Horoszkóp

Így üzennek a pillangókkal az angyalok

Pillangókkal valójában bárhol és bármikor találkozhatsz. Mégsem véletlenül repülnek el melletted hirtelen és váratlanul ezek gyönyörű rovarok. Az angyalok üzenhetnek neked rajtuk keresztül. Hogy mégis mit és hogyan? Például ezen a négy módon.

Lelki fejlődésedre emlékeztet az univerzum

A leggyakrabban a spirituális fejlődéshez hasonlítjuk a lepkéket. A lélek épp úgy formálódik, ahogyan a petékből kikelt, majd bebábozódott hernyóból bámulatos pillangó születik. A lélek fejlődése közben hasonló szinteken halad végig. Eleinte csúszol és mászol, később magadba gubózhatsz, aztán pedig bámulatos átváltozáson mehetsz keresztül a tapasztalatoknak, a bölcsességednek köszönhetően. Amikor pillangó repül a közeledben, az lehet az univerzumból érkező energia, mely a lelki fejlődésedre emlékeztet.

Élj úgy, mint a pillangók

Az állatok különböző izgalmas jelentést hordoznak. A pillangók az öröm, a szabadság, a kreativitás és változások szimbólumai. Az univerzum és az angyalok ezzel azt üzenik hogy éld meg a szabadságodat, az örömet, használd született kreativitásodat és ne állj ellen a változásoknak. Nemcsak a szabadban láthatsz pillangót, amikor pillangóval álmodsz, annak a jelentése is pontosan ugyanez.

pillangó angyal üzenet univerzum

A pillangók angyali üzeneteket közvetítenek

A szellemvilág, az angyalok üzenetét ismerheted fel

Bármilyen szokatlanul hangzik, de a szellemvilág is próbálhat kapcsolódni veled a pillangókon keresztül. Az angyalokat ritkábban ismered fel vagy hallod meg, de a pillangókat a saját szemeddel látod, érzékeled. Éppen ezért, ha rövid időn belül többször is pillangó repül el a közeledben, ismerd fel őrangyalod üzenhet vele. A jelenlegi a legalkalmasabb pillanat ahhoz, hogy lassíts, észrevedd és értékeld mindazt, ami jelenleg éppen körülötted vagy veled történik.

A pillangók szeretetet közvetítenek

Sokan hisznek benne, elhunyt szeretteik pillangók formájában érkeznek vissza hozzájuk. Nem véletlen, hiszen a pillangó az újjászületés szimbóluma is. És bizony elgondolkodtató, amikor a semmiből váratlanul érkező csodaszép pillangó rászáll a válladra, a kezedre. Lélekmelengető pillanat, ugye? Nos, ha ezentúl bárhol is pillangót látsz, gondold végig, vajon milyen üzenetet közvetíthet…

(via life coach code)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top