Horoszkóp

Ez a csillagjegy mindenkinél feltűnőbb

Ez a csillagjegy mindenkinél feltűnőbb. Olyan nő, akit nem lehet nem észrevenni. Meg is tesz persze mindent a figyelemért, a férfiak pedig rendre megfordulnak utána. Eléri, megszerzi, amit és akit akar. Hogy melyik ez a csillagjegy? Íme, a horoszkóp minden részletet elárul róla. Vajon te is ebben a csillagjegyben születtél?

A figyelem a mindene

Ez a csillagjegy a tüzes jegyek közé tartozik. Imádja a reflektorfényt, imádja, amikor csak és kizárólag rá irányul a figyelem. Az Oroszlán csillagjegy egyik legjellemzőbb tulajdonsága ez. Az Oroszlán nőt ugyanis nem lehet nem észrevenni. Ekkor érzi igazán jól magát, és ekkor a legkedvesebb is. Óriási szüksége van ugyanis a figyelemre és a szeretetre. E kettő nélkül létezni sem tudna. Az udvarlást, a hódolatot, a széptevést különösen kedveli. Szívesen flörtöl és kacérkodik, ennek ellenére komolyan gondolja minden szavát. Megbízható, hűséges, kitartó, nagylelkű és romantikus a szerelemben, persze csak akkor, ha párjától is ugyanezt kapja.

Az Oroszlán szereti a szabadságot

Az Oroszlán nem viseli jól a bezártságot, neki szabad mozgástérre van szüksége, hogy azt tehesse, amihez éppen a leginkább kedve támad. Vidám és optimista típus, kedveli a forgatagot, a társaságot, az otthon ücsörgést viszont annál nehezebben viseli. Nem kifejezetten házias, az otthoni feladatokat szívesen bízza másokra. Inkább vásárolgat, vagy a gyerekeivel, a párjával tölti az idejét. Önálló és független, megteremti magának azt a pénzt, amivel luxusigényeit kielégítheti. Persze a drága ajándékoknak sem tud ellenállni, a csillogás, az ékszerek egészen biztosan leveszik a lábáról.

Az Oroszlán könnyen megsértődik

Amennyire büszke, pontosan annyira érzékeny is. Rendkívül sértődékeny, nem bírja a kritikát. Persze ő másoknak azt mondhat ki, amit csak akar. Könyörtelen és nagyon veszekedős tud lenni, pillanatok alatt felkapja a vizet. Imádja a drámát, az érzelmi vitákat, amelyekből csak ő jöhet ki győztesen. Egyébként sem ismerné be a vereségét, éppen ezért a békülés érdekében jobb ráhagyni, és igazat adni neki. Hadd érezze, hogy ezúttal is neki volt igaza. Ekkor lehiggad, és ismét a szerethető oldalát mutatja, simulékony, mint egy cica, kedves és bájos – egészen a következő vitáig.

Az Oroszlán nőt nem lehet nem észrevenni

Az Oroszlán az ágyban is tüzes

Az Oroszlán nagyon szexi és nagyon forró szerető. Elképesztő vele a szex, az ágyban figyelmes, érzéki, fáradhatatlan és kitartó. Olyan férfira vágyik, aki becsüli és tiszteli őt, aki szívből szereti, és aki hozzá hasonlóan sosem okoz csalódást az ágyban. Kedveli a hosszú előjátékot, amikor a párja megadja a módját az együttlétnek. Nyitott, és a fantáziája sem utolsó. Az Oroszlán szereti az életet, és rá valóban igaz, hogy éli is az életét. Kihasználja a lehetőségeit, teljes szívvel élvezi az élet adta örömöket.

(via horoscope daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top