Horoszkóp

Így válaszolnak a bókra a csillagjegyek

Mindenki másként reagál a bókokra. Vannak, akik imádják, és vannak, akik inkább zavarba jönnek a dicsérő szavaktól. Vajon te hogyan válaszolsz, amikor bókolnak neked? Jólesik, vagy inkább nem tudod, mit kezdj az elismerésekkel? A horoszkóp a többi csillagjeggyel együtt téged is leleplez. Íme, a részletek.

A Kos (március 20. – április 19.)

A Kos kifejezetten örül a dicséreteknek. Nemcsak imponálnak neki a szép szavak, de inspirálják is, hogy van mire büszkének lennie. Mivel szereti a kihívásokat, merész és nagyon bátor, szívesen kockáztat, az elismerést is pontosan ilyen szívesen gyűjti be. Nem vitás, a Kos bármilyen bókot értékelni fog.

A Bika (április 19. – május 20.)

A Bika nem mindenkor fogadja szívesen a bókokat. Gyakran jön zavarba, leginkább akkor, ha a külsejét, a szépségét dicsérik. Viszont annak nagyon tud örülni, amikor a képességeit, a tehetségét értékelik nagyra.

Az Ikrek (május 21. – június 20.)

Az Ikrek a szavak embere. Bámulatosan tudja a szépet tenni másoknak, viszont igencsak zavarba jön, amikor a dicséretek neki szólnak. Még vissza is kérdez, „most tényleg komolyan gondolod?”, aztán valószínűleg megkér, a bókokat a jövőben inkább mellőzd.

A Rák (június 21. – július 22.)

A Rák imádja a bókokat. A szép szavak erősítik az önbizalmát, melegséggel töltik el a lelkét. Leginkább persze akkor boldog, amikor a párja vagy a hozzá legközelebb álló családtagjai bókolnak neki. Annak már kevésbé örül, amikor idegenek illetik a kedves jelzőkkel.

horoszkóp csillagjegy bók

Másként reagálnak a bókokra a csillagjegyek

Az Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Az Oroszlán a bókok bűvöletében él. Neki nem lehet elégszer elmondani a szép szavakat. Folyamatosan a dicséretek után sóvárog. A hiúságát pedig igencsak erősen legyezgeti, amikor mások körberajongják és bókolnak neki. Tökéletesnek képzeli magát, így amikor visszaigazolást nyer, a lelke is nyugalmat talál.

A Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

A Szűz gyakorlatias és realista, némi kételkedéssel átitatva. A bókoktól különösebben nem hatódik meg, jobban örül a tetteknek, mint a virágos szavaknak. Tisztában van a képességeivel, így neki nincs szüksége folyamatos dicséretekre.

A Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

A Mérleg általában nagyon szereti a bókokat. Sőt, annyira örül a dicséreteknek, hogy azonnal a nyakadba ugrik, és átölel érte. Persze azt sem felejti el, hogy téged is viszont dicsérjen, mennyire csodálatos, briliáns és nagyszerű vagy.

A Skorpió (október 23. – november 21.)

A Skorpió igencsak sajátos módon reagál a bókokra. Először is magában végigzongorázza, vajon mégis milyen tulajdonságáért járt neki a dicséret, és egyáltalán mit akar tőle a másik. Nem szereti a hamisságot, így biztosan őszintén válaszol majd, még az is lehet, versben fogalmazza meg a köszönetét.

bók horoszkóp csillagjegy

Néhány csillagjegy nagyon örül a bókoknak, mások nem igazán tudnak mit kezdeni vele

A Nyilas (november 22. – december 21.)

A Nyilas a legtöbbször hatalmasat nevet a bókok hallatán, viccnek tekinti, és képtelen komolyan venni azokat. Nem arról van szó, hogy nem szeretné a dicséreteket, csupán jó poénnak gondolja. Szóval, ha ezt a csillagjegyet meg akarod dicsérni, akkor humorba ágyazva fogalmazd meg a szép szavakat.

A Bak (december 22. – január 19.)

A Bak szereti az elismeréseket, hiszen keményen és kitartóan dolgozik. A bókok ugyanakkor elgondolkoztatják, vajon mégis miben és hogyan segíthet mindez neki. Mivel hajlamos a dolgokat túlzottan is komolyan venni, ezért előfordulhat, hogy a bókoknak is nagyobb jelentőséget tulajdonít, mint amennyit jelentenek.

A Vízöntő (január 20. – február 18.)

A Vízöntő nagyon is örül a bókoknak, viszont csak és kizárólag akkor, ha azokat valódinak érzi. Gyűlöli a széptevést, és azt mindenkor visszautasítja. Az őszinte elismerést ugyanakkor öleléssel viszonozza. Ha az intellektusát dicséred, azért bónuszpontokat nyerhetsz nála.

A Halak (február 19. – március 20.)

A Halak a dicséretek hallatán azonnal agyalni kezd, vajon mégis mit jelentenek a bókok, vagy vajon mégis mit akarhatsz tőle. A szavakat szinte egyesével elemzi, és nemlétező tulajdonságokat vél bennük felfedezni. Szóval, csak óvatosan bókolj ennek a csillagjegynek, mert az eredeti szándékot egészen átértelmezi.

(via zodiac fire)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top