Horoszkóp

Válassz egy falevelet, ezt mondja el rólad

Melyik őszi falevél tetszik a legjobban? Válassz egyet a színes levelek közül, amelyek beszédesebbek, mint gondolnád. Személyiségedre utal a választásod, ismerd meg, mit üzen ezúttal a tudatalattid. Nos, melyik falevelet választottad? Ezt mondja el rólad. Izgalmas személyiségteszt következik.

Az ősz ideális évszak arra, hogy elolvasd kedvenc könyvedet egy illatos és forró tea mellett, vagy éppenséggel sétálj minél többet a csodaszép színekben ragyogó erdőkben. Leveleket gyűjts és feltöltődj a napsugárral, a színpompás környezettel. Arra is kiváló, hogy teszteld az önismeretedet. Válassz egyet a színes levelek közül, majd olvasd el az ahhoz tartozó üzenetet. Ne hezitálj hosszasan, válaszd azt a képet, amelyik valamiért a leginkább vonzza a figyelmedet.

önismeret személyiségtesztHa a piros falevelet választottad

A piros a bátorság, a magabiztosság színe. Optimista és aktív típus lehetsz, aki szereti, ha a figyelem középpontjában állhat. Az is biztos, a társaság motorja vagy, lelkesíted, buzdítod a többieket. Rengeteg energiával rendelkezel, és mindenkor készen állsz, hogy megtedd a következő lépést. Nagyon sokan kedvelnek és felnéznek rád, hiszen erősen motiválod a többieket is.

Ha a narancssárga falevélre esett a választásod

A narancs az optimizmus színe. Éppen ezért biztosan nyitottság, pozitív életszemlélet jellemez téged. Barátságos típus vagy, könnyen ismerkedsz, könnyen beszélgetsz másokkal. Személyiségedre jellemző, hogy szereted a társasági életet, jól érzed magad, amikor rád irányul a figyelem, amikor beszélhetsz vagy amikor bulizhatsz a barátaiddal.

Ha a sárga falevelet választottad

A sárga a boldogság és az öröm színe. Ha ezt a levelet választottad, biztosan pozitív beállítottságú lehetsz. Kifejezetten kreatív és ötletelő típus vagy, aki a gyakorlatban mégsem tudja az ötleteit mindenkor megvalósítani. Viszont az is biztos, remek a problémamegoldó képességed, így könnyen találsz kiutat a zűrzavarból.

Ha a zöld színű falevél tetszik a leginkább

A zöld az egyensúly, a nyugalom színe. Amennyiben erre a falevélre esett a választásod, biztosan az egyensúlyra, a harmóniára törekszel az életedben. Kedves, segítőkész és nagylelkű típus vagy, szívesen hallgatsz meg másokat, és önzetlenül segítesz. Fontos, hogy saját magadra is figyelj, és időnként tudj nemet mondani másoknak is.

Ha a kék falevélre esett a választásod

A kék a bizalom, a felelősség színe. Ha ezt a levelet választottad, biztosan mindenkor megtartod az ígéreteidet, és sosem csapnál be másokat. Könnyen megbíznak benned mások, mert pontosan tudják, nem élsz vissza a bizalmukkal. Te ugyanakkor nagyon nehezen nyílsz meg mások előtt, és az érzéseidről sem beszélsz könnyen.

Ha a barna falevelet választottad

A barna az őszinteség színe. Éppen ezért, ha erre a levélre esett a választásod, minden bizonnyal őszinte, igazmondó és nagyon megbízható a személyiséged. Mindig megtartod a szavad, történjen bármi. A barátaid kérését sosem utasítanád vissza, mindig szívesen segítesz nekik, amikor csak kérik tőled.

Ha a fehér falevélre esett a választásod

A fehér az új kezdet, az új lehetőségek színe. Ha a fehér falevél tetszik a leginkább, egészen biztosan készen állsz, és nyitott vagy az új lehetőségekre. Intelligens és bölcs ember vagy, aki mindenkor a pozitív dolgokra fókuszál. Szereted önmagad körül a rendet, a tisztaságot. Csak arra figyelj tudatosabban, hogy ne vesztegesd az időt fölösleges takarításra.

Ha a fekete falevelet választottad

A fekete az erő színe. Ha erre a falevélre esett a választásod, elmondható rólad, független, szabad a személyiséged. Kézben tartod az életedet, tudod, mit akarsz elérni. Kiállsz önmagadért, nem szereted, ha mások korlátoznak, vagy akadályozni próbálnak az előrejutásban. Az ugyanakkor fontos, hogy ne vedd túlságosan komolyan az életet.

(via the earth tribe)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top