Horoszkóp

Hétvégi szerelmi és bőséghoroszkóp: Most rakj rendet az életedben!

Eljött a rendrakás ideje a kapcsolataidban is: Egy ideje már tart ez a folyamat, és azt is pontosan tudod, hogy kivel és hogyan akarsz változtatni a viszonyodon. Az elmúlt hetek talán zavarosak voltak, és talán többször emelted fel a hangodat, mint szeretted volna. A jó hír az, hogy hamarosan minden viszonyodban megjelenik a béke, és a helyükre kerülnek a dolgok.

KOS

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!

Szerelem: Szerelem: Meg kellene nyitnod a szívedet a szeretteidnek, és el kellene fogadnod, hogy az érzéseket irányítani nem lehet. Azzal, ha elfogadod a szeretteid érzéseit, valójában nem nekik teszel szívességet, hanem önmagadnak. Hidd el, attól nem leszel kevesebb, hogy mindenkinek hagyod, hogy azt érezze, amit a szíve diktál neki.

Bőség: Szeretnél tisztán látni egy anyagi kérdésben, de amíg mástól várod a megoldást, amíg mástól várod azt, hogy előáll a szükséges pénzösszeggel, addig nem veheted észre a legjobb megoldást.

BIKA

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Mindent megteszel annak érdekében, hogy a szerelmi életed a lehető legjobban működjön. Ezt azonban talán túl görcsösen teszed a hétvégén. Egy kicsit olyan, mintha egy kézikönyvből szeretnéd a szerelmi életedet szervezni. Könnyen lehetséges, hogy most sokkal több lazaságra, spontaneitásra és hedonizmusra van szükséged.

Bőség: Találd meg azt a módot, ahogy a lehető legjobban éreztetheted magaddal, hogy bőségben élsz. Talán több pénzt kellene költened, vagy egyszerűen csak tudatosítanod kellene magadban, hogy ha akarnád, költhetnél többet is.

IKREK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem:  Nem szabad hatalmi harcnak felfognod a szerelmet a hétvégén! Könnyen lehet, hogy most úgy érzed: valamiféle pozíciót kell kivívnod magadnak a szerelmed mellett. Talán az elismerését akarod megszerezni, talán valamilyen helyzetben te akarsz nyerni vele szemben. Nem baj, ha versenyeztek, de ne vegyétek túl komolyan a versenyt és a győzelmet!

Bőség: Fontos, hogy értsd: a pénz egy energia, ahhoz áramlik, aki beengedi az életébe. Ideje megvizsgálnod, hogy hány pénzforrást tömsz be tudatlanul a saját életedben, és hogyan akadályozod a pénz megérkezését.

RÁK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Végre megérted, hogy mi az, amit eddig nem csináltál jól a kapcsolataidban. Most az a fontos, hogy ne büntesd magad ezért! Sőt! Ünnepeld meg, hogy most már pontosan tudod, hogyan csinálhatod jól a dolgokat. Innen pedig csak egy lépés az, hogy elhatározd: valóban jól is fogod csinálni, és a mostani kapcsolatodban kijavítod ezt a hibát végre.

Bőség: A jövő hét elején egy komoly döntésre kell elszánnod magadat. Most érdemes ezt a döntést végiggondolnod, és már jó előre eldöntened. Lehet, hogy nem az a jó döntés, ami elsőre annak tűnik!

OROSZLÁN

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Egyedül is jól érzed magad, és ez mindenki számára ijesztő: Megijeszti a szerelmedet, és megijeszt téged is. Ha szingli vagy, akkor attól félhetsz, hogy már nem vagy képes együtt élni senkivel sem. Nyugodj meg: a jó kapcsolat titka az, hogy egyik fél se féljen egyedül maradni a gondolataival. Te pedig most erre a szintre léptél, ami jót fog tenni neked és a környezetednek is.

Bőség: Mostanában félsz hozzányúlni a megtakarításaidhoz. Érdemes lenne akkor kivenned a megtakarított pénzedből, ha tudod, hogy ezt az összeget arra költöd, hogy még több pénzed lehessen.

SZŰZ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Végre megérkezik az életedbe a szerelem. Na jó, talán úgy pontosabb a megfogalmazás, hogy végre a helyére kerül az életedben a szerelem. Most már pontosan érted és látod, hogy hogyan tudod beilleszteni az életedbe a mély érzelmeket. Most már nem félsz megélni ezeket az érzelmeket, és nem félsz felvállalni a szíved vágyait sem.

Bőség: A sok kicsi sokra megy, és most sok-sok apró bevételre tehetsz szert. Kicsi összegekből jön össze az a jelentősebb megtakarítás, amelyet az év végén majd boldogan elkölthetsz.

