Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek darabokra törik a szívedet

Ezek a csillagjegyek a legnagyobb szívtiprók. Amilyen vonzóak, épp annyira nem árt velük óvatosnak lenni. Nem érdemes bizalmat szavazni nekik, mert nagy az esélye, hogy csalódást okoznak. Melyek azok a csillagjegyek, akik összetörhetik a szívedet? Ők azok. Te is köztük vagy?

A Nyilas a legnagyobb kalandor

A Nyilas vidám, könnyed, rendkívül nyitott, szabad és nagyon független lélek. Őt lehetetlen marasztalni, ha menni akar, menni fog. Vérbeli szívtipró, hiszen elképesztően megnyerő és vonzó, bámulatos a szövege, szórakoztató és felejthetetlen. Viszont meglehetősen önző is, azt teszi, amit a szíve diktál. Nem érdekli, mennyire bánt meg másokat, csak az foglalkoztatja, hogy elérje a célját. Imád flörtölni, imád hódítani. A Nyilas gyűjti a legtöbb trófeát a csillagjegyek között, és hagyja maga után a legtöbb összetört szívet. Bármilyen sármos, bármit is ígér, légy vele tartózkodó és nagyon óvatos.

A Vízöntő nem mutat érzelmeket

A Vízöntő szívéhez sosem tudsz igazán közel kerülni, és sosem érezheted igazán, hogy a tiéd. Ő is nagyon szabad és független lélek, lehetetlenség lekötni és megfogni, csak akkor tart ki a párkapcsolatában, ha megkapja a számára szükséges távolságot. Nagyon okos és intelligens csillagjegy, ráadásul nagyon különleges aura veszi őt körül, ettől olyan elképesztően vonzó. Bámulatosan kommunikál, sziporkázó a humora, észbontóan flörtöl. Viszont könnyen megfeledkezik az ígéreteiről. Jól elvan ugyanis a maga kis világában, így amikor belemerül a számítógépes játékaiba, az idő múlását sem veszi észre. Akkor eszmél, amikor felhívod, hogy a megbeszélt mozit jócskán lekéstétek…

Az Ikrekről nem tudni, melyik arcát mutatja

Az Ikrek kettős jegy, ezért is lehet két arca, egy nagyon szerethető és egy kevésbé pozitív oldala. Hogy épp melyiket villantja fel, nem tudni, a hangulatától is függ. A flörtölés bajnoka, és talán már meg sem lep, hogy ő is független és szabad, őt sem könnyű lekötni. Zavarba ejtő gyorsasággal töri össze a szívedet. Már az első találkozásnál lehozná neked a csillagokat, a második randin úgy érzed, benne találtad meg az igazit, aztán alig néhány héttel később már bottal ütheted a nyomát. Hatalmas űrt hagy maga után, és persze számtalan összetört szívet. Ő a legnagyobb hazudozók egyike, mégis nehéz rá haragudni. Jobb, ha nem bízol meg benne.

Ezek a csillagjegyek darabokra törik a szívedet

A Halak a legédesebb csillagjegy

A Halak a legédesebb, és éppen ezért a legveszélyesebb. Látszólag mindent nagyon komolyan vesz, aztán gyorsan megváltozik a véleménye és a viselkedése. A Halak is kettős jegy az Ikrekhez hasonlóan, így ő is kétféle arcot mutat. Az egyik mélyen érző és érzéki, a másik pedig villámgyorsan elúszik a konfliktusok és a problémák elől. Meglehetősen ijesztően tud viselkedni, kiszámíthatatlan és hűtlen. Kedvesnek és romantikusnak tűnik, úgy érzed, végre egy igazán érzékeny csillagjeggyel hozott össze a sorsod, aki pontosan tudja, mire is van szükséged, mire vágysz, aztán a legváratlanabb pillanatban szakít veled, mert ő már egészen mást akar.

(via rebel circus)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top