Horoszkóp

Válassz egy virágot és megtudod, ki voltál előző életben

Gondolkodtál már rajta, vajon ki lehettél az előző életedben, mivel foglalkozhattál korábban? Ez az érdekes személyiségteszt most sok mindent elárulhat rólad. Válaszd a legszebb színű vagy a hozzád legközelebb álló virágot, és megtudhatsz valami fontosat az előző életedről. Felkészültél?

Nem tudni, mennyi előző életet éltél már. Könnyen lehet, olyan fiatal lélek lakozik benned, aki csupán néhány élet tapasztalatával érkezett a Földre, de az is lehet, száz és száz, sőt akár ezer élet húzódik a hátad mögött. A múltból feladatokat hozhattál a mostani életedbe, ezért választásod, döntésed segíthet egy pici részletet felfedni abból, amiről valójában csak nagyon keveset tudhatsz. Vajon ki lehettél a mostani születésed előtt? Ez az izgalmas személyiségteszt segít a válaszban.

Nem kell mást tenned, csupán választani egyet a három színes virág közül. Ne akard erősen, inkább csak hagyd és bízd a választást a tudatalattidra. Amelyik színnél a legerősebb hívást érzed, az a te virágod, a mögött rejlik a te üzeneted. Nos, melyik színt és virágot választottad, és ki voltál az előző életedben?

előző élet reinkarnáció személyiségtesztHa a kék virágot választottad

előző élet reinkarnáció jelek tesztAz előző életedben bámulatos kommunikációs készséggel rendelkeztél, ha a kék színű virágra esett a választásod. Könnyen lehet, tanárként, ügyvédként, tanácsadóként élhetted a mindennapjaidat, vagy olyasvalaki lehettél, aki nagy tiszteletnek, népszerűségnek örvendhetett. Amikor beszéltél, mindenki rád figyelt. Becsületes, őszinte és megbízható ember voltál, aki mindenkor figyelembe vette a többi ember érdekét is. A jelenlegi életedben is szinte biztosan kiváló kommunikációs készséged, rendkívül sportszerű vagy másokkal, legyen szó az élet bármely területéről, őszinteség és becsületesség jellemez. Szívesen segítesz, és szívesen tanítasz másokat. Könnyen lehet, most is hasonló munkát végzel, mint a korábbi életedben.

Ha a korallszínű virágot választottad

előző élet reinkarnáció jelekMár biztosan több előző életben is elképesztően tehetséges lehettél, ha a korall színű virágot választottad. Különlegesen kreatív ember vagy, akit erősen vonz a művészet. Szereted a zenét, a festészetet, ami nem meglepő, hiszen az előző inkarnációdban is festhettél, zenét komponáltál, vagy éppen íróként kerested a kenyeredet. Ha a benned lévő kreatív energiákat nem használod, mert azt gondolod, nem vagy tehetséges, a lelked zaklatott és nyugtalan lehet. Ez esetben próbálj befelé figyelni, minél többet meditálni, hogy meghallhasd a lelked üzenetét, hogy kideríthesd, miben lehetnél igazán sikeres, és hogyan és mivel tudod a tehetségedet a leginkább kibontakoztatni. Ebben az életedben éppen az a legfontosabb feladat, hogy megismerd önmagad, fölfedezd a benned rejlő képességet és rendkívüli tehetséget. Hidd el, ott van benned, hozd felszínre, és használd minél többet. A boldogságot, az életed értelmét találhatod meg.

Ha a zöld színű virágot választottad

Gyógyító, orvos, ápoló, lelki segítő vagy akár állatorvos lehettél az előző életedben, ha a zöld virágot választottad. Olyasvalaki lehettél, aki a természetéből adódóan önzetlenül segített másoknak. Mindenkinek a segítségére siettél, aki kérte tőled. Ismerted a gyógynövényeket, a spirituális gyógymódokat, a testet és a lelket egyaránt gyógyítottad. Gyakorlott lehettél a gyógyászati kérdésekben, könnyen meg tudtad állapítani, az egyes betegségekre, milyen gyógymód a legalkalmasabb. Nagyon sokan kerestek fel, sokan tiszteltek, szerettek és elfogadtak téged. Gyógyítói képességedet a jelen életedben is használhatod. Könnyen lehet, máris orvosként vagy spirituális gyógyítóként dolgozol. Ha még nem tetted volna, hamarosan a felszínre hozhatod a benned rejlő különleges képességedet is.

(via awaking people)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top