Horoszkóp

Így válaszolnak a flörtölésre a csillagjegyek

Hogyan viselkedsz, amikor valaki flörtöl veled? Veszed a lapot, vagy inkább zavarba jössz? Vajon mennyire kapható a párod a flörtölésre? A horoszkópokból minden kiderül. Szóval, így válaszolnak a flörtre a csillagjegyek.

A Kos (március 20. – április 19.)

A Kos nyitott minden izgalmas lehetőség iránt. Szinte biztos, hogy azonnal veszi a lapot és belemegy a játékba. Az is biztos, előbb vagy utóbb, de rákérdez a szándékaidra. Nos, ha Kossal flörtölsz, a reakciója igen egyértelmű lesz.

A Bika (április 19. – május 20.)

A Bika nem fog olyan egyértelmű jelzéseket adni, mint a Kos. A testbeszéde árulja el, hogy vette a lapot vagy sem. Mosolyt fakasztó poénnal is felkeltheted a figyelmét. Az is biztos, ha meg akarod a Bikát hódítani, türelemre lesz szükséged.

Az Ikrek (május 21. – június 20.)

Az Ikrek a flörtölés egyik mestere. Szóval, ha vele kezdesz, légy felkészült. Azonnal és örömmel megy bele a játékba, hihetetlenül élvezi a flörtölést. Ettől független egyáltalán nem biztos, hogy tovább is lép, de hogy szórakoztató és izgalmas percekre számíthatsz, az biztos.

A Rák (június 21. – július 22.)

A Rák a finom és érzéki flörtölés híve. Apró jeleket küld csupán, de az olyan kérdések is felcsillantják a szemét, ha a napjáról vagy épp a családjáról érdeklődsz. A Rák az egyik legérzékenyebb, legkifinomultabb csillagjegy, szóval, mindenképpen csak óvatosan bánj vele.

Az Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Az Oroszlánt a kitüntető figyelmeddel csavarhatod legegyszerűbben az ujjad köré. Mélyen szemébe nézel, és úgy beszélgetsz vele. Nem hagyja a flörtöt válasz nélkül. Éreztesd vele, neked ő a király vagy a királynő, és nyert ügyed van nála.

A Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

A Szűz nagyon alapos, szóval neked is annak kell lenned, ha föl magadra akarod irányítani a figyelmét. Ne az olyan frázisokkal fáraszd, hogy mennyire jól néz ki, hanem említs meg valamilyen apró részletet, vagy azt, mennyire tökéletesen és harmonikusan válogatta össze az öltözékét. Erre fogja fölkapni a fejét, a többi már könnyen megy. A flörtölésben ezt a csillagjegyet sem kell olyan nagyon félteni.

 

Így reagálnak a flörtölésre a csillagjegyek

A Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

A Mérleg imádja a társaságot, imád beszélgetni, így a flörtölés sem áll távol tőle. Viszont nem könnyű az ő figyelmét sem felkelteni, sőt nem is érdemes. Amikor ő kezdeményez, például egy pillantással, na akkor érdemes mindent bevetned.

A Skorpió (október 23. – november 21.)

A Skorpiót nem lehet nem észrevenni. rendkívül vonzó és szexi csillagjegy. Viszont saját, jól kidolgozott stratégiával rendelkezik. Látszólag belemegy a játékba, közben azon ügyeskedik, hogyan tudhatna meg rólad minél többet. Ha meggyőzted, csak akkor lép tovább.

A Nyilas (november 22. – december 21.)

A Nyilas könnyed, rugalmas, mindenre nyitott. Naná, hogy az ismerkedésre és a flörtölésre is. Titkolni sem fogja, hogy fölkeltetted a figyelmét, élvezettel megy bele a játékba. Vele nem lesz nehéz dolgod, de azért jó ha tudod, meddig akarsz elmenni. És azzal is érdemes számolnod, ez a kaland, könnyen lehet, csak egyetlen éjszakára lesz érvényes.

A Bak (december 22. – január 19.)

A Bak arról híres, hogy ragaszkodik a hagyományokhoz. Ha föl is kelted az érdeklődését, valószínűleg először elneveti az egészet. Eleinte nem nagyon hiszi, hogy komolyan akarsz tőle valamit. Meg kell győznöd, nemcsak játszadozol vele, hanem valóban komolyak a szándékaid.

A Vízöntő (január 20. – február 18.)

A Vízöntő nyitott és nagyon vibráló jelenség. Ha fel tudod magadra hívni a figyelmét, nagyon szívesen beszélget veled. Nem könnyű, mert intelligensnek kell lenned és a kémia sem elhanyagolható indok nála. Könnyen cseveg bármilyen témáról, barátságos, kedves, szórakoztató. Szóval a flörtölések ő sem az elrontója.

A Halak (február 19. – március 20.)

A Halak nem mondható igazán figyelmes típusnak. Valószínűleg már mindenki tudja, csak ő nem, hogy flörtölsz vele. Egyszerűen nem tűnik fel neki. Egyértelmű jelét kell adnod, hogy tetszik neked, de még akkor sem biztos, hogy azonnal leesik neki a tantusz.

(via gostica)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top