Horoszkóp

Születési hónapod különös dolgot árul el rólad

Nemcsak a csillagjegyed nagyon beszédes a horoszkóp szerint, de az is sokat elárul rólad, melyik hónapban születtél. Vajon mi az a csak rád jellemző személyiségjegy, amit születési hónapod lebbent fel rólad? Íme, minden izgalmas részlet. Nos, melyik hónapban születtél, és vajon milyen újdonságot tudhatsz meg magadról?

Január – fecsegés

Nos, ha januári szülött vagy, nagyon szerethetsz beszélgetni. Erős kisugárzással, vonzerővel rendelkezel, sokan keresik a társaságodat. Könnyen felbosszantod magad már apróbb dolgokon is. Bátor, sőt időnként vakmerő lehetsz. Nagyon fontosak a barátaid, szívesen töltöd velük az időt. Nem mindig lehet benned megbízni, kiszámíthatatlan lehetsz, ugyanakkor nagyon okos és intelligens vagy.

Február – változékonyság

Szokatlan a gondolkodásod, másként látod a világot, mint általában mások, ha februárban születtél. Kicsit a felhők között lebeghetsz, álmodozol, és meglehetősen változékony a hangulatod. Ugyanakkor rendkívül szexi a külsőd, szinte démoni erővel hatsz másokra. Megbízható és hűséges típusként ismernek a környezetedben. Szereted a szabadságot, de nem szívesen vagy egyedül. Érzékeny típus vagy, aki nagyon könnyen megbántódik, és még könnyebben hatódik meg.

Március – pompázatos

Elképesztően feltűnő a megjelenésed, ha márciusban születtél. Téged nem lehet nem észrevenni. Nagylelkűség, őszinteség jellemez, nagyon szimpatikusnak tartanak mások. Könnyen ismerkedsz, bámulatos a kommunikációs készséged. Ugyanakkor makacsul ragaszkodsz az elképzeléseidhez, nem szereted, ha mások beleszólnak a dolgaidba. Remek az ízlésed, intelligens vagy, szívesen olvasol, folyamatosan fejleszted az ismereteidet. Időnként előfordulhat, hogy összetört szíveket hagysz magad után.

Április – elragadó

Kedves, humoros és vicces, kompromisszumokra hajló típus lehetsz, ha áprilisban születtél. Megbízható és kiszámítható vagy, törekszel a nyugalomra, a stabil, kiegyensúlyozott életvitelre. Rendkívül jó a memóriád, okos és mindenkor jól informált vagy. Szívesen szórakoztatsz, nevettetsz meg másokat. Sokan kedvelik a társaságodat. Erősen inspirálod, motiválod önmagadat és a körülötted lévőket is.

Május – szeretetreméltó

Mozgékony és dinamikus típus vagy, ha májusban születtél. Diplomatikus és nagyon barátságos típus vagy, szívesen töltöd az idődet társaságban. Szereted a kalandokat, a kihívásokat az életedben, ugyanakkor nagyon szeretetreméltó és figyelmes tudsz lenni. Szívesen és sokat beszélgetsz, nagyon okos meglátásaid vannak, hasznos tanácsokkal látod el a barátaidat. Nagyon fejlett a problémamegoldó képességed, könnyedén felismered a hibákat, és könnyedén megtalálod az optimális megoldást.

Június – érzékenység

Szívesen kipróbálsz új dolgokat. Nagyon sokan kedvelnek, hiszen szórakoztató és nagyon népszerű típus vagy. Ugyanakkor kicsit bonyolult is, nem mindig könnyű megérteni téged, ha júniusban születtél. Érzelmes  és érzékeny típus lehetsz, aki könnyen megsértődhet. Megbízhatóság, segítőkészség, gondoskodás jellemez. Keményen és sokat dolgozol, az álmaidat, a céljaidat mindenképpen szeretnéd megvalósítani.

Születési hónapod sok mindent elárul rólad

Július – flört

Imádod a társasági életet, imádod, amikor sokan vesznek körül. Azt még jobban szereted, amikor flörtölhetsz, amikor veled flörtölnek. Az is biztos, nagyon vonzó külsővel áldott meg a sorsod, ha júliusban születtél. Rólad egyszerűen nem lehet nem tudomást venni. Elképesztően és pillantok alatt magadra irányítod a figyelmet. Még az is könnyen előfordulhat, hogy egy napon híres színész vagy színésznő válik belőled.

Augusztus – féktelenség

Igazi társasági ember hírében állsz. Erős az önbizalmad, pontosan ismered az értékeidet. Szereted a kockázatokat, merész és vállalkozószellemű vagy, viszont féktelen is lehetsz, mert nem ismered föl a határaidat. Fontos a szabadságod, hogy azt tehesd, amit igazán szeretnél. Nem viseled el, amikor irányítani akarnak mások. Van benned bosszúhajlam, ha megbántanak, nem hagyod annyiban. Nem felejtesz és nem bocsátasz meg. Ugyanakkor kíváncsi és bámulatosan izgalmas típus vagy, ha augusztusban születtél.

Szeptember – szeretet

Nagyon erősen vágysz a szeretetre, ha szeptemberben születtél. A szerelem mindennél fontosabb lehet számodra. Született szépség vagy, erős kisugárzással rendelkezel. Gyakran elrejted a valódi érzéseidet, egészen mást mutatsz kifelé, mint amit valójában érzel. Félénk, bizonytalan időnként szégyenlős típus lehetsz. Fontosak a barátaid, szívesen töltöd velük az időt. Nagyon okos vagy, de időnként kicsit kiszámíthatatlan is, leginkább akkor, ha az érzelmeiddel próbálsz megküzdeni.

Október – szenvedély

Megbízhatóság, kitartás, hűség jellemez téged, ha októberben születtél. Ugyanakkor vad és szenvedélyes, sőt veszélyes is lehetsz időnként. Nagyon titokzatos és sejtelmes vagy, aki elképesztő energiákkal rendelkezik. Szórakoztató, játékos és vidám a természeted. Függetlenség, vakmerőség jellemez, de az is igaz, hogy nagyon mélyen érzel. Könnyedén ismerkedsz, könnyedén kötsz új kapcsolatokat, a párkapcsolat különleges értéket jelent számodra.

November – szabadság

Keményszívűség és makacsság jellemezhet, ha novemberben születtél. Ragaszkodsz az elveidhez, a szabadságodhoz, erős az akaratod. Nagyon motivált vagy, szereted a társaságot, szívesen hívod fel magadra a figyelmet. Nagyon szeretsz utazni, világot látni, ismerkedni és újabb és újabb dolgokat tanulni. Az érzéseid mélyek. Szereted a művészeteket, szívesen álmodozol. Viszont nincs szükséged motivációkra ahhoz, hogy megvalósítsd mindent, amit szeretnél. Keményen dolgozol a céljaidért.

December – szépség

Megbízhatóság, nagylelkűség jellemző rád, ha decemberben születtél. Szívesen versenyzel, nagyon szeretsz győzni. Viszont nem mondható rád, hogy türelmes típus lennél, könnyen dühbe gurulsz. Szépséged nemcsak kívülről látható, nálad elsősorban belülről fakad. Érzékeny, figyelmes és udvarias típus vagy. Könnyen és szívesen barátkozol, ennek ellenére van benned távolságtartás. Nagyon sok ötleted van, amit többnyire meg is valósítasz.

(via awesome quotes)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top