Horoszkóp

Ezeket a csillagjegyeket nem könnyű meghódítani

Ezt a két csillagjegyet nem könnyű meghódítani. Nem csupán azért, mert igényesek, és magasak az elvárásaik a párjukkal és önmagukkal szemben is, hanem azért is, mert a párkapcsolatot nagyon komolyan veszik. Elnyerni a szívüket nem könnyű feladat, viszont ha sikerül, álompartnerre találhatsz bennük.

A Kos félti a függetlenségét

A Kos mindig pontos és a legjobb szeretne lenni. Mindenkor meg tudja magyarázni, mit és miért tesz, és miért az a legjobb, amit tehetett. A Kos nő nem ugrik fejest egyetlen párkapcsolatba sem. Nem könnyű őt meghódítani. Aztán, ha végül úgy dönt, enged a csábításnak és az udvarlásnak, még akkor sem egyszerű őt megtartani. Igényes, nagyvonalú, gondoskodó típus, de a szabadsága még a szerelemnél és a kitüntető figyelemnél is fontosabb a számára. Nos, ha Kos nővel szeretnél kezdeni, el kell fogadnod a szabadságvágyát, és azt is, hogy nem követelhetsz tőle semmit, mert minél inkább akarod, annál inkább menekülőre fogja. Némi távolságtartással és azzal, ha engeded, hogy azt tegye, amit szeretne, odaadó társra találhatsz benne.

A Szűz maximalista

A Szűz egyik jellemvonása a maximalizmus. Az biztos, a legapróbb részlet sem kerüli el a figyelmét, és méregetni fog, amikor közeledsz felé. Jót is, rosszat is észrevesz. A döntő, hogy melyikből talál többet. Értékes és drága holmikkal nem tudod megfogni. Neki az ajándékoknál sokkal fontosabb, mit mondasz, és mit teszel, hogyan viselkedsz vele, mennyire vagy udvarias, nagyvonalú, kiszámítható. A párkapcsolatba akkor megy bele, ha úgy érzi, fel tudod az érdeklődését kelteni. Az is biztos, gyűlöli a hazug és kiszámíthatatlan típusokat. A pontosság számára mérvadó, szóval a randiról egyetlen percet se késs. Nem könnyű neki megfelelni, nagyon magasra helyezi a mércét, de önmagával is az, így tőled is ugyanezt várhatja el. Légy valódi férfi, a szó nemes értelmében. Szervezd meg a vele töltendő napot, mert a Szűz úgy gondolja, ha erre képes vagy, az egész életét rád bízhatja.

(via horoscope daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top