Horoszkóp

Ezért vagy különleges, ha szeretsz egyedül lenni

Mennyire szeretsz egyedül lenni? Ilyen különleges tulajdonságok vonatkoznak rád, ha a válaszod szerint jól elvagy önmagadban is. Azokkal ellentétben, akik nem szívesen töltik egyedül az idejüket, rád egészen más személyiségjegyek érvényesek. Ráadásul sokkal sikeresebb is vagy. Nos, mennyire szeretsz egyedül lenni? Íme az izgalmas részletek.

Az embereket gyakran két kategóriába sorolják, az egyikbe a zárkózottabb, míg a másikba a kifelé forduló, nyitott típusok tartoznak. Pedig megkülönböztethetők a személyiségtípusok aszerint is, mennyire érzik jól – vagy egyáltalán nem érzik jól – magukat a saját társaságukban. Akik szívesen töltik önmagukban is az idejüket, inkább befelé forduló típusok, de nem csupán ez a tulajdonság érvényes rájuk. Számtalan más dologban is különböznek azoktól, akik inkább a társasági életet részesítik előnyben. Ha szeretsz egyedül lenni, nemcsak okosabb vagy másoknál, de további vonzó tulajdonságokkal is rendelkezel. Vajon te melyik csoportba tartozol inkább?

Ha szeretsz egyedül lenni, megbízhatóbb ember vagy

Talán nem is olyan meglepő, hogy a zárkózottabb emberek jóval megbízhatóbbak a másik csoportba tartozóknál. Ők ugyanis a rájuk bízott információkat kevésbé kürtölik világgá, ellentétben a nyitottabb, cserfesebb típusokkalis. Nos, ha a legjobb barátod is szívesen tölti az idejét egyedül, biztos lehetsz benne, hogy a titkaidat nem fogja kiadni.

Az otthonülők kiegyensúlyozottabbak

Azzal, hogy több időt töltesz egyedül, jóval kiegyensúlyozottabb lehetsz azoknál, akik nem szeretik az egyedüllétet. Mindez pontosan azért lehetséges, mert jól érzed magad egyedül is. Kevésbé billent ki a lelki egyensúlyodból az is, ha huzamosabb ideig élsz egyedül. Persze a társasági összejöveteleken is jól tudod magad érezni még akkor is, ha épp nincs kivel beszélgetned.

Az egyedüllét magabiztosabbá tesz

Határozottabb és magabiztosabb is vagy a többieknél. Sokkal jobban hiszel önmagadban, nincs szükséged a folyamatos visszaigazolásra vagy dicséretekre. Tudod, hogy egyedül is bármikor megállod a helyed.

Sokkal függetlenebb, aki szívesen él egyedül is

Az egyedüllét függetlenné tesz. Nem kell másokhoz alkalmazkodnod, azt tehetsz, amit jónak látsz. Sem anyagilag, sem érzelmileg nem függsz másoktól. Ez az igényed akkor is megmarad, amikor már párkapcsolatban élsz.

egyedullet szemelyiseg

Ezért vagy különleges, ha szeretsz egyedül lenni

10 okból sikeresebbek azok, akik szeretnek egyedül élni

  1. Könnyebben kezelik a stresszt, a feszültséget
  2. Még a memóriájuk és élénkebb
  3. Kreatívabbak a többieknél
  4. Elfogadóbbak is
  5. Kiegyensúlyozottabb a párkapcsolatuk
  6. Jóval koncentráltabbak, mint mások
  7. Munkájukban is eredményesebbek, és hatékonyabbak
  8. Megfontoltabban döntenek
  9. Kiváló a problémamegoldó képességük
  10. Értékelik az életüket

(via ewao)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top