nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Horoszkóp
Ez a 3 csillagjegy a nők rémálma

Ez a 3 csillagjegy a nők rémálma

Ezek a csillagjegyek eleinte rendkívül vonzóak, kedvesek, már-már tökéletes társnak tűnnek. Aztán később semmi sem tűnik felhőtlennek velük. Amikor megmutatják valódi énjüket, akkor derül ki, a párkapcsolat csöppet sem olyan csodás, mint ahogyan indult, sőt rémálommá válhat. Melyik az a három csillagjegy, akitől jobb menekülni? Íme, ők lennének.
NLCafé
f Ajánlom

Az asztrológia összefüggései szerint akadnak csillagjegyek, akiknél gyakrabban tapasztalható, hogy megkeserítik mások életét. Mindez nem jelenti azonnal azt, hogy a leírás minden férfire érvényes, aki ezekben a csillagjegekben született. A tulajdonságok megjelenhetnek a személyiségjegyekben, de egyáltalán nem biztos, hogy a negatív oldal domborodik ki. Mindenkinek vannak pozitív és negatív jellemzői, hogy kinél melyik jelenik meg erőteljesebben, azt számos egyéb tényező is befolyásolhatja. Ha a te párod e három csillagjegy egyikének szülötte, még nem biztos, hogy rémálom vele az életed.

A Rák nem tudja kezelni az érzelmeit

A Rák férfi rendkívül érzékeny lelkű. Sokszor fogalma sincs, önmagával mit kéne kezdenie, az érzelmeit sem képes irányítani. Képtelen az érzéseken uralkodni, ezért számíthatsz az érzelmek túlcsordulására, de a másik végletre, a dühkitörésekre is. A Rák férfi nagyon tud szeretni, ha összeköti veled az életét, azt életre szólóan gondolja. Mindenkor veled és melletted akar lenni. Nagyon figyelmes, nagyon gondoskodó, ami eleinte nagyszerű érzés, úgy érezheted, rátaláltál a tökéletes párra. Egy idő után viszont nagyon sok lesz az érzelmekből, az érzelmi zsarolásból, így jobban teszed, ha mielőbb menekülőre fogod, még addig, amíg a legkevesebb fájdalommal megúszod ezt a párkapcsolatot.

Ez a három csillagjegy a nők rémálma

A Bak folyamatosan játszmázik

A Bak férfi, amennyire hűvös, visszafogott és távolságtartó, pontosan annyira profi az érzelmi játszmákban. Nyugodt és rendkívül türelmes, legalábbis látszatra, aztán amikor előjönnek az első viták, olyan hangosan ordít, hogy az egész utca tőle zeng. Pontosan tudja, mivel bánthat meg, mivel tapinthat a legfájóbb pontodra. Érzéketlenül és kíméletlenül vág vissza, ha vitába szállsz vele. Mellette sosem lehet igazad, ne is próbáld meggyőzni, mert nem tudod. Gyorsan vág az esze, mindig talál egy újabb érvet, amivel a saját igazát bizonyítja. A munkája számára mindig az első és a legfontosabb, te csak az után jöhetsz. Az eleinte rendkívül vonzó Bak férfi így válik később igazi rémálommá.

A Bika bombaként robban

A lenyűgöző, figyelmes és romantikus Bika férfi gyorsan az idegeidre megy. Amikor megmutatja a másik oldalát, rá kell döbbenned, nemcsak törtető és fájdalmasan rámenős, de követelőző, borzasztóan makacs, akaratos és önfejű is. Bak társához hasonlóan a Bika férfi sem képes az érzelmeit kordában tartani. Vulkánként robban ki belőle a harag és a düh, ilyenkor pedig tör-zúz, rombol. Mindent, amit a keze ügyébe kerül. Az addig vonzó és kedves férfi látványos módon átszellemül. Aztán amikor lehiggad, megmagyarázza, hogy mindenért csakis te vagy a hibás. Ne piszkáltad föl annyira, hogy elveszítse az önkontrollt. Meg se szólalj ilyenkor, hadd fejezze be a monológot, aztán lépj le, amilyen gyorsan teheted.

(via horoscope daily)

Megosztás Facebookon