Horoszkóp

Ez a csillagjegy mindenkinél különlegesebb

Nos, igen. Ez a csillagjegy úgy tűnik, csöppet sem átlagos vagy hétköznapi. A férfiak döbbenetesen vonzónak találják, és ő pillanatok alatt rabul ejti őket. Ezúttal nem a Skorpióról vagy az Oroszlán nőről esik szó, ő valaki egészen más. Nos, melyik a legkülönlegesebb csillagjegy a férfiak szerint? A horoszkóp felfedi kilétét. Vajon te is ebben a jegyben születtél?

Bámulatos a vonzereje

Valóban bámulatos vonzerővel rendelkezik, a férfiak nem tudnak mellette csak úgy elmenni. A bája szinte drogként hat rájuk. Varázslatos kisugárzásával könnyedén rabolja el a szíveket. Róla mintázhatnák a tökéletesség és a szépség istennőjét. A többi nő meg csak irigykedhet. Az a helyzet, nem lehet őt nem szeretni, mert kedves, segítőkész, önfeláldozó típus. Így még azt sem lehet róla állítani, hogy igazi boszorkány lenne. Vajon melyik ez a csillagjegy? Nem csigázunk tovább, ő a zodiákus utolsó tagja. 

Romantikus lélek

A Halak romantikus lélek, és igen, ezúttal róla esik szó. Ő az, akit a férfiak mindenkinél különlegesebbnek gondolnak. A Halak nő ugyanakkor válogatós, nem jön be neki akárki. A férfinak számtalan pozitív tulajdonsággal kell rendelkeznie, ha meg szeretné őt hódítani. A romantika, az udvarlás nála alapvető. Kiegyensúlyozott, erős és hosszú párkapcsolatban gondolkodik. Amellett, hogy párja biztonságot és támaszt nyújt, a szabadságot is megadja neki. A Halak ugyanis szabad lélek, nem viseli a túlzott kötöttségeket. Szívesen csábít, szívesen tesz olyan apró gesztusokat, amellyel jelzi a kölcsönös vonzódást. Jellemző rá, hogy óvatosan és nagyon finoman megérinti a férfi kezét vagy a haját, de csupán egyetlen pillanatra, jelét adva, hogy a vonzódás kölcsönös. A férfi pedig máris a lába előtt hever.

A Halak mélyen szeret

horoszkóp csillagjegy halak nőA Halak szerelme mély és intenzív, hiszen vizes csillagjegyként nagyon érzéki, érzelmes és empatikus típus. A szerelmet, a párkapcsolatot komolyan gondolja annak ellenére, hogy időnként előfordulhat nála egy-egy rövidke kapcsolat is. Rendkívül nőies, egyben titokzatos is, ezért annyira izgalmas. Az ágyban mámorító és felejthetetlen. A szabadságot kedvelő csillagjegyek, mint a Nyilas, az Ikrek vagy a Vízöntő túlzottan is érzelmesnek, ragaszkodónak, sőt hosszabb távon unalmasnak tartják őt. Bármilyen vonzó is, a Halak sem lehet boldog mindenkivel, de amikor valódi párjára talál, elsöprő a szerelme. 

A Halak vonzódik a spiritualitáshoz

A Halak vonzódik a szemmel nem látható világhoz. Sokszor nem is tud róla, pedig médiumi képességekkel rendelkezik. Csillagjegye a saját farkába harapó kígyót is szimbolizálja, mely a végtelenséget jelképezi. A Halak nő szabad lelkű és tiszta, az anyagi világ kevésbé érinti meg, mint például a földies csillagjegyeket. A zodiákus 12. tagjaként az asztrológusok úgy tartják, a Halak tulajdonságai a többi tizenegy jegy tulajdoságát ötvözi. Mindenesetre az biztos, ez a csillagjegy nagyon érzékeny típus, bámulatos az intuíciója, szereti az életet, könnyedén leleplezi a hamisságot. A durvaságot, a közönséges viselkedést nem tűri el, álmodozó és nagyon kreatív, bámulatos a fantáziája. Dönteni nem szeret, és önmagát sem tudja mindenkor megfelelően képviselni. Mindez ellenére nagyon szerethető és segítőkész, és mindenkor önfeláldozó típus.

(via spirit of buddhism)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top