Horoszkóp

Nem mindennapi égi esemény érkezik

Október 10-én a Jupiter belép a Skorpióba. 11 éve járt itt utoljára. Szóval ez nem „mindennapos” égi esemény. A Jupiter a Skorpióban elképesztő szuggesztív erőt ad minden jegynek. Közben növeli az ambíciót és az érzékiséget. Egyfajta hullámvasút-effektus fog érvényesülni minden jegy életében a következő 13 hónapban. Ugyanis a Jupiter 2018 novemberéig jár a Skorpióban. Nézzük meg, hogy melyik jegynek mit hoz!

KOS

Neked azért izgalmas ez az időszak, mert a Skorpió jegy a Mars uralma alatt áll. A Mars a te bolygód is. Ettől misztikus, mágikus hatások jelennek az életedben. Többször lesz/lehet az az érzésed, hogy nem te irányítod az eseményeket. Legokosabb lenne, ha nem akarnál irányítani. Engedd, hogy a szerencse vezessen! Mivel Jupiter a nagy szerencse és a hit bolygója, joggal hihetsz a jó szerencsében. Akkor is, ha a következő 13 hónapban veszteség ér. Tudd, hogy helyette sokkal szerencsésebb dolgot kapsz!

BIKA

Neked a szerelemben lesz szerencséd. Méghozzá nagy. Hiszen a Jupiter Fortuna Major, a nagy szerencse bolygója. Ha még nincs párod, akkor 13 hónapon belül megtalálhatod életed nagy szerelmét. Ha már van párod, akkor összeköltözésre, eljegyzésre, esküvőre kerülhet sor. De vigyázz, mert a Skorpió jegy „hullámvasútra” tesz! A szenvedély és a marakodás váltogathatja egymást. Ez a te békére, kiegyensúlyozottságra való törekvésedet megviselheti. A merevségedet elengedve add át magad, és bízz a kiegyenlítődésben!

IKREK

A Skorpió Jupiter a munkádba visz szuggesztív erőt. Bármi legyen a munkád, abban most kellő ambíció mellett a lelkierőddel és az önbizalmaddal óriási eredményeket érhetsz el. Azt fogod tapasztalni, hogy egyes kritikus helyzetekben hipnotikusan hatsz azokra, akik pánikba esnek. Ez olykor ijesztőnek fog tűnni. Nem kell félned, mert ezzel vesztésre álló ügyeket leszel képes sikerre vinni. Közben a népszerűséged csökkenhet. De meglátod, hogy idővel elismerik az érdemeidet, és megint kedvelni fognak.

RÁK

Amíg a Jupiter a Skorpióban jár (2018 novemberéig), felfokozódik benned a szexuális vágy. Valószínűleg szenvedélyes, erotikus, intenzíven érzéki időszak vár rád. Ha nem vagy prűd, akkor ez hatalmas inspiráció lesz. Ennek a másik hatása a hullámzó életkedv. Ne bántsd magad, ha egyszer lelkesedsz, máskor lelombozódsz! Hidd el, hogy mindig a jókedv győz! Ezzel párhuzamosan a gyermekekkel kapcsolatos vágyaidon, feladataidon is áldás lesz. A Jupiter bőséget, termékenységet és szerencsét visz ebbe a témába is.

OROSZLÁN

Garancia van arra, hogy a következő 13 hónapban nem fogsz unatkozni. A Jupiter mozgalmas magánéleti és családi eseményeket szimbolizál. Gyarapodhat a család: valaki hozzád költözik, vagy valaki házasodik, vagy gyermeket szül. Ingatlanügyekre is remek ez az időszak: adhatsz, vehetsz, költözhetsz, felújíthatsz. Az biztos, hogy minőségi javulás jön. A Jupiter mindig szebb, tágasabb, gazdagabb és méltóbb körülményeket szimbolizál. Mindez érthető módon elvonhat a karrieredtől. Jobb lenne, ha nem hagynád…

SZŰZ

Amennyiben érdekel a spiritualizmus, a mágia, az okkultizmus, intenzív 13 hónap elé nézel. Több lehetőség is megnyílik előtted, hogy tanulj ilyen dolgokat. Természetesen csak a saját tempódban. És meg kell találnod azt a mestert, aki túlmisztifikálás helyett hitelesen és összeszedetten tanít. Ha mégse szánod rá magad a tanulásra, akkor is fogsz találkozni, beszélgetni olyan emberekkel, akik jártasak ilyesmikben. Őket hallgatva is sok érdekfeszítő információhoz juthatsz. Persze csak akkor, ha nyitott vagy…

