Horoszkóp

Horoszkópod elárulja, ki a lelki társad

Mindenki a lelki társát keresi. Azt a partnert, akivel tökéletesen kiegészítik és akár szavak nélkül is megértik egymást. Vajon ki ő, miről vagy hogyan ismerheted fel? Milyen tulajdonságai vannak? A horoszkópból ezekre a kérdésekre is megtudhatod a választ. Ki a lelki társad? A csillagjegyedhez tartozó leírásból kiderül.

A Kos (március 20. – április 19.)

A magabiztos lelki társ

A Kos energikus, fáradhatatlan, találékony és rendkívül céltudatos csillagjegy, aki azt szereti, ha zajlik körülötte az élet. A türelem nem tartozik az erősségei közé, várni csöppet sem szeret. Olyan társra vágyik, aki képes tartani vele a lépést, és pontosan olyan aktív életet él, mint ő. A Kos ideális partnere magabiztos, és a kockázatoktól sem ijed meg. Lelki társra egy másik Kos, az Oroszlán, a Nyilas, az Ikrek vagy a Vízöntő között találhat. 

A Bika (április 19. – május 20.)

A hűséges és romantikus lelki társ

A Bika pontosan olyan hűséges, kiszámítható és megbízható társra vágyik, mint amilyen ő maga is. Aki  képes vállalni a felelősséget, és a kötelezettségektől sem riad meg. Aki szavahihető, kitartó és nyugodt, nem mellesleg romantikus beállítottságú. Mélyen érez és szereti a szépet, harmónia lengi őt körül. A Bika horoszkópja szerint lelki társát a Rák, a Bak, a Szűz és a Halak csillagjegyek között találhatja meg.

Az Ikrek (május 21. – június 20.)

Az intelligens és szellemes lelki társ

Az Ikrek meglepően szőrözős típus, amikor a számára ideális partnerről esik szó. Ő a zodiákus egyik olyan csillagjegye, aki tudatosan keresi a legjobbat, a lelki társát. Az ideális partner intelligens, okos, szórakoztató, remek beszélgetőtárs, nem mellesleg inspirálóan hat rá. Az Ikrek olyasvalakire vágyik, aki mellett csöppet sem unalmas az élet, aki mindenkor képes a kíváncsiságát felcsigázni. Ilyen párra az Oroszlán, a Mérleg, a Kos és a Vízöntők között lelhet.

A Rák (június 21. – július 22.)

A kedves és érzékeny lelki társ

A Ráknak óriási a szíve, és nagyon sok szeretetet tud adni. Ennek ellenére olyan barátokra és olyan társra vágyik, aki nemcsak elfogadni, de viszonozni is képes az érzéseit. Aki intelligens, akiről úgy gondolhatja, hogy különleges és épp olyan érzéki, mint ő. Akiről gondoskodhat, és aki anyagi és érzelmi biztonságot tud nyújtani. A Rák lelki társát a Skorpió, a Bika, a Szűz és a Halak között találhatja meg.

Az Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

A magabiztos és titokzatok lélektárs

Az Oroszlán olyan társat keres, aki éppúgy imádja a kalandokat, mint akiben rejtőzik valami titokzatos, aki izgalmas annyira, hogy felfigyeljen rá. Az Oroszlán magabiztos, önálló, nem mellesleg rendkívül büszke típus, aki imádja, ha ráirányul minden figyelem. Éppen ezért – bármilyen furcsán is hangzik – még lelki társának sem adja át a reflektorfényt. Párját, aki felnéz rá, aki tiszteli és elfogadja őt, a tenyerén hordozza. Ilyen társra az Ikrek, a Mérleg, a Nyilas és a Kos csillagjegyek között találhat. 

A Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Az igényes és odaadó lelki társ

A Szűz magasra helyezi a mércét mindenkor, de a szerelem vonatkozásában különösen. Éppen ezért nincs könnyű helyzetben, nagyon nehezen találja meg lelki társát. Az ideális partner céltudatos, törekvő, épp olyan szorgalmasan és keményen dolgozik, mint ő, határozott, nem mellesleg legalább olyan odaadó, mint a Szűz. Hosszas keresgélés után társát a Skorpió, a Bak, a Rák és a Bika csillagjegyek között találhatja meg.

Ő a lelki társad a horoszkóp szerint

A Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

A harmonikus lélektárs

A Mérleg szintén magas elvárásokat támaszt az ideális társ felé. A szépség nagykövete lehetne, ezért a vonzó külső elengedhetetlen a számára. De nemcsak a külsőségek embere a Mérleg, az intelligencia ugyanilyen lényeges elvárás. A Mérleg életében a harmóniára, a lelki egyensúlyra törekszik. Párjától is ezt szeretné megkapni. Lelki társát az Ikrek, a Nyilas, az Oroszlán és a Vízöntő között érdemes keresnie.

A Skorpió (október 23. – november 21.)

A szenvedélyes lelki társ

A Skorpió nagyon érzékeny és nagyon mélyen érző típus. Olyan társra vágyik, akiben kihívásokra talál, aki erősen inspirálja őt, aki folyamatosan fel tudja ébreszteni a fantáziáját, akivel nem mellesleg mély és gondolatébresztő beszélgetéseket folytathat. A Skorpió hozzá hasonlóan szenvedélyes párra a Szűz, a Halak, az Oroszlán és a Rák csillagjegyek között találhat. 

A Nyilas (november 22. – december 21.)

A szabadlelkű lélek társ

A Nyilas szabad, önálló és nagyon nyitott típus. Amit nem visel el, az a birtoklási vágy. Olyan társra vágyik, aki hozzá hasonlóan vidám és könnyed, nyitott a világra, aki értelmes, intelligens. Akinek eszébe sem jut, hogy megváltoztassa vagy gúzsba kösse őt, viszont arra inspirálja, hogy felnőjön és felelősséget vállaljon. A Nyilas lelki társát az Oroszlán, a Vízöntő, a Kos és a Mérleg között találhatja meg.

A Bak (december 22. – január 19.)

Az elegáns és megbízható lelki társ

A Bak az a csillagjegy, aki nem ijed meg a kihívásoktól. A szerelemben sem remeg meg a lába, amikor ideális párját keresi. Ő is igencsak magasra helyezi a mértéket, hiszen lelki társa elegáns és stílusos, magabiztos, céltudatos, és büszke önmagára. Az intelligenciának sincs híján, és nem csupán felszínes dolgokról képes csevegni. A legfontosabb mégis az, hogy vakon megbízhasson szerelmében. Ilyen társra a Bak a Halak, a Bika, a Szűz és a Skorpió között találhat.

A Vízöntő (január 20. – február 18.)

Az intelligens lélektárs

A Vízöntő ideális partnere éppúgy nyitott a kihívásokra, a kalandokra, mint ő. Szellemes és vidám, kedveli a társaságot, sokat mosolyog, szereti az életet. Ha még a konyhában is megállja a helyét, akkor máris nyert ügye van, mert a Vízöntő szereti a hasát. Lelki társra a Mérleg, a Kos, a Nyilas és az Ikrek között találhat. 

A Halak (február 19. – március 20.)

A kreatív és alkotó lelki társ

A Halak valójában a saját világában él, álmodozó típus, akit nem mindig könnyű megérteni, nem mindig érzi, hol húzódik a realitás. Éppen ezért olyan társ illik hozzá, aki lehúzza a földre, aki biztos támaszt nyújthat neki, de aki hozzá hasonlóan vonzódik a művészetekhez, akivel mély és érzelmes témákról is beszélgethet. A Halak lelki társára a Rák, a Skorpió, a Szűz és a Bika csillagjegyek között találhat.

(via culture astrology)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top