Horoszkóp

Ezt a 7 dolgot sosem vallanák be a férfiak

Vannak dolgok, amiket a férfiak sosem ismernének be, sosem mondanának ki. Természetesen a nőkkel kapcsolatban ennyire titokzatosak. Kedves hölgyek, mostantól mindebben biztosak lehettek. Íme az a 7 dolog, amit a férfiak sosem vallanának be a nőknek. Hogy miért? Azt ne kérdezzétek...

1. A férfiak a magabiztos nőket kedvelik

A férfiak sosem ismernék el, mennyire imponál nekik, amikor egy nő határozott, és ki tud állni a véleménye mellett. Azt is titkolják, hogy nagyon is egyetértenek a nézettel, amely szerint a nőket pontosan azok a jogok illetik meg, mint őket. Az is kiderült róluk, szívesebben randevúznak intelligens, vidám és vonzó nőkkel, mint a tökéletes szupermodellekkel.

2. A férfiaknak igenis fontos, hogyan néznek ki a nők

Szinte mindannyian azt állítják, csöppet sem érdekli őket társuk gardróbja, meg az sem, hogy milyen a külsejük, amikor közös programra mentek. A valóságban ugyanakkor dehogyisnem fontos neki, hogyan nézel ki. Szexinek, gyönyörűnek, tökéletesnek lát, és arra vágyik, hogy ezt mások is észrevegyék, és talán egy picit irigykedve tekintsenek rá.

3. A férfiak elbuknak a ravasz kérdésekben

Sosem ismernék be, de az agyafúrt, ravasz női kérdésektől teljesen összezavarodnak. A kövér vagyok? típusú kérdéseket végképp gyűlölik. Párodnak fogalma sincs ugyanis, hogy az igazságot szeretnéd hallani, vagy ellent kellene mondania neked. A kérdés hallatán csapdába esnek, és nem tudnak jól kijönni belőle.

4. Titkolják, hogy féltékenyek

Biztosan tapasztaltad, párod úgy tesz, mintha nem érdekelné, hol jársz, mit csinálsz, vagy kivel találkozol. Ezzel szemben nagyon is érdekli. A férfiak sosem ismernék be, de ők is féltékenyek a szerelmükre, csak az a gyengeség jele. Gyengének mutatkozni pedig tilos. Büszke, hogy másoknak is tetszel, de azért nála is mindennek megvan a határa.

férfi párkapcsolat szerelem

Ezeket a dolgokat a férfiak sosem ismernék el

5. Ők is szeretik a dicséretet

A férfiak úgy tesznek, mintha minden magától értetődő lenne, pedig a lelkük mélyén nagyon is vágynak az elismerésre, a dicséretekre. Ahogyan párod is bókol időnként, neki is járnak az elismerő szavak. Legyen bármilyen magabiztos, határozott típus, sőt nagyszerű férj, a szép szavak az ő lelkét is simogatják.

6. A férfiak is félnek

Több mindentől is félhetnek, akkor is, ha sosem vallanák be. Félnek kimutatni az érzéseiket, mert ettől is gyengének gondolják magukat, pedig ők is megtudnak hatódni és az ő lelkük is legalább olyan sérülékeny, mint a nőké. Arra nevelték őket, férfiként erősnek, keménynek mutatkozzanak. Pedig nagyon sokukban igazi érző szívük lapul.

7. Okkal hagynak el

Sosem hagyna el a párod, ha nincs rá oka. Ahogyan a nők, a férfiak sem lépnek ki a párkapcsolatból ok nélkül. Könnyen lehet, nem tudják megfelelően megfogalmazni az indokot, de annál az elcsépelt frázisnál, hogy „te jobbat érdemelsz nálam”, lenne mélyebb magyarázatuk. Szerintük, egyszerűbb ilyen indokkal előállni, ha muszáj valamit mondaniuk.

(via bright side)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top