaidon, fedezd fel az ismeretlent. Mindez nemcsak a lelki fejlődésedben segít, hanem abban is, hogy az angyalok egészen váratlan lehetőségeit észrevehesd, az áldásukat megtapasztalhasd.

(via ask angels)

Megosztás Facebookon