Horoszkóp

Ezek a jelek bizonyítják, te is öreg lélek vagy

Különlegesek azok az emberek, akik szinte már kisgyermekkoruk óta szívesen töltik az idejüket egyedül. Sokan azt mondják rájuk, képtelenek a beilleszkedésre, az alkalmazkodásra. Ők valójában öreg lelkek, akik öregek a szívükben és az elméjükben is, és egészen másként élnek, mint a többiek. Vajon te is öreg lélek vagy? Ezekből a jelekből felismerheted.

Az öreg lélek önmagában, belül éli az életét. Magányosan járja az útján, mégis sokan követik. Számos csakis rá jellemző tulajdonsággal rendelkezik. Vajon honnan és milyen jelekből ismerheted fel, ha te is öreg lélek vagy? Esetleg a közvetlen környezetedben él valaki, akiről mindezt eddig nem tudtad? Íme a legjellemzőbb jelzések.

1. Nem zavar az egyedüllét

Te is öreg lélek lehetsz, aki nagyon sok előző életet élt meg, ha szívesen töltöd egyedül az időt. Leginkább a hozzád hasonló emberek társaságában érzed jól magad. Szükséged van a csendre és az elvonulásra, időnként még a család nélkül is.

2. A tudást, a bölcsességet, az igazságot keresed

Öreg lélekként szomjazol a tudásra, meg akarod érteni a világot, az ősi összefüggéseket kutatod. Erősen vonzódsz az élet intellektuális oldalához. Magától értetődő, hogy a tudás erő, a bölcsesség a boldogság, az igazság pedig a szabadságot jelenti.

3. Spirituális a gondolkodásod

Érzékeny és megértő típus vagy. Szívesen és önzetlenül segítesz másoknak. A szeretet, a béke és a harmónia érzése különösen fontos a számodra. Mindennapjaidat próbálod e szerint élni.

 

öreg lélek jelek reinkarnáció előző életek

Öreg lélekként másként élsz, mint a többiek

4. Megérted, hogy az élet múlékony

Öreg lélekként pontosan tudod, az élet múlékony, nem tart örökké – legalábbis a mostani testedben. Az évek során tapasztalsz, fejlődsz és változol lelkileg és testileg egyaránt. Nem feltétlenül a saját halálod foglalkoztat, inkább a körülötted élőkre gondolsz.

5. A lélek fontosabb az anyagnál

Nem az a legfontosabb, hogy nagyon sok pénzt keress az életedben, vagy karriert építs, sokan ismerjenek, vagy felhalmozz tárgyakat magad körül. A siker nálad egészen mást jelent. Az anyagi dolgoknál fontosabb, hogy a lehető legtöbbet hozd ki magadból, mert tudod, az élet rövid. Az elégedettséget, a lelki nyugalmat keresed.

6. Egyszerűen csak tudod, hogy öreg lélek vagy

Lényegtelen, éppen mennyi idős vagy. Lehetsz huszonéves vagy középkorú, sőt még idősebb, legbelül érzed, nagyon sokat tapasztaltál a korábbi reinkarnációk során. Belenézel a tenyeredbe, és a mély, határozott vonalak, ráncok bizonyítják, öreg lélek lakozik benned.

(via awaking people)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top