Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek mindenkinél különbnek érzik magukat

Ezek a csillagjegyek jobbnak, másnak, különbnek gondolják magukat a többieknél. Vajon mire lehetnek ennyire büszkék? Miért gondolják, hogy mások fölött állhatnak? A horoszkóp leleplezi őket. Te vajon köztük vagy? És többnek gondolod magad másoknál?

Az Oroszlán a legbüszkébb csillagjegy

oroszlán csillagjegy horoszkópAz Oroszlán egoista. Mindenkinél ragyogóbbnak, fenségesebbnek gondolja magát. Nem véletlen, hiszen az őt szimbolizáló oroszlán is az állatok királya. Nos, imádja a hangját, és valójában mindent imád önmagában. Úgy gondolja, mindenki más fölött áll, a legjobb, a legtehetségesebb, ő a tökéletesség megtestesítője. Azt már nem ismerné be, hogy narcisztikus hajlami lennének. Nagyon szereti, amikor körberajongják, amikor felnéznek rá, amikor a fények, mint egy színházban, csakis őrá irányulnak. A drámát is imádja, és sokszor valóban igen emlékezetes az alakítása. Megjelenése mindenkor mély nyomokat hagy másokban, vagy azért, mert annyira extravagáns, hogy képtelenség nem észrevenni, vagy éppen azért, mert annyira tökéletes és ragyogó, no meg persze borzasztóan drága az öltözéke, hogy irigységet vált ki másokból. Az Oroszlán barátságos, kedves és kifejezetten szórakoztató típus, így valóban van mire büszkének lenni. Kicsit talán túlzásba viszi, és orrát is magasabban hordja a kelleténél, csak ennyi a probléma vele.

A Szűz maximalista

horoszkóp szűz csillagjegyAz alapból kedves és szeretetre méltó Szűz kőkemény játékossá válik, ha vitára kerül sor. Ha csak egyszer is szócsatába kerültél vele, pontosan tudhatod, nagyon felkészültnek kell ahhoz lenned, hogy a harcot megnyerhesd. A Szűz kommunikatív, nem mellesleg nagyon éles elméjű, az esze gyorsan vág, és kíméletlen tud lenni, amikor betámadják. Ragaszkodik az elveihez, nem enged az elvárásaiból sem, márpedig az elvárásait igencsak magasra helyezi. Maximalista és kőkemény nemcsak másokkal, önmagával szemben is. Meggyőződése, vannak dolgok, amit nem érdemes másokra bíznia, mert csak ő tudja tökéletesen elvégezni. Inkább át sem adja a feladatokat, inkább túlterheli magát, de nem enged a minőségből. Az Oroszlánhoz hasonlóan belé is igencsak szorult a büszkeségből. Nem adja alább, és valójában el sem hiszi, mások pontosan annyira megfelelnének a feladatra, mint ő. Rendkívül öntudatos csillagjegy, ezért meggyőzni sem egyszerű, ha csak egy picit lazítana, sokkal jobban érezné magát a bőrében.

A Nyilasnak mindent lehet

horoszkóp nyilas csillagjegyA társaságkedvelő és rendkívül szabadelvű Nyilas úgy nyilatkozik magáról, mint aki mindenek és mindenki fölött áll. Szabadon, korlátok nélkül megtehet bármit, ráadásul még felelősséget sem kell vállalnia. Sosem ismerné el, jóval többet enged meg magának, és jobban feszegeti a határait – és persze másokéit is –, mint amennyire az még elfogadható lenne. Nem szeret alkalmazkodni, és valójában a tapintatot sem ismeri. Kimondja, amit gondol, nem számol vele, megbánt-e vagy sem másokat. Viselkedése azért szokatlan, mert a Nyilas spirituális gondolkodású és az erkölcs, a jog, az igazság is fontos értéket képvisel a számára. A tudás, a folyamatos fejlődés az élete, ezért gondolja magát többnek vagy másnak. Amikor megkapja azt a szabadságot, ami szerinte jár neki, akkor nyugszik meg, akkor már figyelembe veszi mások érdekeit is. Ha szabadon mehet, utazhat, és teheti a dolgát, kevésbé borzolja a környezete idegeit. A korlátozások ugyanakkor lázadóvá teszik.

(via spirit of buddhism)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top