MÉRLEG

Amennyiben nem ijedsz meg, a Skorpió Jupiter mágikus erejét felhasználhatod a bevételeid növelésére. Nem kell túl misztikus trükkökre gondolnod. Elég, ha szuggerálod a pénzt. Ha hatékony akarsz lenni, akkor olvass olyan könyveket, amikben valamilyen pénzmágnesről van szó! Az biztos, hogy a Jupiter a bőség bolygója. Szóval esélyed van gazdagodni 2018 novemberéig. De tudd, hogy ennek határt szab a hited! A Jupiter a hit bolygója is. A hited megerősítésével kell kezdened. Utána taníthatod is a módszert…

SKORPIÓ

11 éve járt nálad legutóbb a Jupiter. Most, hogy visszatér hozzád, áldást, bőséget, szerencsét hoz magával. De a szokottnál hevesebb, intenzívebb reakciókat fog kiváltani belőled. Arra kell ügyelned, hogy semmit se reagálj túl! A Jupiter Fortuna Major, a nagy szerencse bolygója. Vagyis egy nagyon szerencsés időszak vár rád. 2018 novemberéig csodákban lesz részed. Közben kiderül, hogy milyen mágikus képességeid, hipnotikus erőd van. Ettől felfokozott állapotba kerülhetsz, ami megviselheti a kapcsolataidat…                                                                       

NYILAS

A Jupiter a te bolygód. A Skorpióba lépve rejtélyes eseményeket hoz neked. A Jupiter az igazság és a törvényesség bolygója. Óvakodnod kell minden olyan helyzettől, ahol ezek megkérdőjeleződnek. Tehát tilos illegális kapcsolatba bonyolódnod. Akkor is, ha előre látható, hogy őrületesen erős lesz a szexuális vonzódás. Kalkuláld be a lebukást! Mérlegeld, hogy mit veszíthetsz! A másik terület, ahol „vizsgázol”, az a titoktartás. Muszáj diszkréten kezelned minden információt, amit rád bíznak, vagy amire rájössz.

BAK

Nem lesz könnyű számodra az a 13 hónap, amíg a Jupiter a Skorpióban jár. Ugyanis a barátaid között lesznek olyanok, akik szuggesztív erejükkel manipulálni akarnak téged, amire semmi esélyük sincs. Pont ezért megszakadhatnak barátságok, eltűnhetnek barátok. Azonban nincs vége a történetnek, mert, ahogy „meghalnak” számodra, „fel is támadhatnak”. Ennek tudatában zárj le barátságokat! Utólag ciki lesz, ha nem a tőled megszokott higgadt, fegyelmezett stílusban küldöd el az illetőt. Minden körülmények között maradj önmagad!

VÍZÖNTŐ

2018 novemberéig változhat a munkahelyed, a beosztásod és a főnököd. Akár többször is. Ebből látszik, kulcsfontosságú, hogy rugalmas legyél. A legnagyobb káosz közepén jusson eszedbe, hogy a Jupiter a legjóindulatúbb bolygó! Garantáltan győztesen jössz ki a leglehetetlenebb szituációból is. „Halottnak hitt” dolgokból, kudarcnak tűnő helyzetekből is lehet siker. Amire szükséged van, az a hit. Hiszen a Jupiter a hit bolygója. Ha hiszel, melléd áll a szerencse. A Jupiter a nagy szerencse bolygója is…

HALAK

Itt az ideje, hogy felszínre hozd a benned szunnyadó lelki erőt. A Jupiter a Skorpióban misztikus, okkult témák felerősödését szimbolizálja. Akkor is, ha volt már dolgod ilyesmivel, és akkor is, ha még nem. A legfontosabb, hogy ne ijedj meg! A másik, hogy keress olyan társaságot és/vagy tanítót, aki segít értelmezni és irányítani ez irányú tehetségedet. Ha mégse akarsz elmélyedni az ezoterikus dolgokban, akkor külfölddel kapcsolatos ambícióidat éld meg! Tanulhatsz, továbbtanulhatsz vagy akár utazhatsz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top