Horoszkóp

6 jel bizonyítja, hogy angyalod figyel rád

Hiszel az angyalokban? Az angyalok, így az őrangyalod is léteznek annak ellenére, hogy nem látod, nem hallod vagy nem érzékeled őket. Körülvesznek, melletted állnak, segítenek, ha kéred. Honnan és milyen jelekből tudhatod, figyelnek és vigyáznak rád? Több jelzéssel is próbálják felhívni magukra a figyelmedet. Ez a hat a legjellemzőbb.

1. Furcsán megváltozik a hőmérséklet

Amikor szokatlanul és nagyon váratlanul meleget érzel magad körül vagy a közeledben, könnyen lehetséges, angyal repült el melletted. A nyakadon is érezhetsz szokatlan, mégis nagyon kellemes meleg levegőt vagy szinte simogatást, cirógatást.

2. Különös illat csapja meg az orrod

A melegségérzet mellett az angyalok szívesen hívják fel magukra a figyelmet az illatokkal. Persze ez nem ugyanaz, mint amikor elhalad valaki melletted, és megérzed a parfümje illatát. Otthonodban érzel az orrodban szokatlan és nagyon különleges illatot, ami nem jellemző, és amit biztosan nem okozhatnak az otthonod illatosító anyagai.

3. Árnyék suhan el melletted

A legtöbbször a pillanat töredéke alatt suhan el az angyal árnyéka, így azt gondolhatod, csupán a képzeleted játszik veled. Ezentúl, amikor hasonlót tapasztalsz, gondolj az angyalodra, mert vélhetően éppen ott van most is a közeledben és tudd, sosem vagy egyedül.

4. Különös hangokat hallasz

Lorna Byrne Angyali érintés

Lorna Byrne látja az angyalokat

Hasonló érzés az árnyékokhoz, mert amikor hallod az angyalok hangját, arról is azt gondolhatod, csak hallucináltál. Pedig valóban hallhattál egy furcsa és nagyon kedves kacajt, vagy mintha suttogott volna valaki melletted, de az is lehetséges, a fejedben „szólalt meg valaki”. Mindez csöppet sem véletlen, ugyanis telepatikus úton is üzenhetnek az angyalok.

5. Angyallal álmodsz

Álom közben az agyad kikapcsol, így az esetek többségében nem kontrollálja, mit látsz, vagyis milyen történetet álmodsz. Az angyalok szívesen üzennek az álmokon keresztül. Az ébredést követően gondolhatod, hogy ez is csak egy újabb álom volt, mégis érdemes ízlelgetni a lehetőséget, az angyalok ott vannak veled.

6. Megérezheted az angyalok jelenlétét

Az angyalok gyakran akarják tudatni a jelenlétüket. És könnyen lehet, te is azok közé tartozol, akik az átlagosnál kicsit érzékenyebbek, ezért belül érezhetsz furcsa bizsergést. Nem látod, nem hallod, mégis érzed a jelenlétüket. Tudod, hogy ott lehetnek melletted. Kérj tőlük, azért vannak, hogy segítsenek.

Hogyan kérd az angyalok segítségét?

Lorna Byrne legújabb könyvében minden kérdésedre segít választ találni. Fogadd meg az angyalokat már kislányként is látó írónő izgalmas és szívet melengető tanácsait.

(via ewao)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top