Horoszkóp

A hét melyik napján születtél? Ezt mondja el rólad

Gondoltad volna? Még az is hozzátesz a személyiségedhez, hogy a hét melyik napján születtél! Egészen más tulajdonságokkal rendelkeznek a hétfőn vagy akár a szerdán születettek, nem beszélve a vasárnapi gyerekekről. Nos, te vajon melyik napon születtél, és mi jellemző rád a leginkább? Íme az izgalmas részletek.

Ha hétfőn születtél

Amennyiben a hét első napján születtél, számtalan izgalmas és pozitív tulajdonsággal rendelkezel. Nagyon szereted a családodat, vidám és cserfes típus vagy. Kivételes a fantáziád, persze az is igaz, hogy remek ötleteidet inkább magadban tartod. Hétfői szülöttként hajlamos lehetsz a ravaszságra, a manipulációra is addig mindenképpen, amíg nem győződtél meg róla, hogy egyenrangú partnerként kezel beszélgető- vagy üzlettársad. Mindent megteszel a sikerért, és szívesen vállalod a vezetői, irányítói szerepeket.

Ha kedden születtél

Ha kedden születtél, születési napod elárulja rólad, hogy több sikeres tulajdonsággal is rendelkezel. Amellett, hogy a kritikát nagyon rosszul viseled, rendkívül energikus vagy, aki mindenkor kitartóan dolgozik a céljai megvalósításáért. A karrieredben bármit elérhetsz, olyan magasra lépdelhetsz, ameddig csak szeretnél. Őszinteség jellemez, viszont nem mérlegelsz, ami a szíveden, az a szádon, ezért könnyen megbánthatsz másokat.

Ha szerdán születtél

Ha szerdán születtél, simulékony és alkalmazkodó típus lehetsz, aki szívesen dolgozik csapatban és önállóan egyaránt. Nagyon könnyen és gyorsan tanulsz meg új dolgokat, kiválóan kommunikálsz, munkádat mindenkor kifogástalanul végzed. Kifejezetten inspirálóan hatsz másokra. A stresszt viszont nehezen kezeled, erősen frusztrálhat, amikor tornyosulnak előtted a feladatok. Ilyenkor hajlamos lehetsz pánikba esni. .

Ha csütörtökön születtél

Bámulatos tulajdonságokkal rendelkezel, ha csütörtökön születtél. Vezetői képességeid belülről jönnek, nagyon sokan hallgatnak rád, szívesen követnek téged. A sikerért, a karrieredért mindent megteszel. Független, magabiztos vagy, rendkívül optimista a gondolkodásod. Mindenkinek megadod a tiszteletet, akiről úgy gondolod, kiérdemelte azt. Kalandos a természeted, szereted a kihívásokat, szívesen kockáztatsz.

Melyik napon születtél? Ezt árulja el rólad

Ha pénteken születtél

Nagyon kreatív típus lehetsz, ha pénteki napon jöttél világra. Született bölcsességgel rendelkezel, úgy gondolod, öreg lélek lehetsz. A hozzád hasonlóan gondolkodók társaságát keresed. Erősen vonzódsz a spiritualitáshoz, az ezotériához, kiválóak a megérzéseid, amelyekre mindig odafigyelsz. Hiszed, tudásod, tapasztalataid a múltban gyökereznek, számtalan előző életet éltél már. Kedves és figyelmes típus vagy, aki szívesen segít másoknak.

Ha szombaton születtél

Természetesség és magabiztosság jellemez, ha szombaton születtél. Néha úgy adod el magad, mintha sznob lennél. Hajlamos lehetsz arra is, hogy negatívan reagálj mások kérdéseire, főként amikor a véleményedre kíváncsiak. Az is biztos, mindenkor kifogástalan a megjelenésed. Nagyon ügyelsz a részletekre, az ízlésed tökéletes, méltán lehetsz büszke a külsődre. Nagyon intelligens ember vagy, aki mindenkor vállalja a felelősséget és kifejezetten megbízható típus..

Ha vasárnap születtél

Igazán vibráló és feltűnő típus lehetsz vasárnapi szülöttként. Szívesen töltöd egyedül az időt, és szükséged is van a szabadságra, a távolságra. Ugyanakkor könnyen és sokat csalódsz, és gyakran megesik veled, hogy amiben belefogsz, annak nem érsz a végére. Nagyon érzékeny típus lehetsz, akit különösen vonzó külsővel áldott meg a sors. Pozitívan gondolkozol, szívesen jársz társaságba, szívesen beszélgetsz, és nagyon sokat mosolyogsz.

(via higher perspective)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top