nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Horoszkóp
Ezek a csillagjegyek mérgezik egymást

Ezek a csillagjegyek mérgezik egymást

Ezek a csillagjegyek mérgezik egymást. A párkapcsolatuk mérgező, aminek eleinte egyáltalán nincsenek tudatában. Szenvednek a másik mellett, közben persze boldogságról, valódi szerelemről álmodoznak. Vajon te is ezek közé a csillagjegyek közé tartozol? A te kapcsolatod is mérgező? A horoszkóp sok mindent elárul.
NLCafé
f Ajánlom

Ezért mérgező a Bak és a Vízöntő kapcsolata

Mindkét csillagjegy a határozottságáról, erős akaratáról ismert. Sem a Bak, sem a Vízöntő nem szereti, ha megmondják neki, mit tegyen. A Bak képes érzelmeket vinni a párkapcsolatba, a Vízöntő inkább a praktikusság elve alapján választ. Kettőjük szerelme akkor fordul nagyot, amikor a Vízöntő válik dominánssá, a Bak pedig próbálja az érzelmi lángot fenntartani. Mindketten függetlenek, egyikőjük sem szeret alkalmazkodni. Mindketten ragaszkodnak a saját elképzeléseikhez, így csöppet sem meglepő, hogy a kezdeti fellángolást gyorsan követik a még hevesebb viták. Az ágyban viszont jól megértik egymást, ezért a veszekedéseket nagy szeretkezések követhetik. Ez a mérgező kapcsolat valójában mindkét csillagjegyet megviseli. Nem tart hosszan, mert az egyik reggelen úgy ébrednek, hogy betelt a pohár, nem tudják együtt továbbcsinálni.

Ezért mérgező a Nyilas és a Rák párkapcsolata

Tűz és víz ez a kapcsolat. A Nyilas tüzes csillagjegy, a Rák a három vizes jegy egyike. Bármilyen vonzó és lángoló is kezdetben a szerelem, a Nyilas és a Rák valójában sosem tud igazán közel kerülni egymáshoz. Míg a Rák stabil érzelmekben, kiegyensúlyozott és biztonságos kapcsolatban reménykedik, addig a Nyilas a kihívásokat, az izgalmat keresi, és képtelen a párjával türelmes lenni. A Nyilas szinte szó szerint elébe megy a változásoknak, a Rák nyugalomra vágyik, és gyűlöli a változást. A Nyilas a szexuális életében is mozgalmasságra, változatosságra vágyik, a Rák mély érzelmeket szeretne. A Nyilas független és szabad, a Rák túlzottan is ragaszkodik. Előbbi úgy érzi, megfojtják az érzelmek, utóbbi szerint párja képtelen a szeretetre. Hogy kettőjük kapcsolata elképesztően viharos, az percig sem kétséges. A Nyilas gyorsan felismeri, ez a szerelem mérgező mindkettőjük számára.

Ezeknek a csillagjegyeknek mérgező a párkapcsolata

Ezért mérgező az Ikrek és a Szűz kapcsolata

Mindkét csillagjegy uralkodó bolygója a Merkúr, más hasonlóságot ugyanakkor nehéz lenne felfedezni közöttük. A Szűz pontosan kiszámított és felépített, praktikus életmódját képtelen összeegyeztetni az Ikrek lazaságával, könnyedségével, hanyagságával. Leszámítva, hogy rendkívül jól elbeszélgetnek egymással, és eleinte a vonzerő is nagyon erős, az ellentétek az idő előrehaladtával egyre éleződnek közöttük. Az Ikrek nem mindig áll a valóság talaján, a Szűz ugyanakkor rendkívül pragmatikus. Az Ikrek könnyed és vidám, szívesen tölti az időt a barátaival, a Szűz szigorú, és túlzottan komolyan veszi az életet. Utóbbi nagyon sokat kritizál és piszkálódik, az Ikrek pedig képtelen megfejteni, szerelmének mégis mi a baja. Sosem elég jó, amit tesz, képtelen a Szűz elvárásainak megfelelni. Könnyen elbizonytalanodik, az önbizalma is megcsappan ebben a mérgező kapcsolatban.

(the earth tribe)

Megosztás Facebookon