Horoszkóp

Kinek segítenél? Ezt árulja el rólad

A feladat nem könnyű. A rajzon ugyanis négyen kerültek bajba, de csak egyvalakinek segíthetsz. Vajon kire esik a választásod? Ki az, aki a leginkább igényli a segítségedet, akinek szíved szerint először nyújtanál segítő kezet? Választásod nagyon sok mindent árul el a személyiségedről. Nos, kinek segítenél?

Döntésed, választásod mindenkor sokat felfed a személyiségedről, a legbensőbb tulajdonságaidról, a viselkedésedről. Ez az újabb személyiségteszt is érdekes dolgot árul el rólad. Nincs más dolgod, mint megnézni a képet, és választani a négy lehetőség közül, vajon kinek segítenél a legszívesebben. Döntésed többet mond el rólad, mint sejtenéd. Nos, szíved szerint kinek segítenél?

segítség, önismeret, személyiségtesztHa az idős hölgynek segítenél

Választásod igen erkölcsös személyiségre utal, tiszteled a hagyományokat, a múltat és természetesen az idős embereket. Racionálisan gondolkozol, a döntéseidet mindenkor alaposan átgondolod. Nagyon jó a szíved, segítőkész vagy, de erősen és mélyen hatnak rád a világ negatív történései, így nehezen találod a lelki békédet.

Ha a fekete macskára esett a választásod

Különleges és kedves típus lehetsz, aki úgy gondolja, az állatok jobb lelkűek az embereknél, ha a fekete macskára esett a választásod. Az állatok önzetlenül szeretnek, és a segítségre is nagyobb szükségük van embertársaiknál. Már többször tapasztaltad, az emberek cserbenhagynak vagy hazudnak, az állatok ugyanakkor sosem tennének hasonlót.

Ha a férfinak segítenél

Komoly, felelősségteljes és nagyon megbízható típus vagy, ha az autóját szerelő férfinak nyújtanál segítséget. Keményen dolgozol, és szívesen segítesz bárkinek, aki kéri tőled, vagy aki a segítségedre szorul. Kiváló vezetői adottságokkal rendelkezel, nagyon sokan szeretnek és tisztelnek, erősen inspirálod a többieket.

Ha a fiatal hölgynek segítenél

Te az a személyiségtípus vagy, akit kifejezetten melegséggel tölt el, amikor másoknak segíthet. Neked egyszerűen szükséged van rá, hogy segíthess, hiszen ettől érzed magad igazán fontosnak és boldognak. Szereted, amikor figyelnek rád, szóval az is igaz, hogy szívesen fényezed magad. Erre azért nem árt odafigyelned, nehogy akaratlanul is ellenérzést válts ki másokból.

(via the earth tribe)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top