Horoszkóp

Ez a sportot válaszd a csillagjegyed szerint

Kipróbáltál valamilyen sportot, amit ajánlottak neked, de nem jött be? Könnyen lehet, hogy ami a barátaidnak beválik, az neked egyáltalán nem. Hogy milyen mozgás illik hozzád a leginkább, mit érdemes sportolnod, abban a horoszkópod is segíthet. Most elolvashatod, és megtudhatod, melyik mozgásforma passzos és ajánlott a leginkább a csillagjegyedhez.

A Kos (március 20. – április 19.)

Kos jegyűként nagyon fontos, hogy sok vizet igyál. Tüzes csillagjegyként az átlagoshoz képest több folyadékra van szükséged. Valójában bármilyen sportot kipróbálhatsz, amit vonzónak érzel. A jóga abban segíthet, hogy lecsendesítsd az elmédet, a biciklizés és a síelés jól levezeti a feszültséget és a túlzott energiákat, míg hegymászás vagy a maratoni futás igazi kihívást jelentenek.

A Bika (április 19. – május 20.)

Bika jegyűként nem mondhatni, hogy rajonganál a mozgásért. Szabadidődben inkább lazítasz, és szinte semmit sem csinálsz. Mégis nagyon jót teszel a szervezetednek, ha legalább Pilates-órákra eljársz. A derekad és a lábad is sokkal kevesebbet fog fájni. Egy vérpezsdítő tánc is lázba hozhat.

Az Ikrek (május 21. – június 20.)

Ikrek jegyűként nagyon fontos, hogy minél több időt tölts a szabadban. A tüdődnek különösen fontos, hogy tiszta és friss levegőt szívhass. Sétálj, kirándulj, biciklizz vagy kocogj, és a fölösleges kilóktól sem kell különösebben tartanod.

A Rák (június 21. – július 22.)

Rák jegyűként nálad csak az otthon végezhető mozgásformák jöhetnek szóba. Nem is sajnálod a pénzt az otthoni sporteszközökre, biztosan több DVD-t vásároltál már. Mindezzel nincs is gond, ha rendszeresen használod és mozogsz otthon. Vizes jegyűként ugyanakkor menj el időnként úszni is, ez a sport illik a leginkább hozzád.

Az Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Oroszlán jegyűként minden sport tökéletes a számodra, ahol megmutathatod a formás testedet. Energikus és fáradhatatlan vagy, így az izzasztó és aktív mozgásformák a legjobbak. Képes vagy az egész éjszakát áttáncolni, azt viszont ne feledd, hogy neked is szükséged van pihenésre.

A Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Szűz jegyűként nagyon jól tűröd a monotóniát. Téged nem fáraszt, hanem ellenkezőleg, feltölt az egész napos sétálás. Közben szinte sétálva meditálsz, teljesen kikapcsolsz, mozgás közben pihensz, és levezeted a stresszt. Ne hagyd ki, engedd meg magadnak minél többször.

Ezt a mozgást válaszd a csillagjegyed szerint

A Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Mérleg jegyűként igencsak változó az energiaszinted. Hol enervált vagy, hol pedig buzogsz az energiától. Ha reggel mozogsz, inkább csak finomabb lazító gyakorlatokat végezz, este viszont kőkeményen belevetheted magad az aerobic órákba. Neked is nagyon fontos, hogy minél több folyadékot fogyassz.

A Skorpió (október 23. – november 21.)

Skorpió jegyűként küldetésednek érzed kora a reggeli futást, amikor mások még csak ébredeznek. Mivel erős vagy, kitartó, nagyon ambíciózus és fáradhatatlan, próbálkozz nyugodtan a hosszú távú futással. Maratonra is benevezhetsz, sikered lesz, az sem kétséges.

A Nyilas (november 22. – december 21.)

Nyilas jegyűként a legjobb mozgásforma kétségtelenül a hegymászás, a síelés, a futás vagy a tempós gyaloglás. Mivel nagy a szabadságvágyad, a teremben végezhető mozgásformákat szűknek és túlzottan is zsúfoltnak érzed. Menj ki a természetbe minél gyakrabban, mert ha elhanyagolod, könnyen megbetegedhetsz.

A Bak (december 22. – január 19.)

Bak jegyűként a gyenge pontod a térded. Éppen ezért olyan mozgásformát válassz, ami nem erőlteti meg a térdeket. A futás helyett sokkal jobb a bicikli vagy a gyaloglás, az úszás. Mert miért is ne ugorhatnál tökéletes fejest a medencébe?

A Vízöntő (január 20. – február 18.)

Vízöntő jegyűként mindent kedvelsz, ami szokatlan, ami mást, mint amit mások csinálnak. A vitorlázást, az ejtőernyőzést, a snowboardozást neked találták ki. A rendszeres futás az extrém sportok mellett neked is jót tesz, próbáld ki zenével a füledben.

A Halak (február 19. – március 20.)

Halak jegyűként imádod a vizet, így minden mozgást szeretsz, ami a vízzel függ össze. Amikor viszont épp nincs lehetőséged a fürdőzésre, próbáld ki valamelyik keleti mozgásformát, mint amilyen például a Tai Chi.

(via horoscope daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top