Horoszkóp

Ezért szeret beléd a párod a horoszkóp szerint

Más és más tulajdonságok jellemzőek a csillagjegyekre, ahogyan egészen másként szeretnek és más értékek miatt szeretnek párjukba. Vajon milyen tulajdonságok számítanak igazán? Mi az a valami, amivel a leginkább megfoghatod őt? A horoszkópból minden kiderül. Rendkívül hasznos információk következnek. Íme.

A Kos (március 20. – április 19.)

A Kos becsvágyó, céltudatos és nagyon elszánt csillagjegy. Nagyon vonzó, erősen hat másokra, sokan követik a példáját. Elképesztő érzékkel rendelkezik ahhoz, hogy kifürkéssze mások szándékát. Pontosan tudja, ha önzetlenül segítesz neki, ha őszintén szereted, de azt is, ha érdekből akarsz vele lenni. A szívéhez éppen ezért a feltétel nélküli szereteten át vezet az út.

A Bika (április 19. – május 20.)

A Bika türelmes, kiegyensúlyozott, megbízható csillagjegy. Szeretteit mindenkor nagyra értékeli, a hűség, a kitartás különleges értéket képviselnek a számára. Akkor szeret beléd, ha hozzá hasonlóan gondolkozol és érzel, hasonló az ízlésetek, és az sem árt, ha legalább egy picit tudsz főzni is.

Az Ikrek (május 21. – június 20.)

Az Ikrek intelligens és okos csillagjegy. Nagyon társaságkedvelő, imád flörtölni. Bámulatos kommunikációs készséggel rendelkezik, nagyon szívesen beszélget, szinte bármiről képes társalogni. Az ő szívéhez az eszén keresztül vezet az út, így ha számtalan érdekes témád van, nyert ügyed lesz nála. 

A Rák (június 21. – július 22.)

A Rák kifejezetten párkapcsolat- és családközpontú csillagjegy. Számára a szerelem különleges  jelentőséggel bír. A csalódást, a szakítást nagyon rosszul viseli. Nagyon érzelmes, így az ő szívéhez úgy juthatsz közel, ha megérted, elfogadod és viszonzod az érzéseit.

csillagjegy horoszkóp szerelem párkapcsolat

Egészen másként szeretnek a csillagjegyek

Az Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Az Oroszlán neked adja hatalmas szívét és lelkét – persze sosem önzetlenül. Amikor valóban érzi a szeretetet, a tiszteletet és a csodálatodat, nem kételkedik egyetlen pillanatig sem a szerelmedben. Az Oroszlán megállíthatatlan és céltudatos, nemcsak a munkájában, a párkapcsolatban is.

A Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

A Szűz nagyon megfontolt és megbízható, ugyanakkor legalább ennyire nyitott személyiség is. Nagyon fontos az egészsége, és vigyáz magára. Hosszú ideig fiatal és friss testében és szellemében egyaránt. Nem könnyű az elvárásainak megfelelni. Olyan társba szeret bele, aki hozzá hasonlóan komolyan veszi a szerelmet, független, megbízható és hűséges partner.

A Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

A Mérleg őszinte típus, akinek hatalmas a szíve, és akinek a párkapcsolat mindennél többet jelent. Kiváló az ízlése, és ő az, aki a legapróbb dolgoknak is tud örülni. Szívesen tölti otthon az idejét, de a baráti bulikról sem hiányozhat. Viszonylag könnyen szerelembe eshet, de ahhoz az is kell, hogy a külsőségeken túl a belső tulajdonságait is értékeld.

A Skorpió (október 23. – november 21.)

A Skorpió rendkívül magabiztos típus. Miért is ne lenne az, hiszen mindent elér, amit csak szeretne. Amikor igazán szerelmes, mindennél fontosabb leszel a számára. Ehhez viszont feltételek nélkül fogadd el és szeresd őt, soha ne tedd féltékennyé, légy hozzá hűséges és kitartó. Ugyanezt kapod tőle is.

csillagjegy horoszkóp szerelem

Így szeretnek a csillagjegyek

A Nyilas (november 22. – december 21.)

A Nyilas optimista és nagyon vidám természetű csillagjegy, aki mélyen hisz abban, hogy mindenkiben van valami jóság. Ez a pozitív életszemlélet teszi őt rendkívül vonzóvá. Nem lesz könnyen szerelmes, de ha megadod a számára oly fontos szabadságot, hozzá hasonló értékeket képviselsz, elnyerheted a szívét.

A Bak (december 22. – január 19.)

A Bak okos és céltudatos, ugyanakkor meglehetősen bizalmatlan típus. Ahhoz, hogy elnyerd a szívét, több szűrőn is át kell jutnod. Nem könnyű megfelelni neki, és a bizalmát sem egyszerű elnyerni. Viszont ha megfelelsz a „vizsgán”, életre szóló, kitartó és hűséges társra lelhetsz benne.

A Vízöntő (január 20. – február 18.)

A Vízöntő az egyik legintelligensebb csillagjegy. Nagyon barátságos és segítőkész. A szívéhez viszont csöppet sem könnyű közel kerülni. Amellett, hogy értékeled a szabadságvágyát, az elméjét is meg kell fognod. A vonzó külső önmagában kevés, a Vízöntőnél az ész és az eredetiség is számít.

A Halak (február 19. – március 20.)

A Halak rendkívül gazdag képzelőerővel rendelkezik, bámulatos a fantáziája, a kreativitása. Vizes csillagjegy révén ő is nagyon érzékeny típus. A szívéhez kedvességgel, figyelmességgel juthatsz közel. A nyers és durva stílus őt nagyon gyorsan elijeszti.

(via awaking people)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top