Horoszkóp

Így viselkednek a csillagjegyjek, amikor kimondod: szeretlek

Vajon miért jön zavarba a párod, amikor először mondod ki, hogy „szeretlek”? Miért lehet az, hogy te jössz zavarba, amikor ő mondja? Vagy éppen ellenkezőleg, hihetetlenül mély érzések töltenek el mindkettőtöket. A horoszkóp szerint a csillagjegyek nagyon eltérően viselkednek, másként reagálnak, amikor először hallják szerelmüktől a bűvös szót. Hogyan? Íme, minden részlet.

A Kos (március 20. – április 19.)

A Kos versenyez, ezért ő felül akar múlni. „Én sokkal jobban szeretlek” lesz a válasza, ezért előtte ne is rejtsd véka alá az érzéseidet. Amikor a Kos igazán szerelmes, alig várja, hogy felfedd te is az érzéseidet.

A Bika (április 19. – május 20.)

A Bika visszafogott és kissé bizalmatlan csillagjegy, ezért őt először inkább megleped a szeretlek szóval. Visszafog kérdezni, hogy „Tényleg komolyan mondod?” Nem mindenkor érzékeli azokat az egyértelmű jelzéseket, amelyek számodra megkérdőjelezhetetlenek.

Az Ikrek (május 21. – június 20.)

Az Ikrek inkább kerüli azokat a helyzeteket, amikor az érzéseiről kéne beszélnie. Ne lepődj meg, ha valamilyen viccel üti el a szerelmi vallomásodat. Könnyen lehet azt mondja, „szeretlek, mint a kedvenc sütimet”.

A Rák (június 21. – július 22.)

A Rák nagyon mély érzésű, a szerelem nála nagyon komoly jelentőséggel bír, a szeretlek szó pedig valódi érzelmeket takar. Éppen ezért szinte biztosan vissza fog kérdezni, „Biztos vagy benne?”, retteg ugyanis a csalódásoktól

horoszkóp szerelem csillagjegyel

A csillagjegyek másként reagálnak, amikor felfeded előttük az érzéseidet

Az Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Az Oroszlán büszke, és imádja a rajongást. Legyen bármennyire szerelmes is, ki nem mondaná az érzéseit. Tőled várja, aztán amikor megkapja, akkor mi mást is válaszolna rá, mint „Még szép, hogy szeretsz, miért is ne lehetnél szerelmes”

A Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

A Szűz igencsak sajátosan és persze szokásához híven igencsak visszafogottan fogadja az iránta táplált érzéseidet. Az biztos, nem ő a legbeszédesebb csillagjegy, de hogy értékelni fogja az erőfeszítésedet, az kétségtelen. Ahogyan az is, hogy annyit mond: „Köszi”...

A Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

A Mérleg számára is különleges jelentőségű a párkapcsolat. Az érzéseit viszont ő sem igazán tudja jól kimutatni. Annak ellenére, hogy az udvarlás szakértője, a szeretlek szó hallatán nagyon könnyen zavarba jön. Ne lepődj meg, ha csak annyit mond, „Bocs, de még dolgom van”. És ne is bántódj meg, mert a Mérleg nagyon kitartó csillagjegy.

A Skorpió (október 23. – november 21.)

A Skorpió, amikor igazán szerelmes, alig várja, hogy felfedhesse az érzéseit. Viszont óriási stratéga is, ezért megvárja, hogy te mondd ki először. Nem érdemes sokat várnod, mert amint feltárod előtte az érzéseidet, onnantól a tenyerén hordoz.

Néhány csillagjegy nagyon örül, mások zavarba jönnek a szerelmes szavak hallatán

A Nyilas (november 22. – december 21.)

A Nyilas nem könnyen lobban szerelemre, de amikor megtörténik, minden percben ki akarja mutatni az érzéseit. Imádni fogod a válaszát is, mert nem győzi majd mondogatni, „mennyire szeretlek téged”.

A Bak (december 22. – január 19.)

A Bak nagyon visszafogott típus, szóval tőle semmi esetre se várj hatalmas és mindent elsöprő érzéseket. Nagyon szeret, csak kimutatni nem igazán tudja. Amikor kimondod, valószínűleg annyi lesz a válasza: „Igen, tudom”.

A Vízöntő (január 20. – február 18.)

A Vízöntő amellett, hogy nem mélyen elrejti az érzéseit, még bohóc is. Ő is inkább zavarba jön a nagy érzelmektől, valójában értelmezni sem képes. Vagy humorral foszlatja szép a rózsaszín buborékokat egyetlen pillanat alatt, vagy visszakérdez: „Az mégis mit jelent?” 

A Halak (február 19. – március 20.)

A Halak nagyon rosszul viseli a visszautasítást, éppen ezért nem tesz lépéseket, hanem mindig türelmesen kivárja, míg biztos lesz benne, hogy valóban szereted őt. Miután először felfedted az érzéseidet, ő is bátran megmutatja, mit és hogyan érez irántad.

(via Zodiac Fire)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top