Horoszkóp

5 tipp a boldogsághoz a 92 éves nagyitól

A 92 éves idős hölgy bámulatosan egyszerűen fogalmazza meg az élet értelmét. Öt nagyon egyszerű, mégis használható tippet ad a boldogsághoz. Neki mindenképpen elhiheted, miként érdemes élni. Szerinte az élet olyan, mint egy bankszámla: amennyit beleteszel, legalább annyit vehetsz ki később...

A 92 éves néni a mai napig minden reggel 8 órakor csodásan felöltözik, és kisminkeli magát, pedig a látása erősen megromlott. Mrs. Jones azóta él az öregek otthonában, amióta férje meghalt, és ő maga már segítségre szorul. A nehézségek ellenére vidám és jókedvű, szívesen osztja meg élettapasztalatait a fiatalabbakkal is. Az idős hölgy szerint a boldogságról magad döntesz. Mindegy, hol élsz, de még attól sem függ, milyen bútorokkal, tárgyakkal rendezed be az otthonod. A boldogság csak attól függ, mit és hogyan gondolsz a fejedben.

Mrs. Jones minden reggel, amikor felébred, eldönti, örülni fog a mai napnak, és örömmel tölti el a tudat, hogy újabb napot élhet meg. Dönthetne úgy is, hogy egész nap ágyban marad, és számolgatja a nehézségeket, a problémákat, számolgatja, mennyi ideje lehet még az életéből, ő mégis inkább felkel az ágyból, és hálát ad az életének: „Minden egyes nap újabb ajándék, és újabb boldog emlékkel szolgál a következő napra. Az időskor hasonló a bankszámlához. Amit korábban betettél, azt most veheted fel, most élvezheted. Mindenkinek azt javaslom, nagyon sok boldogsággal töltse fel az élete és az emlékei bankszámláját. Én még mindig örömmel töltöm fel az egyenleget, és annyit mosolygok, amennyit csak lehetséges.”

öröm boldogság tanácsok tippek

Mrs. Jones tanácsait érdemes megfogadni

A néni 5 tippet is ad a boldogsághoz

  1. Szabadítsd meg a szíved a gyűlölettől!
  2. Szabadítsd meg az elméd az aggódástól!
  3. Élj egyszerűen, élj örömmel!
  4. Adj nagyon sokat!
  5. Keveset várj el!

(via your positive oasis)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top