Horoszkóp

Válassz egy mandalát, érdekes üzenetet tudhatsz meg

A mandalák a belső tulajdonságaidat jelenítik meg. A káprázatosan színes alkotások segítenek megfejteni a személyiségtípusodat is. Sokkal többet mesélnek rólad, mint azt sejtenéd. Válassz egyet a gyönyörű mandalák közül, és ismerd meg a személyes üzenetedet.

A mandalák készítése valójában egy különleges meditációs folyamat. Érdemes kipróbálnod, és minél több mandalát rajzolni a belső indíttatásod szerint. A színek, a formák, a minták mind-mind üzeneteket hordoznak. Eredetileg a hindu és a buddhista vallások követői készítettek mandalákat, amelyeken az univerzumot vagy az istenségeiket festették meg. Ma már szinte a világ minden táján ismertek és rendkívül népszerűek ezek a vibráló képek. Válassz egyet a hat csodaszép mandala közül, majd keresd meg az ahhoz tartozó leírást. Lényeges, hogy ne nézegesd túl hosszan a mandalákat, amelyiket elsőre a legszebbnek, a legvonzóbbnak találod, az a tiéd és az ahhoz tartozó üzenet érvényes most rád a leginkább.

Ha az 1. mandala tetszik a legjobban

Személyes üzeneted: nagylelkűség és erkölcsösség. Az első mandala üzenete szerint mindenkor arra törekszel, hogy a tőled telhető legjobbat tedd, magasztos célokat szeretnél megvalósítani. Nem könnyű ugyanakkor kijönni veled, de csak azért nem, mert önmagaddal szemben is magas elvárásokat támasztasz. Nagyon keményen dolgozol, amit általában nem öncélúan teszel. A világot szeretnéd jobbá tenni. Mégis csak nagyon kevesen értenek meg, kevesen értékelik erőfeszítéseidet.

Ha a 2. mandalát választottad

Személyes üzeneted: vonzerő és őszinteség. Megbízható ember vagy, aki mindenkor vállalja a felelősséget. Szívesen gondoskodsz másokról, hiszel az őszinteségben, az igazságban. Népszerű vagy, barátaid szívesen töltik veled az időt. Magabiztosságod inspirálóan hat a többiekre. Humorod sziporkázó, különleges energia árad belőled. Rendkívül vonzó a személyiséged. Nem mellesleg, mindig van egy érdekes történeted.

Ha a 3. mandalát találtad a legvonzóbbnak

Személyes üzeneted: értelem és figyelmesség. Ragyogó gondolataid vannak. Mindenkor pontosan tudod, az adott szituációban mit kell mondanod. Saját magadban is szívesen elmélkedsz a téged foglalkoztató témákról. Inkább a zárkózott, visszafogott típusok közé tartozol, nem kedveled a túlzottan harsány társaságot. A nyugalom, a csend a te valódi világod. A tőled telhető legjobbat szeretnéd tenni.

Ha a 4. mandala tetszik a leginnkább

Személyes üzeneted: éleslátás és bölcsesség. Valódi egyéniség vagy, talán senki sem hasonlítható hozzád. A negyedik mandala üzenete szerint erős az intuíciód, de az is igaz, hogy időnként kissé érthetetlen és különc vagy. Többnyire nem is értenek meg téged mások, ami pedig rosszul érint, fájdalmat okoz. Nagyon érzelmes vagy, talán ezért is érint érzékenyen, ha mások nem méltányolnak megfelelően. Született bölcsességednek köszönhetően képes vagy a dolgok mindkét oldalát látni, jót is rosszat is egyaránt.

Ha az 5. mandalát választottad

Személyes üzeneted: önbizalom és irányítás. Független típus vagy, akinek mottója: csináld magad. Határozottságodnak, önbizalmadnak köszönhetően sosem kételkedsz magadban. Pontosan tudod, hogyan használd belső erődet, hogyan érd el az életedben, amit szeretnél. Sosem félsz megtenni a céljaid eléréséhez szükséges lépéseket. Egyetlen dolgot vársz el másoktól, az pedig az őszinteség.

Ha a 6. mandalára esett a választásod

 Személyes üzeneted: nemes és érzékeny szív. Könnyen ismerkedsz másokkal. Sokan kedvelnek és szeretnek, hiszen megszépíted az életüket. Az aurád meleg és fényes. Az emberek szinte megpihennek a jelenlétedben. Folyamatosan fejleszted önmagad, érdekel az önismeret. Arra törekszel, hogy mindenkinek megfelelj. Fel kell ismerned, hogy nem tudsz mindenkinek megfelelni, és nem is kell. Önmagad számára légy épp megfelelő. Ez a legfontosabb.

(via the earth tribe)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top