Horoszkóp

Októberi horoszkóp: pontosan tudjuk, mit akarunk

A Jupiter, a nagy szerencse bolygója állatövi jegyet vált, ennek hatására erősebb lesz a becsvágyunk, a lelkesedni tudás mellett pontosan tudjuk, hogy mit akarunk, és ez vezet bennünket sikerre.

Kos

Horoszkóp: a Mars és a Jupiter odaver az októbernek

A munkahelyeden a dolgok másként alakulhatnak, mint ahogyan azt szeretnéd, vagy ahogyan reméled. Előfordulhat, hogy felettesváltásra kerülhet sor, emiatt feszültté válhatsz. De az is lehet, hogy új szabályokhoz kell igazodnod, ami nem megy könnyedén. A házasságokban, régi kapcsolatokban a társad rokonságában történhetnek nehezen kezelhető dolgok. Utazás jól sikerülhet.

Bika

Horoszkóp: a Mars és a Jupiter odaver az októbernek

Olyan események történhetnek, amelyek hatással lehetnek a meglévő párkapcsolatokra. Ha eddig nem találtad a párod, vagy a meglévő viszonyban több nehézség is felmerült, akkor most úgy változik minden, ahogyan szeretnéd. A magánéleted alakulása miatt szerencsésnek érezheted magad. Ráadásul olyan valaki támogatására is számíthatsz, akinek a szava fontos, döntő.

Ikrek

Horoszkóp: a Mars és a Jupiter odaver az októbernek

A szerelem egén viharfelhők tornyosulhatnak, és minden esély meg lesz arra, hogy búcsút intsetek egymásnak. Ráadásul történhet egy olyan váratlan esemény is, amely miatt egyik pillanatról a másikra akár az őrület határára is juthatsz. A munkában, megélhetésben számíthatsz olyan változásokra, amelyek miatt örömödben fülig érhet a szád. Orvosi vizsgálat miatt ne félj, ne légy ideges.

Rák

Horoszkóp: a Mars és a Jupiter odaver az októbernek

Figyelmednek középpontjában a családod, a rokonaid állhatnak. De az is lehet, hogy olyan ingatlannal kapcsolatos dolog történhet, amely miatt talán még a nem létező szőrszálaid is égnek állhatnak. Próbáld megőrizni a higgadtságodat, így kerülheted el a veszteséget. A munkahelyeden olyan hirtelen bekövetkező változásra van kilátás, amelyhez ha igazodni tudsz, nem lesz okod panaszra.

Oroszlán

Horoszkóp: a Mars és a Jupiter odaver az októbernek

Olyan váratlan találkozásban lehet részed, amely miatt felfokozott állapotba kerülhetsz. Amelynek a hatására hangulatod szélsőségessé válhat. Akár te, akár közeli ismerős tanulmányokat folytat, olyan váratlan szituáció alakulhat ki, amelyhez nem lesz könnyű alkalmazkodni. Rokon miatt nagyobb terhek nehezedhetnek átmenetileg a válladra. Pénzügyeid remekül alakulhatnak.

Szűz

Horoszkóp: a Mars és a Jupiter odaver az októbernek

Figyelmednek fókuszában most a pénz állhat, amelyből nincs annyi, amennyi elég lenne. Hiába dolgozol sokat, vagy vágsz bele olyan dolgokba, amely sok pénzt ígérnek, még sincs annyi, amennyire számítasz. Az anyagi ügyek alakulása rányomhatja bélyegét a magánéletedre, a párkapcsolatod alakulására is. Mindennél fontosabb az egészséged, jobban kellene vigyáznod rá.

Mérleg

Horoszkóp: a Mars és a Jupiter odaver az októbernek

Még az is lehet, hogy ebben a hónapban körülötted foroghat az egész világ. A házasságokban, régi párkapcsolatokban a társad viselkedése miatt alakulhat ki olyan helyzet, amelyet te elfogadhatatlannak tarthatsz, és ez a viszonynak a végéhez vezethet. De megtörténhet, hogy olyan valaki bukkanhat fel a színen, akivel nem voltál jó viszonyban. Most viszont kölcsönösen szükségetek lehet egymásra.

Skorpió

Horoszkóp: a Mars és a Jupiter odaver az októbernek

A Jupiter jegyváltása miatt az életedben olyan dolgok indulhatnak el, amelyek miatt roppant szerencsésnek érezheted magad. A szerencse istenasszonyának, Fortunának a támogatására számíthatsz, ezért ne hagyd ki a szerencsejátékokat, mert most tiéd lehet valahol a főnyeremény is. Ha szerelemről van szó, akkor belemehetsz egy olyan kapcsolatba, ami miatt komolyabb csalódást kell elszenvedned.

Nyilas

Horoszkóp: a Mars és a Jupiter odaver az októbernek

A baráti kapcsolatok állhatnak most a figyelmednek a középpontjában. És bizony lesz olyan, amely megszűnik. Ha ezt nem szeretnéd, akkor neked kell a megtartásáért többet tenned. Pénzügyeid másként alakulhatnak, mint ahogyan azt szeretnéd. Megtörténhet, hogy a munkahelyeden új szabályokhoz, új emberekhez kell alkalmazkodnod, de ez nem esik most nehezedre.

Bak

Horoszkóp: a Mars és a Jupiter odaver az októbernek

A munkában, megélhetésben történhetnek olyan dolgok, amelyek miatt feszültté válhatsz. De az is lehet, hogy egy fontos kapcsolat a vége felé közeledhet, ami érzelmileg megviselhet téged. Kedvez viszont az idő külföldi utazásnak, idegen országban hosszabb tartózkodásnak. Az érzelmi életedre a felfokozottság lehet a jellemző. Akivel most hoz össze a sors, azzal fantasztikus pillanatokat élhettek át.

Vízöntő

Horoszkóp: a Mars és a Jupiter odaver az októbernek

Ha pénzről van szó, akkor most sajnos nem állsz a helyzet magaslatán. Olyan dologba vághatod a fejszédet, amely miatt bevétel helyett több lehet a kiadásod. Ha szülő vagy, akkor gyermeked miatt nehezebb helyzetbe kerülhetsz. Előfordulhat, hogy segítséget kell kérned a felmerülő probléma megoldásához. Nem kedvez az idő külfölddel kapcsolatos ügyeknek. Ha teheted, az utazást halaszd el.

Halak

Horoszkóp: a Mars és a Jupiter odaver az októbernek

A munkahelyeden olyan események történhetnek, amelyek miatt nehezebbnek érezheted az életedet. Illetve nem látod kristálytisztán a jövődet ezen a helyen, ebben a szituációban. Mindennél fontosabb lehet az egészséged megőrzése. Ha betegség ledönt a lábadról, akkor ne ess kétségbe, mert jó kezekben leszel. Banki, biztosítási ügyek intézésére kiváló ez az időszak. Olyan pénz is ütheti a markod, amire nem számítasz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top