Horoszkóp

5 jel, hogy fekete mágia célpontja lettél

A fekete mágia a boszorkányok műve. Olyan varázslat, amivel ártani tudnak másoknak. Mivel boszorkányok ma is léteznek, és sajnos akadnak, akik a fekete mágia eszközeit előszeretettel használják, így könnyen előfordulhat, hogy tudtod nélkül a mágia célpontja lettél. Milyen furcsa és különleges, már-már hátborzongató jelekből ismerheted föl mindezt? Íme öt nagyon erős jelzés.

A mágia, a varázslat többféle „színű” lehet. A segítő mágiákhoz általában a fehéret kötik, a szerelmi mágia színe a vörös, míg az ártó varázslatokat fekete színnel illetik. A boszorkányok évszázadok óta ismerői ezeknek a praktikáknak. Amikor szokatlan, már-már hátborzongató dolgok történnek veled, könnyen előfordulhat, hogy te is a fekete mágia célpontja lettél. Honnan és milyen jelekből tudhatod, nem képzelődsz, nem hallucinálsz, hanem valóban ártó energiákat küldtek rád? Íme 5 nagyon erős jelzés

1. jel: sokkoló félelmet érzel

A negatív energia jelenlétére mindenképpen erősen utal, amikor szinte bénító, sokkoló félelmet érzel. Nem tudod, mi az oka, csak azt érzed, rettegsz a sötétben, mintha valaki más is lenne a közeledben. Az ilyen jellegű félelmek akkor törhetnek rád, amikor ártó varázslat célpontja lettél. Próbálj megszabadulni a félelemtől, nyugtasd meg magad, az ártó szándékot így tudod kivédeni. A vörös színű rubintkristály segít a rossz érzések elűzésében.

2. jel: a bűntudat és szégyenérzet gyötör

A második legjellemzőbb jelzés a bűntudat. Ha ilyen jellegű érzések kínoznak, a legegyszerűbb, amit tehetsz, hogy bocsánatot kérsz. Elmondod az illetőnek, hogy sajnálod, amit tettél, legyen az bármi. Amikor fekete mágia okozza a bűntudatot, akkor nem tudod, miért érzed azt, ennél fogva bocsánatot sem tudsz kérni. Könnyen lehet, szégyelled a tested, szégyelled, hogy „piszkos” gondolataid támadnak, valójában tehát a benned lévő érzés teljességgel irracionális. Ebben az esetben próbáld meg magad elfogadni olyannak, amilyen vagy.  A saját magad iránt érzett szeretet valósággal blokkolja az ártó energiákat.

3. jel: zavartság kínoz

A boszorkányos ártó mágia újabb jele lehet, amikor óriási zűrzavar alakul ki a fejedben. Olyan dolgokat teszel vagy mondasz, amelyek korábban csöppet sem voltak jellemzők rád. Mintha valaki suttogna a füledben, és tévútra akarna vezetni. Teljességgel összezavar, és magad sem tudod eldönteni, mit is akarsz valójában. Ilyenkor a legfontosabb, hogy próbálj meg minél higgadtabb maradni. Meditációval, relaxálással elűzheted, kivédheted a mágiát.

5 erős jel, hogy fekete mágia áldozata lettél

4. jel: kimerülten ébredsz

Életed közel harmadát alvással töltöd. Ez alatt az asztrál testen át információkat kapsz őrangyalodtól, az univerzumból. Különös álmaid lehetnek, amelyek mind-mind a téged foglalkoztató problémákhoz, élethelyzetekhez kapcsolódhatnak. Az egészséghez, a kiegyensúlyozott élethez a pihentető alvás nélkülözhetetlen. Amikor fekete mágia célpontjába kerülsz, nagyon rosszul és keveset alszol. Álmatlanul forgolódsz az ágyadban, rémálmok gyötörhetnek. Kialvatlanul, kimerülten ébredsz. Ilyen esetben lefekvéskor mondj el egy imát vagy kérd őrangyalod segítségét. Meglátod, hamarosan megszabadulsz a nyomasztó érzésektől.

5. jel: kudarcok sorozatát éled át

Mindenki vágyik a szeretetre, és mindenkinek szüksége is van a szeretetre, amit másoktól kap meg. A fekete mágia arról is felismerhető, hogy elhagynak a hozzád közel álló emberek. Kudarcok sorozatát élheted át, úgy tűnik, semmi nem sikerül, a kapcsolataid folyamatosan mennek tönkre. Ebben az esetben a kulcs a megbocsátás. Bocsáss meg először is önmagadnak, mindegy miben és hogyan hibáztál, és bocsáss meg azoknak is, akik megbántottak téged. A fájdalmas helyzetekből, a korábbi kapcsolatokból is mindenkor tanulhatsz. Ismerd fel, miben segítettek téged ezek a tapasztalatok, érezz hálát, hogy átélhetted. A hála érzésével a démon darabjaira hullik.

(via spirit of buddhism)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top