Horoszkóp

Így mutatják ki érzéseiket a csillagjegyek

A csillagjegyek abban is nagyon különböznek, hogy az érzéseiket hogyan mutatják ki vagy éppenséggel rejtik el mások előtt. Könnyen lehet, fogalmad sincs, mit érez iránta a szerelmed, vagy éppen hogyan érzi magát, ha megbántják a munkahelyén. És te vajon hogyan mutatod ki az érzéseidet? A horoszkópokból minden részlet kiderül.

A Kos (március 20. – április 19.)

A Kos bármit is tegyen, abban aktív, céltudatos és gyors. Imádja az életet, vidám, optimista csillagjegy. Ugyanakkor ha szomorú, mert valami nem úgy történt, ahogyan szerette volna, magába fojtja az érzelmeit. Mosolyog, persze a mosolya ilyenkor nem valódi. Aztán egy idő után elemi erővel robban fel benne az érzelembomba.

A Bika (április 19. – május 20.)

A Bika az egyik legnyugodtabb, legtürelmesebb csillagjegy. Sosem akar gyengének látszani, és nagyon nem szeretné, ha ennek tűnne mások szemében. Hogy senki se láthassa, mi lakozik épp a lelkében, inkább eltűnik, és magában próbálja a fájdalmát feldolgozni. 

Az Ikrek (május 21. – június 20.)

Az Ikrek az a csillagjegy, aki képes az élete minden területét kontrollálni. Ha úgy érzi, szüksége van levegőre, szabadságra, kilép a kapcsolatából. Pontosan így tesz akkor, amikor bánat éri. Nem mutat másoknak érzelmeket, önmagában próbál megküzdeni az érzéseivel, melyek gyakran szinte megnyomorítják őt.

A Rák (június 21. – július 22.)

A Rák az egyik legérzékenyebb lelkű csillagjegy valamennyi közül. Jellemző rá a hangulathullámzás, az érzelmei őt erősen befolyásolják. Amikor szomorú, neki kifejezetten támogatásra van szüksége, éreznie kell, hogy szeretik, és számíthat a megértésre. A horoszkóp szerint ha valaki kimutatja az érzéseit, az egészen biztosan ez a csillagjegy.

Az Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Az Oroszlán szinte mindig a figyelem középpontjában szeretne lenne. Nem is hagyna ki egyetlen lehetőséget sem, hogy mindenki rá figyeljen. Egyet mégis: amikor szomorú, amikor elkeseredett, akkor csak a legközelebbi barátait tűri meg maga mellett.

A Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Amikor a Szűz szomorú vagy épp depressziósabb időszakát éli, inkább egyedül akar lenni. Attól ugyanis csak még rosszabbul érzi magát, ha valaki támogatni próbálja, mellette akar lenni ilyenkor. Neki egyedül kell maradnia ahhoz, hogy túllépjen a fájdalmán, és kitalálja a következő lépést.

Nagyon másként mutatják az érzéseiket a csillagjegyek

A Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

A Mérleg kifejezetten jól kezeli a negatív érzelmeket. Amikor elönti a szomorúság, próbál abból mielőbb kilábalni. Azzal nyugtatja magát, hogy minden rendben van, a fájdalmát próbálja elnyomni. Persze, ez hosszú távon a Koshoz hasonlóan neki sem sikerül, érzelmei egy idő után vulkáni erővel robbannak.

A Skorpió (október 23. – november 21.)

A Skorpiónak is egyedüllétre van szüksége, amikor szomorú. Jobb is őt elkerülni ilyenkor, mert nagyon kiszámíthatatlan és változékony, a szomorúsága a legváratlanabb pillanatban csaphat át aggresszióba. Neki is támadhat a körülötte lévőknek.

A Nyilas (november 22. – december 21.)

Az alapvetően magabiztos és társaságkedvelő Nyilas teljesen bezárkózik, amikor bánat éri. Ez a mindig jókedvű csillagjegy sem szeret szembenézni az érzéseivel. Eltűnik, és senki sem tudja, mi lehet vele. A depresszió durván maga alá gyűri.

A Bak (december 22. – január 19.)

A Bak alapvetően szégyenlős típus, aki mindig arra törekszik, hogy ne bántson meg másokat. A fájdalmas érzéseket ő is magában tartja, bezárkózik, és próbál logikus érveket, magyarázatot találni a miértekre.

A Vízöntő (január 20. – február 18.)

A Vízöntő képtelen a fájdalmát kezelni. Az érzések alapból is problémát okoznak neki, a negatív érzelem pedig végképp összezavarja. Mindenféle elfoglaltságot keres, csak eszébe se jusson a fájdalom. Úgy tesz, mintha üvegbe lehetnek azokat zárni, csak azzal nem számol, hogy a dugó nagyobbat robban, mint a felrázott pezsgőé.

A Halak (február 19. – március 20.)

Az álmodozó Halak a Rák mellett az állatöv másik legérzékenyebb csillagjegye. A bánat, a fájdalom, a csalódás szokatlan képességét hozza felszínre. Tudni akarja az okokat, ezért túlagyal mindent, szinte mániákusan viselkedik ilyenkor. Saját magát hajtja depresszióba, amiből aztán nagyon nehezen tud csak kimászni. Ő sem fél attól, hogy kimutassa az érzelmeit.

(via astrospeak)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top