Horoszkóp

Ettől a függőségtől szenvednek a csillagjegyek

A horoszkóp szerint valamennyi csillagjegy hajlamos egy-egy függőségre. Akad közöttük társfüggő, de olyan is, aki a finom falatoknak vagy a kávénak képtelen ellenállni. Másoknak a cigaretta vagy éppenséggel a szerencsejáték a káros szenvedélye. Megint más csillagjegy a közösségi média, a posztolás rabja. Vajon te milyen típusú függőségre lehetsz hajlamos? Mitől szenvedsz igazán?

A Kos (március 20. – április 19.)

Kos jegyűként rendkívül aktív, energikus típus vagy, sosem állsz le. A pihenésre alig szánsz időt, inkább napi többcsészényi kávét, teát döntesz magadba. A horoszkópod szerint éppen ez a két ital okoz függőséget nálad. Ne mondj le róla, ha szereted, de figyelj a mértékre, a túlzásba vitt kávézás rád nézve nagyon veszélyes lehet.

A Bika (április 19. – május 20.)

Bika jegyűként jellemző lehet rád a hedonista életmód. Mondhatni nagykanállal élvezed az életet. Az evésnek, az ínycsiklandó ételeknek képtelen vagy ellenállni. Mindezzel önmagában nem lenne probléma, a gond ott kezdődik, hogy nem érzed, mikor jelez a gyomrod. Mértéktelenül tömöd magadba a kaját, hajlamos lehet túlenni magad. Az sem szolgálja az egészségedet, ha a bánatodat fojtod az ételbe.

Az Ikrek (május 21. – június 20.)

Ikrek jegyűként a káros szenvedélyed a cigaretta. A dohányzásról köztudott, milyen hatással van az egészségre, téged pedig talán mindenkinél jobban veszélyeztet, hiszen a tüdő kapcsolódik a csillagjegyedhez. Ha a barátokkal néha napján rágyújtasz, abból még komolyabb problémád nem lesz, viszont láncdohányosként nagyon súlyos következményekkel számolhatsz. Próbáld meg visszafogni a cigizést, persze a legtöbbet akkor tennéd magadért, ha végleg leszoknál róla.

A Rák (június 21. – július 22.)

Rák jegyűként érzékeny típus vagy, nemcsak könnyen meghatódsz, de érzékeny lehetsz ételre, italra, huzatra, valójában szinte mindenre. A fájdalmat, a betegségeket borzasztóan rosszul viseled, már a legapróbb tünetek megjelenésekor rohansz az orvosságos dobozhoz. Érdemes észben tartanod, a fájdalomcsillapítókhoz is hozzá lehet szokni, minél gyakrabban használod, egy idő után annál kevésbé fogod érezni a hatását.

 

Ezektől a függőségektől szenvednek a csillagjegyek

Az Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Oroszlán jegyűként imádod a divatot, nagyon szeretsz öltözködni, éppen ezért szenvedélyesen szeretsz vásárolni is. Ez a mánia is igencsak veszélyes lehet nemcsak a pénztárcádra, de a lelkedre nézve is. Ha bánat vagy csalódás ér, és arra gyógyírként mindig újabb ruhát szerzel be, nemcsak nagyobb szekrényre lesz szükséged, de a vásárlás csak addig derít jókedvre, amíg ki nem lépsz a boltból.

A Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Szűz jegyűként téged a mérgező kapcsolatok veszélyeztetnek a leginkább. Igényes vagy, nehezen választasz társat. Aztán amikor úgy érzed, végre megtaláltad az igazit, kiderülhet, mégsem olyan jól választottál. Ekkor viszont már képtelen lehetsz lemondani a szerelemről, és inkább benne maradsz a párkapcsolatban még akkor is, ha a lelked mélyén nagyon is tudod, ezzel a partnerrel sem leszel igazán boldog.

A Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Mérleg jegyűként a közösségi média rabja lehetsz. Imádsz posztolni, imádod világgá kürtölni a boldogságodat, de azt is közzéteszed, amikor rémesen érzed magad. Az életed nyitott könyv a barátaid előtt. Pedig jobban tennéd, ha kicsit jobban vigyáznál a magánéletedre. Nem kéne minden pillanatodat, minden érzésedet közzétenni, mert egy idő után már senkit sem fog érdekelni, hogy mi van veled. Már pedig attól végképp padlóra kerülhetsz, ha senki sem lájkolja a megosztásaidat.

A Skorpió (október 23. – november 21.)

Skorpió jegyűként hihetetlenül vonzó és érzéki típus vagy. Könnyedén csavarsz bárkit az ujjad köré, és azon sem gondolkozol sokat, hogy kivel bújj ágyba. Már pedig egy idő után függőséggé alakulhat a szex is. Csak addig érzel boldogságot, amíg megszerzed, amit vagyis pontosabban akit szeretnél, aztán végtelen üresség járhatja át a lelked, mert a kielégülést ilyen formában sosem fogod megtalálni. Vigyáznod kéne magadra sokkal jobban. 

Más és más káros szenvedélyre hajlamosak a csillagjegyek

A Nyilas (november 22. – december 21.)

Nyilas jegyűként, ha megtehetnéd, folyton úton lennél. Az utazás az életed, aminek könnyen a rabjává válhatsz. Pontosan ugyanilyen veszélyesek rád nézve a szerencsejátékok is. Csak még egy kör, és befejezed, ezzel áltatod magad. Aztán addig nem állsz fel a kártyaasztaltól, amíg minden pénzedet el nem veszítetted. Szenvedélyesen hiszel benne, hogy a következő körben már biztosan nyersz. Minél előbb rá kéne ébredned, a játéktermek nem így működnek.

A Bak (december 22. – január 19.)

Bak jegyűként nagyon sokat és nagyon keményen dolgozol. Mindezzel önmagában természetesen semmi probléma sincs, a gond ott kezdődik, amikor munkamániássá válsz. Amikor a nyaralásra is magaddal viszed a munkát, és már képtelen vagy kikapcsolni, pihenni, állandó készenlétben állsz, nehogy lemaradj valamiről. Meg kéne tanulnod megengedni magadnak a lazítást, a kikapcsolódást, a feltöltődést. Hidd el, a megérdemelt szabadság után sokkal hatékonyabban vethetnéd magad újra a feladatokba.

A Vízöntő (január 20. – február 18.)

Vízöntő jegyűként mindenhez vonzódsz, ami újdonság, ami számítógép és ami izgalmas, szórakoztató játék. Nem véletlen, hogy könnyedén a számítógépes játékok rabja lehetsz. Észre sem veszed, hogy órák óta ülsz a gép előtt, és a gombokat nyomogatod. Szinte semmi másra nem jut időd a szenvedélyed miatt. Gondolj csak bele, mikor találkoztál utoljára a barátaiddal? Vagy éppenséggel mit szól a társad a játékfüggőségedhez? Az izgalmakat érdemesebb lenne a való életben keresned.

A Halak (február 19. – március 20.)

Halak jegyűként te a szerelembe vagy szerelmes. Nem tudsz róla, de így van. Romantikáról, boldogságról, óriási, mindent elsöprő szerelemről ábrándozol. Aztán amikor eljön a nagy szerelem, gyorsan rájössz, ez mégsem az, amire vágyakozol, mert amikor elmúlik a rózsaszínű köd, ürességet érzel. Boldogságot semmit. Az újabb csalódás elkeserít, és ez sajnos mindaddig így lesz, amíg magad nem jössz rá, téged nem a társ, hanem a szerelem érzése mámorít.

 

(TheEarthChild)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top