MÉRLEG

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Lehet, hogy úgy érzed, gúzsba kötnek az érzelmeid, és képtelen vagy a szárnyalásra. Tudnod kell, hogy az életben ciklusok működnek. Tudnod kell, hogy az életben mindennek megvan a helye és az ideje. Most neked nem a szárnyalás a feladatod, hanem az egy helyben maradás. Élvezd azoknak a társaságát, akik most melletted vannak!

Bőség: Nézd át végre a bevételeidet és a kiadásaidat is. Talán eddig fel sem tűnt neked, hogy milyen sok helyről érkezik pénz hozzád, és milyen sokféleképpen el is költöd azt. Végre fel kellene térképezned valamennyi kiadásodat és bevételedet is.

SKORPIÓ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: A szenvedélyed talán zavar másokat. Talán van valaki a környezetedben, aki úgy érzi, hogy túl szenvedélyes vagy, és nem lenne szabad ilyen nyilvánvalóan felvállalnod az érzelmeidet. Kérlek, ne hagyd, hogy mások mondják meg neked, hogyan kell vagy nem kell megélned az érzelmeidet. Hidd el, hogy a szíved pontosan tudja, mire van szükséged, és mennyire kell szenvedélyesnek lenned.

Bőség: Valaki szeretne kérni vagy visszakérni tőled egy pénzösszeget. Ha ez egy tartozás, akkor tegyél meg mindent azért, hogy megszabadulj tőle. De annak, akinek nem tartozol, most jobb, ha nem adsz kölcsön.

NYILAS

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Találd meg a hangod, találd meg önmagad!

Szerelem: Vedd észre a szerelmed legtitkosabb vágyait is! Na jó, ezeket most nem olyan nehéz észrevenni, hiszen a szerelmed folyamatosan jelzéseket ad le ezekről. A szerelmed folyamatosan mutatja, mondja, érezteti veled, hogy mire vágyik. Neked pedig csak annyi lenne a dolgod, hogy ezeket a jelzéseket megérted és észreveszed. Ez sokkal könnyebb, mint hinnéd!

Bőség: Sokkal egyszerűbb megoldások is vannak abban a pénzügyi helyzetben, amelyben vagy. Fontos, hogy konzultálj egy szakértővel, egy független tanácsadóval vagy egy pénzügyekhez értő barátnőddel!

BAK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!

Szerelem: Tudod mi az, ami sokkal jobb annál, hogy igazad van? Az, ha boldog vagy. A hétvégén folyamatosan választhatsz ezek között: folyamatosan eldöntheted, hogy most inkább igazad legyen, vagy inkább boldog legyél. Próbáld ki azt, hogy nem ragaszkodsz az igazadhoz, és nem ismételgeted folyton a véleményedet. Próbáld megengedni a szerelmednek, hogy neki is igaza lehessen.

Bőség: Úgy érzed, hogy erődön felül kellett költened az elmúlt hetekben. A hétvégén szívesen visszafogod a költéseket, és szívesen spórolsz egy kicsit annak érdekében, hogy helyreálljon a pénzügyi egyensúlyod.

VÍZÖNTŐ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Azt hiszed, hogy pontosan tudod, mit gondol a szerelmed, de ez nem így van. Valójában teljesen mást gondolsz arról, hogy mit gondol ő, mint ami valójában a fejében jár. Ezen pedig csak az segít, ha megkérdezed, hogy mi jár a fejében. Hidd el, ha tényleg odafigyelsz rá, ha tényleg érdeklődsz iránta, akkor boldogan beavat a legféltettebb gondolataiba is.

Bőség: Segíts hozzá valakit a bőséghez, és te is bőségben élhetsz. A hétvégén segíts azoknak a barátaidnak és rokonaidnak, akik nem bánnak olyan jól a pénzzel, mint te. És persze fogadj el segítséget azoktól, akik jobbak ebben nálad.

HALAK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: A szerelem felkavarja az életedet, és látszólag mindent felforgat. Ha eddig azt hitted, hogy nincs már időd a szerelemre, vagy ha azt hitted, hogy túl öreg vagy hozzá, akkor igencsak meglepődhetsz a hétvégén. Most a legváratlanabb helyen és a legváratlanabb módon érkezik meg hozzád a szerelem lehetősége. Elég bátor vagy ahhoz, hogy megéld az álmaidat?

Bőség: Útkeresésben vagy, és ez a pénzügyi helyzeteden is meglátszik. Most egy kicsit ingatagnak érzed az anyagi biztonságodat. Ha megtalálod az utadat, ha visszanyered a hitedet, akkor ismét rád talál a bőség is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top